Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KASIA*22
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 6:15 pm Temat postu: |
|
|
Póki co nie mogę się jeszcze cieszyć...bo jednak się boję czy wszystko dobrze... A czy test płytkowy może wyjść z innych powodów niż ciąża pozytywnie? Chciałabym zadzwonić do męża i mu wykrzyczeć mu,że są w końcu te upragnione dwie kreski,ale zrobię to dopiero po wizycie u lekarza,bo nie chciałabym go rozczarować Wiem jak bardzo mu na tym zależy...
Dodano po 6 minutach:
lizelotka ja też trzymam kciuki za Ciebie Będzie dobrze... Mi babcia zawsze mówiła i wciąż mówi,że będzie dobrze a ma już 90lat |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 6:51 pm Temat postu: |
|
|
dwie kreski to wykrycie hormonu ciązowego . Innej opcji nie ma . Myśl tylko pozytywnie _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
KASIA*22
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Mam trochę takie intymne pytanie... Boli mnie krocze to normalne? Martwi mnie to |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 8:50 pm Temat postu: |
|
|
co do wiesiołka, to wiecie co? mi śluzu W OGÓLE nie poprawił, co więcej od kąd go biorę śluz tak jakby całkiem zanikł (ten dobrze rozciągliwy). Ale... poprawił mi przy okazji BARDZO włosy, więc nie wiem co teraz z nim robić, bo z jednej strony skoro nie pomaga (a kto wie, czy nie przeszkadza?) dzidzi, to po co, z drugiej - już od 2 lat męczę się i nie mogę nic poradzić na te niesamowicie suche włosy...
Kasiu, ja niestety nie wiem... na pewno boli krocze tuż przed porodem, ale tak na początku, to nie mam pojęcia... _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KASIA*22
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 8:55 pm Temat postu: |
|
|
a moze zapytaj w aptece o cos na te suche wlosy... Ja mialam zawsze takie nijakie,a ostatnio mi sporo wypadaly, wie kupilam sobie szampon DERMENA i wlosy mam o niebo przyjemniejsze w dotyku...i wydaja sie gestsze mimo ze nadal wypadaja
Dodano po 1 minutach:
a mnie martwi ten bol... Moja siostra radzi mi zebym duzo odpoczywala i nic nie robila ale ile tak mozna... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 9:16 pm Temat postu: |
|
|
z moimi włosami trzeba działać "od środka", więc ten wiesiołek znalazł się jak w sam raz... tylko martwi mnie śluz, czy raczej jego brak ech, jak to powiedział mój pierwszy gin: "jak nie urok, to sraczka"
a Twoja siostra ma rację, powinnaś teraz więcej wypoczywać i leniuchować, niech dzidzia się głęboko zagnieździ _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KASIA*22
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 9:19 pm Temat postu: |
|
|
"jak nie urok, to sraczka" a to powiedzonko to mojej mlodszej siestry a moze dermatolog cos poradzi? ja bym sie bardziej martwilo sluzem niz wlosami... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Kornik no właśnie nie pomaga a wręcz odwrotnie. Na włosy łykaj skrzyp albo siemie lniane .Pomaga i na śluz i na wlosy
Dziewczynki ale nie róbmy offika
Kasiu uciekaj do działu ciąża _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
KASIA*22
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 9:28 pm Temat postu: |
|
|
ok, przepraszam
PAPAPAPA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 9:30 pm Temat postu: |
|
|
kiedy ja się tak od tego siemienia wzbraniam... hehe
no zobaczymy co nam przyniesie grudzień _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|