Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mama Julki
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 16, 2006 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ja robilam zwykle testy ciazowe ktora sa do nabycia w kazdej aptece,mysle ze wynik ktory ci wyjdzie po badaniach bedzie pewny.mam nadzieje ze to nie ciaza pozamaciczna,tylko teraz zacelas sobie "wkrecac".Ale trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie tej calej nerwowej sprawy i oczywiscie na to abys napisala po wynikach co i jak .Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mon

PostWysłany: Pią Cze 16, 2006 6:06 pm    Temat postu: Mon Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"mamo Julki" wysłałam Ci wiadomosc prywatna.
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 16, 2006 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hihi przeczytalam odpisalam Very Happy
Powrót do góry
kiciaqa
Gość

PostWysłany: Pią Cze 16, 2006 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam!To znow ja!Ostatnio zrobiłam ten test, wyszedł negatywny jednak mam niepokojące bóle brzucha.Okropnie boli mnie cały brzuch, a szczegolnie po prawej i lewej stronie w okolicach jajnikow.Często mam wrazenie,ze to macica,ale sama juz nie wiem;/ byłam dzis u lekarza,bo myslalam,ze to moze cos z wyrostkiem zrobiła mi badanie moczu(swoją drogą czy jezeli takie badanie nic nie wykazało to juz napewno moge wykluczyc mozliwosc bycia w ciązy czy to badanie dotyczy czegos innego?), po czym powiedziała,zebym poszła do ginekologa bo z wyrostkiem nic mi się nie dzieje i powiedziała,ze mam miękki brzuch więc nic sie tam dziac nie dzieje.W przyszłym tygodniu ide do ginekologa jednak boje się co odkryje;/ jesli to jednak bedzie ciąza?Powiedzcie czy zdarzają sie takie choroby przy ktorych ból po zjedzeniu,a czasem i nie po zjedzeniu jest tak bardzo kłojący i czy nadal istnieje mozliwosc ze jestem w ciązy?Poza tym dzis zauwazylam,ze mam mleczno biały śluz...a okres,albo raczej to smieszne plamienie miałam jakis tydzien temu.Aha no i czy to co mnie tak dręczy czyli te bóle mogły spowodowac ze moj okres wyglądał tak a nie inaczej?
Powrót do góry
Mon

PostWysłany: Sob Cze 17, 2006 8:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem Ci tak, jest wiele roznych bóli i ciezko je konkretnie bez konsultacji z lekarzem do czegos zakwalifikowac...wydaje mi, ze skoro robiłas badanie moczu to wszystko powinno byc ok, z tym ze sa specjalne próby ciążowe moczu lub krwi, gdzie bada sie wspolczynnik wystepwania betaHCG, a nie wiem czy takie zwykłe badanie moczu to zawiera. wg mnie powinnas udac sie do jakiegos laboratorium analitycznego, tam zrobisz taki specjalistyczny test krwi lub moczu i to rozwieje wszystkie Twoje watpliwosci. Ja własnie zaraz wybieram sie po wyniki swojego....
Powrót do góry
kiciaqa
Gość

PostWysłany: Sob Cze 17, 2006 9:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieje,ze z Twoimi wynikami wszystko bedzie ok?Zrobiłam dzis drugi test ciązowy i znow wyszedl negatywny.Czuje sie od rana tez jakos lepiej(zebym sobie nie wykrakała;P) brzuch mnie nie boli,zaparcia minęły...mam nadzieje,ze wszystko sie unormuje, choć miewam takie bóle jak przed okresem;/ sama juz nie wiem...
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Cze 20, 2006 4:35 pm    Temat postu: ciąza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy nie jestem w ciazy Sad hmmm a teraz nie spieszy mi sie do bycia mamusia :/ do zaplodnienia moglo dojsc 2 dni przed okresem i okres dostalam tak jak powinien byc i jest normlany tak jak zwykle tylko moze slabszy. podczas okresu mam takie objawy jak : oslabienie , zawroty glowy, bol glowy , goraczka, bol gardla i nie wiem co te dolegliwosci oznaczaja czy jestem w ciazy czy jestem poprostu chora ? prosze o pomoc !!!
Powrót do góry
WeronikaNS
Gość

PostWysłany: Czw Cze 22, 2006 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam... mam pytanie, poczytalam troche o krwawnieniach w pierwszym miesiacu, ale ciągle nie wiem, czy pojawiają się strzępki błony? Mam od 3 dni coś dziwnego: okres o 1 dzien przyszedl za wczesnie - od bardzo dawna mam jak w zegarku co 31 dni. Jak przyszedl, to zaczęlo się brązowe plamienie, najwięcej tego jest rano, potem to już... w sumie to jedna podpaskę na dzień mogłabym używać, w nocy to już nic w ogóle... Normalnie to aż przeciekam, że tak to brzydko określę. Nie mam chyba żadnych innych objawów, może mnie tylko ciągle tak jak od momentu owulacji, ciągnie trochę i czasami jajnik prawy.
Więc nie ma czystej krwi, jest brązowa wydzielina, czasem trafi się strzępek taki śluzowaty błony i to wszystko.
Dodam, że pierwszy raz miałam teraz plamienie w środku cyklu i lekarz przepisał mi na te kilka dni cyclonamine (bralam chyba max 3 dni).
Powrót do góry
oliwka

PostWysłany: Sob Cze 24, 2006 8:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy można miec miesiaczke przez cala ciaze, ale chodzi mi o normalna miesiaczke regularna 6 dniowa, ale nie jakies plamienia, czy mozna czy nie to niemozliwe?
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Cze 24, 2006 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co wiem to jest to niemozliwe.mozeliwe sa plamienia przez pierwsze 3 miesiace ciazy.Plamienia te jednak roznia sie znacznie od normalnego okresu.Jestem pewna ze okres do konca ciazy jest niemozliwy,a jezeli wystepuja jakies krwawienia w ciazy nalezy zglosic sie do ginekologa!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 7 z 44