Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 2:08 pm Temat postu: |
|
|
jezeli te krwawienia sa duze to powinnas to z ginekologiem skonsultowac bo takie krwawienia w ciazy nie sa normalna rzecza, moze to byc niebezpieczne.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirandaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 12:06 am Temat postu: Kto sie zna niech pomoze;) |
|
|
A wiec uprawialam seks ze swoim chlopakiem w dzien owulacji bez zabezpieczenia(stosunek przerywany) (dodam,ze nie wiedzialam ze mam owulacje pozniej sprawdzilam) pozatym caly luty uprawiialismy stosunki przerywane bylo ich z 5-6.Okres dostalam spozniony 3 dni i byl bardzo dziwny w pierwszych godzinach bylo go bardzo malo w nocy za to byl obfity nastepnego dnia rano zanikl a pod wieczor znowu sie pojawil ale w malej ilosci za to w nocy znowu zalalo;p a3 dnia juz nic moze takie ostatki ale wtedy juz byl brazowy i przez caly ten czas bolal mnie jajnik piersi i tak jakby pod sutkami kulo szczegolnie pod lewym.Mimo ze ten dziwny okres sie skonczyl 2 dni temu dalej mam nabrzmiale i bolace piersi i bol jajnika i podbrzusza.Byla tez sytuacja ze sie obudzialmw o 2 w nocy i wymiotowalam chyba z 40min.....W ogole jakos dziwnie zmeczona jestem blada i mam brak apetytu.Dodam ze gdybym byla w ciazy to juz jakis 3 tydzien.Zrobilam test ale tydzien po tym stosunku w owulacje czyli przed planowym okresem i wyszedl mi negatywny a po 30min pojawila sie 2 kreska czy moglam zrobic zle test ze wyszedl negatywnie moze zrobilam go w zlym czasie i dodam ze nie rano z 1 moczem tylko wpoludnie ale nadtczo w sumie po herbacie.Jezeli ktos mial cos podobnego albo sie zna na tym i moze mi troche doradzic to bardzo prosze:) do ginekologa sie wybieram ale dopiero w przyszlym tygodniu
-------edited by emilka-----
nie zakładaj dwóch jednakowych tematów. jeden skasowałam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 12:37 am Temat postu: |
|
|
Hmm... test napewno za wczesnie zrobiony, wiec radzilabym powtorzyc, a z tego co piszesz to szanse na ciaze sa i to nie male ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 11:01 am Temat postu: |
|
|
test zrobilas za wczesnie.. ! od stosunku musi upłynac minimum 12 dni . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirandaa
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 3:00 pm Temat postu: |
|
|
Slyszalam,ze to moze byc ciaza pozamaciczna,ale czy to mozliwe ze ja bym mogla byc w takiej ciazy jak mam 21 lat zadnych zabiegow,operacji jajnika itp nigdy nie jadla tabletek antykoncepcyjnych nie mialam zadnych chorob wenerycznych itp? jednynie co to mam nieregularne cycleod 30 do 35 dni mniej wiecej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 9:04 pm Temat postu: |
|
|
poczekaj na wizyte u ginekologa. On sie zna najlepiej z nas wsyzstkich i Ci powie o co kaman. Bo takie kwrecanie jest najgorsze..zycze cierpliwosci |
|
Powrót do góry |
|
|
|
isa
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 10:32 pm Temat postu: |
|
|
czesc dziewczyny potrzebuje jakiejs rady i pocieszenia!!mam taki problem:14 grudnia uprawialam petting dni niby niepłodne nie wydaje mi sie zeby byla mozliwosc przedostania sie plemnikow do mnie ale sie martwie bo zamiast okresu dostalam takiego brazowego plamienia i niewielka iloscia krwi trwalo to ze 3 dni okresu normalnego nie mialam myslalam ze to minie ale w tym miesiacu znowu zamiast okresu to plamienie!tak bardzo sie boje!nie wiem czy to jakas infekcja czy ciaza!musze zrobic test ale boje sie wyniku jak wyjdzie ze jestem w ciazy to sie chyba zabije myslicie ze to jest mozliwe?prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 11:52 pm Temat postu: |
|
|
opisz co dokładniej się wydarzyło, w którym dniu cyklu i jakie masz zwykle cykle. co to znaczy "niby niepłodne"?
napisz też, czy zmieniałaś ostatnio tryb życia, odchudzałaś się, dużo cwiczyłaś, brałas antybiotyki, miałaś stresy itp? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
isa
|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 12:27 am Temat postu: |
|
|
cykle ok 29-30 dni a to bylo ok 20dnia;/ hmmm klimatu nie zmienialam chyba ze to przez ta pogode a stresy moze w zwiazku z sesja i z tym ze sie martwie poza tym nic szczegolnego sie nie dzialo w moim zyciu!juz nie wiem co mam myslec:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 12:28 pm Temat postu: |
|
|
20 dzien to w Twoim wypadku sa juz raczej dni nieplodne wiec ja mysle ze ciaza jest malo prawdopodobna bo w koncu nie bylo wytrysku w Tobie moze zrob test albo poprostu idz do ginekologa i powiedz mu o tych plamieniach..rzeczywicie sa one dziwne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|