Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

nasienie - konsystencja, barwa, ilość

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sty 01, 2010 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo sie oprozniły to zabolały.

co w tym dziwnego?

doszło do wytrysku gdzie? w srodku? planujecie dziecko?

fajnie ze Cie pociaga ale moze lepiej sie zabezpieczyc niz potem płakac?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mario060

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 01, 2010 11:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie wiem nigdy nie doszedlem do czegos takiego zeby mnie to tak zabolalo Razz reka doszedlem bo potrzebuje szybkosci Razz jak to mowie.. a co do zabezpieczen to spokojnie Smile narazie do milosc planujemy Smile a dziecko w dalekiej przyslosci Smile cieszymy sie z milosci Smile bo jestesmy mlodzi Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 12:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napisałes ze nastapił wytrysk. a ja zrozumialam ze w srodku. dlatego pytam.

cieszcie sie ,cieszcie byle z rozsadkiem Very Happy

Powrót do góry
mario060

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 12:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh to zle napisalem Smile myslalem tak a napisalem inaczej Wink kto pyta nie bladzi Smile dziekuje za odpowiedz. Smile no i o to chodzi w zyciu Smile
Powrót do góry
Koronka

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Maj 09, 2013 12:42 am    Temat postu: jaka w dotyku? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W większości piszecie o kolorze i gęstości spermy a mnie interesuje jaka ona powinna być w dotyku. Sperma mojego męża jest jakby to określić tępa, tz taka jakby powstrzymywała róch na skórze. Nie wiem dokładnie jak to opisać... BArdzo trudno ją zmyć samą wodą, w kontakcie z wodą kompletnie nie do zmycia, mydłem tak. Żaden z moich wcześniejszych partnerów nie miał takiej spermy. Czy coś jest nie tak z nasieniem mojego męża?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5