Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uwazam ze okres bedzie. Ale zawsze mozecie teraz zrobic drugoi test dla pewnosci co nie? spokojnie.. i bez stresu bo tylko moze sie niepotrzebnie opoznic miesiaczka.
Powrót do góry
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 9:56 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyna już kupiła pre-test i jutro rano zrobi, ale do tego czasu chyba zwariuję, mam nadzieje, że wynik będzie negatywny Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bedzie dobrze zobaczysz.. Smile byly to dni nieplodne wiec nie ma ciazy i koniec kropeczka. zycze cierpliwosci ;]
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 10:13 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieję, że jutro rano będzie wynik negatywny, a wkrótce pojawi się okres ...
Powrót do góry
mila<>

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 10:52 am    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc.Mam dziwne bole piersi od jakis 2 miesiecy i boli mnie brzuch.miesiaczke mialam ale trwala 4 dni i pierwszy dzien byl obfitu,miesiac pozniej znowu dstalam i trwala ok 5 dni,a bol piersi mam dalej...robilam test i wyszedl negatywny.. czy to moze byc ciaza?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 11:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro dostalas 2 normalne miesiaczki to jak to moze byc ciaza? W ciazy okres nie wystepuje tylko plamienie a to jest roznica Smile bolesnosc piersi moze swiadczyyc o owulacji. Ktory dzien cyklu teraz masz. Moim zdaniem wszystko jest ok i mama nie jestes, pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 11:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli robilas test po odp. upływie czasu (minimum 12 dni od stosunku) to w ciazy nie jestes. mozesz zrobic test bhcg(tyle ze kosztuje ok 20zł). moze wybierz sie do gina,zeby sprawdzic przyczyne bolu cyckow Razz ? pzdr

Powrót do góry
nati18

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! mam pytanie przed miesiączką kochałam się z chłopakiem i on miał wytrysk w środku... Na drugi dzień dostałam okres ale trwał on tylko 2 dni a zawsze trwa 5-6 dni! Okres mam regularny co 30 dni! Od tamtej pory miałam już drugi raz okres podobny do wcześniejszego ale miałm straszny ból brzucha jak nigdy! Chciałam jeszcze dodać że często mam mdłości, ból głowy,kręgosłupa, i przez mdłości nie moge zabardzo jeść! Proszę o szybką odpowiedź pozdrawiam

------edited by emilka-----
temat przyłączony został do tematu pokrewnego
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nati18 a robilas test?? bo w tym miesiacu kochaliscie sie w nieplodne dni... ale za to jezeli poprzedni twoj okres tez trwal tak krotko to moze wczesniej juz mieliscie stosunek i moze to ciaza?? ja tylko gdybam wiec najlepiej by bylo jakbys zrobila test, mozliwe ze po prostu przez te miesiace ten okres byl taki i juz, bez powodu... ale trwal on 2 dni tylko?? czy np. 2 dni byly obfite a przed i po tylko taki sluz brazowy??
Powrót do góry
kate_london

PostWysłany: Sro Lut 27, 2008 9:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam po krotkiej przerwie .znowu dostalam okresu ale dzidzia sie rusza mojej znajomej mama miala az do 7 miesiaca okres .osobiscie okres w ciazy jest dla mnie strem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 37 z 44