Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KASIA*22

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Póki co nie mogę się jeszcze cieszyć...bo jednak się boję czy wszystko dobrze... A czy test płytkowy może wyjść z innych powodów niż ciąża pozytywnie? Chciałabym zadzwonić do męża i mu wykrzyczeć mu,że są w końcu te upragnione dwie kreski,ale zrobię to dopiero po wizycie u lekarza,bo nie chciałabym go rozczarować Sad Wiem jak bardzo mu na tym zależy...

Dodano po 6 minutach:

lizelotka ja też trzymam kciuki za Ciebie Smile Będzie dobrze... Mi babcia zawsze mówiła i wciąż mówi,że będzie dobrze a ma już 90lat Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dwie kreski to wykrycie hormonu ciązowego . Innej opcji nie ma . Myśl tylko pozytywnie

Powrót do góry
KASIA*22

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam trochę takie intymne pytanie... Boli mnie krocze Embarassed to normalne? Martwi mnie to Sad
Powrót do góry
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do wiesiołka, to wiecie co? mi śluzu W OGÓLE nie poprawił, co więcej od kąd go biorę śluz tak jakby całkiem zanikł (ten dobrze rozciągliwy). Ale... poprawił mi przy okazji BARDZO włosy, więc nie wiem co teraz z nim robić, bo z jednej strony skoro nie pomaga (a kto wie, czy nie przeszkadza?) dzidzi, to po co, z drugiej - już od 2 lat męczę się i nie mogę nic poradzić na te niesamowicie suche włosy... Sad

Kasiu, ja niestety nie wiem... na pewno boli krocze tuż przed porodem, ale tak na początku, to nie mam pojęcia... Sad
KASIA*22

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze zapytaj w aptece o cos na te suche wlosy... Ja mialam zawsze takie nijakie,a ostatnio mi sporo wypadaly, wie kupilam sobie szampon DERMENA i wlosy mam o niebo przyjemniejsze w dotyku...i wydaja sie gestsze mimo ze nadal wypadaja Very Happy

Dodano po 1 minutach:

a mnie martwi ten bol... Moja siostra radzi mi zebym duzo odpoczywala i nic nie robila ale ile tak mozna...
Powrót do góry
Kornik

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z moimi włosami trzeba działać "od środka", więc ten wiesiołek znalazł się jak w sam raz... tylko martwi mnie śluz, czy raczej jego brak Sad ech, jak to powiedział mój pierwszy gin: "jak nie urok, to sraczka" Laughing

a Twoja siostra ma rację, powinnaś teraz więcej wypoczywać i leniuchować, niech dzidzia się głęboko zagnieździ Smile
KASIA*22

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"jak nie urok, to sraczka" a to powiedzonko to mojej mlodszej siestry Wink a moze dermatolog cos poradzi? ja bym sie bardziej martwilo sluzem niz wlosami...
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kornik no właśnie nie pomaga a wręcz odwrotnie. Na włosy łykaj skrzyp albo siemie lniane .Pomaga i na śluz i na wlosy Wink

Dziewczynki ale nie róbmy offika Wink
Kasiu uciekaj do działu ciąża Wink

Powrót do góry
KASIA*22

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok, przepraszam
PAPAPAPA
Powrót do góry
Kornik

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiedy ja się tak od tego siemienia wzbraniam... hehe Wink
no zobaczymy co nam przyniesie grudzień Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 5 z 42