Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 10:30 pm    Temat postu: miesiączka w ciązy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny.Mam do was pytanko gdyż strasznie sie martwie...zastanawiam sie czy czasami nie jestem w ciązy. W dniach w których powinna u mnie wystąpić spodziewana miesiączka wystapiły plamienia brunatnego badz jasno brązowego koloru. Kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, dzien przed wystapieniem tych plamien oraz kilka tygodni wczesniej. Od kilku dni źle sie czuje,boli mnie głowa,czasami jest mi słabo, nie smakuje mi kawa a do tej pory zawsze ją piłam,wydaje mi sie tez ze otoczki wokól sutkow zrobiły sie wyraźnie ciemniejsze,ale nie mam zadnych nudności.Napiszcie,jak myślicie czy to może byc ciąża.Pozdrawiam:) Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karoli018

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej,mam pytanie...rozlegulował mi się cykl od Escapelle i przesunela mi sie owulacja, wyczulam ja 14 lutego, a od 7 lutego kochalam sie praktycznie codziennie bez zabezpieczenia- do konca,28 lutego dostalam miesiaczke, byla srednio obfita, zuzylam chyba tylko z 5 podpasek..nie zmartwiloby mnie to wszystko, gdyby nie to, ze dzis jest 3 dzien tej miesiaczki a jej praktycznie juz nie ma, a ja zawsze mam dlugie (7dni) i bardzo obite okresy...czy mam robic test czy skoro wystapila miesiaczka raczej nie ma senesu? dziekuje za odpowiedzi z gory :* pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochałas sie bez zapezpieczenia? Rolling Eyes Rolling Eyes mam nadzieje ze planujesz ciaze...bo szanse sa i to duze... Rolling Eyes nie wiem czy zyczyc powodzenia czy wspołczuc... ;/;/.

Powrót do góry
czarodziejkaZksiężyca

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 12:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim Smile Mam problem z moim okresem tak mi sie zdaję tzn. miesiąc temu przez pierwsze 3 dni były brązowe plamienia po ktorych może przez 2 czy 3 dni był jako taki okres, ale był bardzo podejrzany tzn. nie wiem jak to ująć konsystencja inna - jakby krew ze śluzem pomieszana i bardzo jasna ;/ Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam, nie miałam żadnych plamień a okres był intensywny i normalnie wyglądał. I teraz znowu jest to samo - 2 czy 3 dni plamienia a potem ten dziwny okres :/ Dodam, że jakoś w okolicach dni płodnych doszło do stosunku przerywanego jakies 2 msc temu. I co wy na to?? Jestem w ciąży ???Acha no i przed okresem miałam zmienny humor jak zawsze, ale w trakcie przeważnie boli mnie brzuch a teraz nic a nic, no i biust mi sie powiększył znacznie więcej niż zwykle........Piszcie co Wy o tym sądzicie :> Buziakuje :*:*:*
Powrót do góry
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 12:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope
zastanawiam sie czy Twoj post jest do mnie czy do koleżanki podemnąWink bo jeśli do mnie to ja bardzo chce dziecka:) Buziaczki dla wszystkich,i bardzo prosiłabym żeby któraś z Was dziewczyny odpowiedziała na mój poprzedni post:)
Powrót do góry
czarodziejkaZksiężyca

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 2:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czarodziejkaZksiężyca napisał:
Cześć wszystkim Smile Mam problem z moim okresem tak mi sie zdaję tzn. miesiąc temu przez pierwsze 3 dni były brązowe plamienia po ktorych może przez 2 czy 3 dni był jako taki okres, ale był bardzo podejrzany tzn. nie wiem jak to ująć konsystencja inna - jakby krew ze śluzem pomieszana i bardzo jasna ;/ Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam, nie miałam żadnych plamień a okres był intensywny i normalnie wyglądał. I teraz znowu jest to samo - 2 czy 3 dni plamienia a potem ten dziwny okres :/ Dodam, że jakoś w okolicach dni płodnych doszło do stosunku przerywanego jakies 2 msc temu. I co wy na to?? Jestem w ciąży ???Acha no i przed okresem miałam zmienny humor jak zawsze, ale w trakcie przeważnie boli mnie brzuch a teraz nic a nic, no i biust mi sie powiększył znacznie więcej niż zwykle........Piszcie co Wy o tym sądzicie :> Buziakuje :*:*:*

Halooooo dziewczynki co myślicie o tym ??? Smile
Proszę o jakiś answer Smile
Powrót do góry
karoli018

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 10:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope, coprawda to Escapelle bylo wnikiem impulsu, paniki.. ale po dłuzszym zastanowieniu stwierdzilismy z narzeczonym, ze podolalibysmy:) wiec mam nadzieje, ze beda 2 kreseczki. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz :*[/b]
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 10:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelinka1987 napisał:
wind_of_hope
zastanawiam sie czy Twoj post jest do mnie czy do koleżanki podemnąWink

to do Karoli18 Smile

Czarodziejka jesli w trakcie dni płodnych nie doszlo do wytrysku to nie jestes w ciazy Smile stosunek przerywany to zadna metoda- sama go stosuje tyle ze ja nie bede płakac jak 2 kreski zobacze hehe Smile no chyba że ze szczescia. Mozesz zrobic test dla pewnosci Smile

Ewelinka1987 Tobie zycze zasiania fasolki Smile Exclamation pytanko: wytrysk byl w srodku? mialas wtedy owulacje? bo jesli nie to pewnie nie ciaza. ile czasu minelo od tamtej pory? zazwyczaj 1wsze objawy ciazowe pojawiaja sie w okolicach 5-8 tydzien Wink

Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 11:09 am    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam opisywał tutaj jakiś czas temu moją sytuację, ale przypomnę:
dziewczyna jest dziewicą, jakiś czas temu uprawialiśmy petting i bałem się, że przeniosłem preejakulat gdzieś w okolice pochwy, ale od tamtego czasu dziewczyna miała 2 normalne miesiączki, w piątek i sobotę widzieliśmy się pierwszy raz po długiej przerwie i znowu była "palcówka, w piątek dziewczyna zauważyła jak już wróciłem do domu troszkę krwi na stringach, a wczoraj ja jak myłem ręce po powrocie do domu to trochę brązowego mi z palców spłynęło, a dziś dziewczyna rano zauważyła plamki na majtkach, a jest na tydzień przed kolejnym okresem, to jest związane z miesiączką czy może uszkodziłem błonę dziewiczą ?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stawialabym raczej na druga opcje. Byc moze przebiles jej blone dziewicza skoro piszesz ze jest dziewica Wink Lekkie krwawienie czesto przy tym wystepuje ale nie zawsze oczywiscie. Plamienie na tydzien przed okresem to raczej bym wykluczala. Ale ciazy napewno nie ma, pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 39 z 44