Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
_aga_

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak uważaliśmy, ale ja ciągle mam jakies obawy, że czegoś "niedopatrzyliśmy", a te bóle w podbrzuszu mnie bardzo niepokoją
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aga nie ma mowy o ciazy Smile plemniki sie nie dostaly wiec skad ciaza Rolling Eyes zreszta do zaplonienia potrzebna jest owulacja i dni plodne.
Powrót do góry
_aga_

PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 11:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tzn źle to ujełam plemniki mogły się dostać, ale wydaje mi się, że już ich nie było- byłam tego prawie, że pewna dotychczas w 100%, ale ból jajnika się nasilił a od rana jest mi niedobrze. Bardzo się boje, chociaż wiem, że zaplodnienie to nie taka prosta sprawa. Co do dni płodnych to cięzko mi to określić gdyz mam nieregularne cykle, ale po wyglądzie śluzu mogę przypuszczać, że były to dni płodne.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 11:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem jest ok i nie jestes w ciazy Smile zrob test dla pewnosci 12 dni po stosunku. Dostalas normalnie okres wiec do zaplodnienia nie doszlo. Nie stresuj sie tak bo spozni sie okres..pozdrowki Cool i glowa do gory Exclamation
Powrót do góry
_aga_

PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje bardzo za odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie , nie dotyczy ono tematu, ale może ktoś wie czym mogą być spowdowane te bóle w podbrzuszu i kłucie w jajnikach w 11 dniu cyklu?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak najbardziej wskazuja na owulacje Smile 11 dzien to blisko srodka cyklu wiec jajniki daja znac ze jajeczko jest w drodze Smile zupełnie normalny objaw Wink

Powrót do góry
_aga_

PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 12:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uh:) dziekuję bardzo
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 6:37 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Opisywałem jakiś czas temu tutaj moją sytuację, może niektórzy pamiętają, ale przypomnę:
Uprawialiśmy z dziewczyną petting i spróbowaliśmy stosunku analnego, tzn wsunąłem członka między jej pośladki, ale nie wszedłem w nią pojawił się preejakulat, być może przeniosłem go w okolice pochwy na ręce bądź wtarłem, bo raczej "palcówki" już jej nie robiłem. Było to 4 dni przed okresem więc teoretycznie dni niepłodne. Dziewczyna miała okresu dostać w piątek - sobotę, a dostała w czwartek i raczej był on krótszy niż zwykle bo trwał 4 dni a zazwyczaj ma 5 - 6 dni. Po 11 dniach od tej sytuacji zrobiliśmy test ciążowy (czyli już po okresie) i pokazało jedną kreskę.
A teraz ona powinna mieć okres dziś bo jest już 27 dzień, a tutaj dalej nic Sad
Boję się trochę ... Sad

Dodam, że dziewczyna od tygodnia, albo dwóch ma dziwne uczucie w brzuchu, ale może to związane z egzaminami Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proste: nie ma powodow do obaw. Nie bylo wytrysku tylko preejakulat Smile okres sie pojawil. Byl on normalny. Zrobiiscie tescior i byl negatywny bo 1 krecha Smile wszystko jest ok. Okres moze spozniac sie ze stresu. 1 dzien to nie jest jeszcze katastrofa..czekajcie cierpliwie, napewno przyjedzie ciotka w najblizszym czasie, pozdrawiam
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 9:38 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby nie ma powodów do paniki, ale to bylo na odwrót, test był robiony 11 dni po zajściu, a dopiero potem był okres ... a teraz czekam i boję się Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 36 z 44