FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marcia88 Gość
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 1:02 pm Temat postu: |
|
|
to wyzej to wlasnie ja pisalam. i chcialam dodac ze zawsze mielam obfite miesiaczki a teraz tylko lekka plama brazowa z krwia wymieszana;/ i rowniez mnie tak brzuch jak i plecy bola niesamowicie!! jestem na tabletakch przeciwbolowych. niech ktos mi odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Evelka Gość
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 4:19 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich serdecznie:)
Mam pytanko,chociaż może odrobinę głupie.Mam chłopaka,ktory mieszka daleko,na drugim końcu Polski.Wkrótce juz będziemy widzieć się stale,bo zamierzam studiować w jego miescie:)Widujey się bardzo rzadko.Spędziliśmy razem kilka dni i noc,to było 2 dni temu.Nie uprawialiśmy seksu,bo boimy sie zajścia w ciążę.Ale robiliśmy inne rzeczy.Byłam pewna,że nic się nie może wydarzyć,ale jednak...On miał wytrysk,ale był w piżamie,a ja w majtkach (nie były z dziurkami;)),ale wczesniej wydzielina z penisa 'kapnęła', nie wiem czy nie znalazła się przypadkiem na majktach moich.Pózniej ja juz byłam nago,ale mój ukochany nadal w piżamce.Czy możliwe jest,że jestem w ciąży?Okres będę mieć pod koniec miesiąca,a miałam wtedy dni płodne.Proszę o pomoc:(
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 12:14 am Temat postu: |
|
|
Ale przecież wydzielina z penisa, nie wpłynęła Ci do pochwy, tylko gdzieś "kapnęła" na majtki.
Więc nie bój się niczego, bądź spokojna. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blanka :)
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 6:51 pm Temat postu: Czy mimo normalnego okresu mogę jednak być w ciąży?? |
|
|
Proszę pomóżcie mi!! Nie wiem co jest... Nie wiem, czy to moja psychika mną rządzi czy naprawdę mogę być w ciąży mimo, iż miałam normalny, 7-dniowy okres. Proszę pomóżcie!! Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Nie no jeżeli miałaś normlany okres to raczej nie jesteś.
A skąd wogóle pomysł że możesz być w ciązy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 8:41 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnio mam jakieś mdłości i inne dosyc charakterystyczne dla ciąży objawy. Ale to chyba tylko dlatego, że boję się, że mogę byc w tym stanie, gdyz uważam ze jeszcze nie jestem gotowa byc matką. Jestem za młoda, chcę się dalej uczyć, osiągnąć coś w życiu.... A ciąża dopiero wtedy, kiedy bede na to przygotowana. Kiedy będę dość dorosła psychicznie, by wychować malutką istotkę. Nie chcę jednak was tutaj zanudzać moimi sprawami. Pragne tylko byście mi pomogli odpowiadając na pytanko czy przy normalnym okresie jest duza mozliwosc bycia w ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 8:56 pm Temat postu: |
|
|
No najpierw to chyba trzeba by mieć jakąś możliwość podczas stosunku
A takie objawy bez stosunku świadczą zupełnie o czymś innym niżeli o ciąży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 9:08 pm Temat postu: |
|
|
Ale stosunek jakis czas przed okresem był i to w dniach płodnych, dlatego się boję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Evelka Gość
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 10:04 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za odpowiedź
To chyba nieracjonalny strach,ale mnie paraliżuje,boję się mam prawie 19 lat,nie chcę dzieci na razie,nie ejestem na to gotowa,dlatego nie zdecydowałam się z moim Ukochanym na seks.
A jeszcze takie pytanko:zrobiłam mojemu Ukochanemu przyjemność ręką,ale uważałam,żeby nie dotknac pozniej siebie 'tam'. Gdy pozniej byłam z nim,tzn ja nago,a on w pizamce,to raczej tez nic się nie mogło wydarzyć?
A,i jeszcze jedno;) - dotknął mnie penisem 'tam',ale przez majtki.Ciąża jest wykluczona?
Przepraszam,moze troche glupie pytania-ale ja się boję Strach przyszedł po wszystkim,wczesniej go nie było.
Pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aniczka23 Gość
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 10:20 pm Temat postu: czy to ciąża? |
|
|
robilam 3 testy ciążowe, wszytskie negatywne, okres mi sie spoznia, piersi mam obolałe, mam bole jak przy okresie i to plamienie, seks byl z prezerwatywa i nigdy nie pekla. Co mam mysles????/ Nie chce, prosze o odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|