Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 11:50 pm Temat postu: |
|
|
a ja dodam ze procz nadzerki mozesz w ciazy złapac miesniaka ;/ niestety... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
annka22
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 3:31 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: |
jeżeli nadżerka jest bardzo mała to ja bym w ogole jej nie ruszała. ani przed ani po porodzie |
moja była bardzo mała i teraz jest jeszcze mniejsza. W przyszłym tygodniu idę do innego lekarza, najwyżej powiem, że chce obserwować nadżerkę a jakby się powiększała to wtedy zastanawiać się o likwidację tego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 11:28 am Temat postu: |
|
|
moja gin odradza kobietą. które nie rodziły wypalanki i wymrożenia! Przepisała mi receptę na jakieś dwa zastrzyki (nie moge odczytać nazwy z recepty ) bądź co bądź nie tanie kosztują ok 122 zł. Mam je wykupić i zgłosić się po miesiączce na zabieg. Zabieg przeprowadza się dwa razy i z tego co mówiła moja gin poleca ona je wszystkim osobom leczących nadżerkę. Z jej obserwowań wynika że nadżerka nie powraca. Czy któraś miał już taki zabieg? _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maja20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 3:25 pm Temat postu: |
|
|
witam.od jakiegos roku zauwazyłam u siebie upławy o róznym natezeniu i zabarwieniu...ale zawsze wystepujace po stosunku.takze w czasie stosunku odczuwam ból,nigdy nie mogłam sie przełamac w końcu do wizyty ale umówiłam sie pare dni temu na wizyte i ide dopiero za miesiąc na nia!boje sie ze mam nadżerke, albo gorzej ze raka ( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 3:31 pm Temat postu: |
|
|
maja20, że raka to wątpie. rak nie boli ;] więc nie panikuj. prędzej to jakaś infekcja, zapalenie. dobrze że idziesz do lekarza _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marlens
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 6:36 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnio słyszałam o metodzie usuwania nadżerki kwasem salicylowym. Podobno nie ma żadnych blizn po tym i jest bardzo dobra. Czy słyszałyście może coś o tym. Mam małą nadżerkę, ale jeśli jest to bezpieczne tak jak mówi moja koleżanka(o tej metodzie powiedziała jej ginekolog), to warto ją sobie usunąć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 9:20 pm Temat postu: |
|
|
no niestety czekam na jakieś info od kobitek które coś takiego przechodziły ale bez odzewu ja mam zabieg za tydzień mam nadzieję, ze się pozbędę tego paskudztwa _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 7:30 pm Temat postu: |
|
|
po zabiegu ok w czwartek mam jeszcze jeden nic nie boli wszystko ok polecam taki zabieg nazwa zastrzyków to solcogyn koszt niestety 120 zł ale przynajmniej nic nie boli _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelinutka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 10:44 am Temat postu: Nadrzerka |
|
|
witam! Jakieś 5 lat mam nadrzerke, której żaden lekarz mi Jeszcze nie chciał usunąć. Często występują u mnie zapalenia i przepisywane mi są tylko drobne leki na ich zwalczenie, boje się, że od tych zapaleń mogę być bezpłodna - czy to możliwe? Czy po wyleczeniu zapalenia, które wyszło mi również w cytologii będę mogła wykonać wymrażarkę?
Z góry dziękuje za każdą cenna dla mnie wypowiedz.
-----------edited by emilka-------------
temat przyłaczyłam do zbiorczego tematu, dotyczącego nadżerki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mmmadzia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 10:57 am Temat postu: |
|
|
To nie jest możlwie żebyś miała aż pięc lat nadżerke...
Przecież nadżerka grozi rakiem....
Zmień lekarza albo umów się prywatnie na dzień po okresie na WYPALANKE...
Prywatnie to zawsze pewnie...
Też miałam taki problem i lekarz po prostu zarabiała na mnie bo zamiast od razu zrobic zabieg wypisywał mi różne leki...
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|