Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Radar
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 11:24 am Temat postu: Dziwne nasienie??? |
|
|
Cześć. Ostatnio przyjrzałem się mojemy nasieniu i zayważyłem w nim grudki, coś jakby część spermy była zgalareciała. Co to może być? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 11:44 am Temat postu: |
|
|
Nic.
To jest normalne.
Konsystencja spermy, skład oraz jej kolor, smak, zapach zależą od odżywiania mężczyzny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 2:56 pm Temat postu: |
|
|
w pelni plynna konsystencje sperma uzyskuje dopiero w narzadach rodnych kobiety. dobrze zauwazyles ze czesc spermy jest jakby bardziej gesta. to wlasnie jest nasienie. ta bardziej wodnista reszta to tzw plyn ejakulacyjny ktory daje- ze sie tak wyraze-poslizg i zapewnia plemnikom odpowiednie warunki do przetrwania. a jesli zauwazyles ze twoje nasienie stalo sie bardziej geste dopiero ostatnio pij wiecej wody mineralnej bo moze jestes troszke odwodniony.na pewno nie masz powodow do niepokoju.z twoim nasieniem wszystko jest jak najbardziej w porzadku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jerry
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 9:50 pm Temat postu: Sperma i jej dziwna konsystencja |
|
|
Chciałem się dowiedzieć czy mam powody do obaw otóz zauważyłem,że moja sperma od pewnego czasu ma przezroczysto-galaretowatą konsystencję zamiast bardziej płynnej i białej jak kiedyś.Czy to oznacza,że jestem bezpłodny? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 9:58 pm Temat postu: |
|
|
a zmieniałes diete w ostatnim czasie? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jerry
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 12:11 am Temat postu: |
|
|
nie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 4:37 pm Temat postu: drink |
|
|
Konsystencja i wygląd produktu finalnego zależy od tego jak zostanie on przygotowany, w jakim czasie?
To taka, nie tylko kucharska zasada.
Jeżeli zaspakajasz się w sposób inny niż w czasie stosunku. Czas może być zbyt krótki, więc masz to co widzisz.
Częstość też ma tu znaczenie, gdyż organizm może nie być przygotowany, na zwiększone zapotrzebowanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jerry
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 10:47 pm Temat postu: |
|
|
Aha rozumiem,dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
taylor88
|
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 11:20 pm Temat postu: galareta zamiast nasienia |
|
|
Witam!
mam ogromy problem otoz w moim nasieniu z czasem zaczely sie pojawiac grudki w sumie nie martwilem sie, jednak z czasem robi sie to coraz wieksze boje sie ze mam jakis problem poratujcie ludzie.
podejrzewam ze sa one przegrzane jednak rowoczesie z tymi objawami coraz bardziej mam spocone majtki tak jakby cos sie dzialo nie tak z jadrami, nie moge teraz isc do lekarza bo wyjezdzam na wakacje do pracy, a jesli ktos ma doswiadczenie z opieka zdrowotna w irlandii to rowniez bylbym wdzieczy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 2:12 pm Temat postu: to nie mikser |
|
|
To już staje się nudne, nie znacie swojego organizmu.
Trzepiecie się, a potem się dziwicie, bo chyba tej "galaretki" w czasie normalnego współżycia nie zauważyłeś.
Organizm mężczyzny też potrzebuje czasu na to, aby przygotować się do wytrysku, gdy więc nastąpi on w krótkim czasie po stymulacji, płyny nie zdążą się zmieszać i stąd taki wygląd spermy.
Co do ubioru, to staraj się nosić taką bieliznę, która nie uciska i wykonana jest z naturalnych włókien.
Do Irlandii to "raczej" jedź zdrowy. Nie zwlekaj, gdy ci coś dolega, a tym że się pocisz to nie należy się przejmować, bo tam dopiero będziesz miał ciepło.
---edit by karioka---
Spróbuj wyrażać swoją opinię oględniej, dobrze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|