Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

nasienie - konsystencja, barwa, ilość

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
parpar

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 1:52 pm    Temat postu: nasienie - konsystencja, barwa, ilość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie bardzo wiedzialam gdzie o tym napisac ale pomyslalam ze tu bedzie najlepiej, wiem ze sperma powinna miec kolor bialy, natomiast sperna czy moze lepiej nazwac to nasiernie mojego chlopaka ma kolor zolty i galaretowate grodki, czy moze ktos wie z czego to wynika i czy moze jest to objaw jakiejs choroby? prosze o odpowiedz

-----edit by emilka-----
przenoszę temat do działu "Dolegliwości intymne"
proszę nadawać tytuły tematom bardziej odzwierciedlające treść postu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żółty kolor? Confused Niech on pójdzie do lekarza.. bo jakoś dziwnie to brzmi, podejrzliwie. To niezbyt normalne.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nom bez kitu...sperma ma biały kolor a nie zołty... Confused Rolling Eyes

Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no powinna być biała porozmawiaj o tym z chłopakiem i niech pójdzie do lekarza niewidze innego wyjścia. I z tego co mi się wydaje galaretowate grutki to też niejest normalne z tego co ja zdążyłam zauważyć to jest ona jednolitej konsystencji gęstej ale nie galaretowatej raczej ciągnącej
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zółty kolor pojawia się jak sperma jest wyschnięta np. na materiale itp.
Powrót do góry
bochen

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Wrz 03, 2007 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nasienie nigdy nie bedzie snieznobiale, ale jezeli jest to zolc taka naprawde zolta to tak jak poprzednicy mwoili, nalezy sie zglosic do urologa
Powrót do góry
dorotkka

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 4:14 pm    Temat postu: mało spermy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy po spozyciu sporej ilosci alkoholu ilosc spermy przy wytrysku moze byc mniejsza?

----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu, dotyczącego problemów i pytań, dotyczących spermy

ponieważ powstało kilka podobnych tematów, pozwoliłam sobie je połaczyć i stworzyć wspólny, jeden temat zbiorczy:)
Powrót do góry
hanes

PostWysłany: Pon Gru 17, 2007 8:22 am    Temat postu: Czym różni się od siebie sperma rzadka od gęstej? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak w temacie Smile Ciągle to pytanie mnie męczy. Raz mam wytrysk i sperma jest gęsta, a raz rzadka jak płyn. Czym to się różni czemu tak się dzieje i wogóle Smile?

helloween - temat przenosze do spraw lozkowych bo chyba nie jest to ani uraz ani choroba Wink
a ja przyłączyłam do tematu, dotyczącego pytań o cechy fizyczne spermy - emilka;)
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Gru 17, 2007 9:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od wielu rzeczy..

od trybu zycia, od tego co jesz, co pijesz

sam nie probowalem ale tak samo jest to zalezne co do smaku Wink
Powrót do góry
hanes

PostWysłany: Pon Gru 17, 2007 11:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja zauważyłem, że mam tak zawsze np gdy mam drugi wytrysk w krotkim czasie. Ale czy jest mozliwe ze np po bardzo fajnych pieszczotach ktore prawie doprowadzily do wytrysku ale tylko prawie na granicy znaczy sie, moze spowodować to samo zachowanie co opisane wyżej ? tzn ze po takich pieszczotach moja sperma stala sie taka rzadka podczas pozniejszego wytrysku ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5