Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

nasienie - konsystencja, barwa, ilość

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 12:58 pm    Temat postu: kolor spermy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam pytanie czy jest jakaś różnica miedzy białą a przezroczysta spermą?

----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu, odnośnie pytań o spermę
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapewne mówisz o spermie która pojawia się przed wytryskiem Smile
Powrót do góry
iwka

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie i o to tez sie chcialam spytac bo niby jest orgazm ale go nie ma niby jakis tam plyn wylec ale bez orgazmu czy zwodu jaka jest miedzy tym roznica kiedy jest co ?
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 4:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podczas długiego podniecenia, zamiast spermy pojawia sie prejakulat. Podczas wytrysku pojawia sie ta właściwa sperma
Powrót do góry
iwka

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem dośc obcykana w tych tematach ale wlasnie bardzo malo wiem o orgazmie meskim itp kiedy jest wzwod kiedy orgazm a kiedy co innego czym to sie od ciebie rozni itp mogl by mi ktos to wyszko wyjasnic albo podac jaka stronke prosze
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No a co ci wytłumaczyć? Wzwód- penis wypełnia sie krwią to powoduje że penis "staje"

Co do reszty to nie czaje o co Tobie loto Idea

"Google przyjacielem..."
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 26, 2008 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób sobie przerwę w tym co robisz i zobacz jakie będą wyniki przerwy.
Powrót do góry
Managuador

PostWysłany: Sob Sty 26, 2008 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ze sperma jest wodnista czy tez grudkowata nie jest powodem do zaniepokojen to jest normalne... Przy tak czestym jak dla mnie masturbowaniu sperma nie ma sie jak zregenerowac a ona jak wszystko potzrebuje zcasu stad roznice w konsystencji ;p

Jadra moga czasem bolec od nadmiaru nasienia, ale jesli bola nasieniowody moze poprostu zbyt czseto to robisz i juz sie troszke "zmeczyl"
Powrót do góry
spr
Gość

PostWysłany: Sob Sty 26, 2008 1:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez spr dnia Pią Lut 01, 2008 3:32 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 26, 2008 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daj sobie spokój na 10 dni. Potem na 2 tygodnie. Musisz się kontrolować.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5