Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 10:30 pm Temat postu: miesiączka w ciązy |
|
|
Hej dziewczyny.Mam do was pytanko gdyż strasznie sie martwie...zastanawiam sie czy czasami nie jestem w ciązy. W dniach w których powinna u mnie wystąpić spodziewana miesiączka wystapiły plamienia brunatnego badz jasno brązowego koloru. Kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, dzien przed wystapieniem tych plamien oraz kilka tygodni wczesniej. Od kilku dni źle sie czuje,boli mnie głowa,czasami jest mi słabo, nie smakuje mi kawa a do tej pory zawsze ją piłam,wydaje mi sie tez ze otoczki wokól sutkow zrobiły sie wyraźnie ciemniejsze,ale nie mam zadnych nudności.Napiszcie,jak myślicie czy to może byc ciąża.Pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karoli018
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 10:56 pm Temat postu: |
|
|
hej,mam pytanie...rozlegulował mi się cykl od Escapelle i przesunela mi sie owulacja, wyczulam ja 14 lutego, a od 7 lutego kochalam sie praktycznie codziennie bez zabezpieczenia- do konca,28 lutego dostalam miesiaczke, byla srednio obfita, zuzylam chyba tylko z 5 podpasek..nie zmartwiloby mnie to wszystko, gdyby nie to, ze dzis jest 3 dzien tej miesiaczki a jej praktycznie juz nie ma, a ja zawsze mam dlugie (7dni) i bardzo obite okresy...czy mam robic test czy skoro wystapila miesiaczka raczej nie ma senesu? dziekuje za odpowiedzi z gory :* pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 11:23 pm Temat postu: |
|
|
kochałas sie bez zapezpieczenia? mam nadzieje ze planujesz ciaze...bo szanse sa i to duze... nie wiem czy zyczyc powodzenia czy wspołczuc... ;/;/. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarodziejkaZksiężyca
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 12:18 am Temat postu: |
|
|
Cześć wszystkim Mam problem z moim okresem tak mi sie zdaję tzn. miesiąc temu przez pierwsze 3 dni były brązowe plamienia po ktorych może przez 2 czy 3 dni był jako taki okres, ale był bardzo podejrzany tzn. nie wiem jak to ująć konsystencja inna - jakby krew ze śluzem pomieszana i bardzo jasna ;/ Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam, nie miałam żadnych plamień a okres był intensywny i normalnie wyglądał. I teraz znowu jest to samo - 2 czy 3 dni plamienia a potem ten dziwny okres :/ Dodam, że jakoś w okolicach dni płodnych doszło do stosunku przerywanego jakies 2 msc temu. I co wy na to?? Jestem w ciąży ???Acha no i przed okresem miałam zmienny humor jak zawsze, ale w trakcie przeważnie boli mnie brzuch a teraz nic a nic, no i biust mi sie powiększył znacznie więcej niż zwykle........Piszcie co Wy o tym sądzicie :> Buziakuje :*:*:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 12:46 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope
zastanawiam sie czy Twoj post jest do mnie czy do koleżanki podemną bo jeśli do mnie to ja bardzo chce dziecka:) Buziaczki dla wszystkich,i bardzo prosiłabym żeby któraś z Was dziewczyny odpowiedziała na mój poprzedni post:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarodziejkaZksiężyca
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 2:57 am Temat postu: |
|
|
czarodziejkaZksiężyca napisał: | Cześć wszystkim Mam problem z moim okresem tak mi sie zdaję tzn. miesiąc temu przez pierwsze 3 dni były brązowe plamienia po ktorych może przez 2 czy 3 dni był jako taki okres, ale był bardzo podejrzany tzn. nie wiem jak to ująć konsystencja inna - jakby krew ze śluzem pomieszana i bardzo jasna ;/ Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam, nie miałam żadnych plamień a okres był intensywny i normalnie wyglądał. I teraz znowu jest to samo - 2 czy 3 dni plamienia a potem ten dziwny okres :/ Dodam, że jakoś w okolicach dni płodnych doszło do stosunku przerywanego jakies 2 msc temu. I co wy na to?? Jestem w ciąży ???Acha no i przed okresem miałam zmienny humor jak zawsze, ale w trakcie przeważnie boli mnie brzuch a teraz nic a nic, no i biust mi sie powiększył znacznie więcej niż zwykle........Piszcie co Wy o tym sądzicie :> Buziakuje :*:*:* |
Halooooo dziewczynki co myślicie o tym ???
Proszę o jakiś answer |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karoli018
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 10:39 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope, coprawda to Escapelle bylo wnikiem impulsu, paniki.. ale po dłuzszym zastanowieniu stwierdzilismy z narzeczonym, ze podolalibysmy:) wiec mam nadzieje, ze beda 2 kreseczki. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz :*[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 10:45 am Temat postu: |
|
|
Ewelinka1987 napisał: | wind_of_hope
zastanawiam sie czy Twoj post jest do mnie czy do koleżanki podemną |
to do Karoli18
Czarodziejka jesli w trakcie dni płodnych nie doszlo do wytrysku to nie jestes w ciazy stosunek przerywany to zadna metoda- sama go stosuje tyle ze ja nie bede płakac jak 2 kreski zobacze hehe no chyba że ze szczescia. Mozesz zrobic test dla pewnosci
Ewelinka1987 Tobie zycze zasiania fasolki pytanko: wytrysk byl w srodku? mialas wtedy owulacje? bo jesli nie to pewnie nie ciaza. ile czasu minelo od tamtej pory? zazwyczaj 1wsze objawy ciazowe pojawiaja sie w okolicach 5-8 tydzien _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 11:09 am Temat postu: .... |
|
|
witam opisywał tutaj jakiś czas temu moją sytuację, ale przypomnę:
dziewczyna jest dziewicą, jakiś czas temu uprawialiśmy petting i bałem się, że przeniosłem preejakulat gdzieś w okolice pochwy, ale od tamtego czasu dziewczyna miała 2 normalne miesiączki, w piątek i sobotę widzieliśmy się pierwszy raz po długiej przerwie i znowu była "palcówka, w piątek dziewczyna zauważyła jak już wróciłem do domu troszkę krwi na stringach, a wczoraj ja jak myłem ręce po powrocie do domu to trochę brązowego mi z palców spłynęło, a dziś dziewczyna rano zauważyła plamki na majtkach, a jest na tydzień przed kolejnym okresem, to jest związane z miesiączką czy może uszkodziłem błonę dziewiczą ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 11:32 am Temat postu: |
|
|
stawialabym raczej na druga opcje. Byc moze przebiles jej blone dziewicza skoro piszesz ze jest dziewica Lekkie krwawienie czesto przy tym wystepuje ale nie zawsze oczywiscie. Plamienie na tydzien przed okresem to raczej bym wykluczala. Ale ciazy napewno nie ma, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|