Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part3.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To zależy co chcemy osiągnąć.Jęśli koleżanka nie planuje ciazy to tabletki anty przy pco to dobre rozwiązanie. To nie wyleczy ale zablokuje jajniki i owulację dzięki temu nie beda się tworzyły koljne pecherzyki i nie zostanie wyczerpana rezerwa jajnikowa.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wiki86

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu no właśnie ona chce mieć dziecko! lekarz jej powiedział że tabletki anty pomogą jej doprowadzic do tego że będą pękały jej pęcherzyki i wyreguluję okres! ale ona już te tabletki pół roku bierze,a jej zależy na dziecku! i cos mi tu nie pasuje a ona swoje!
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wikusia przejdzmy z tą rozmową tu
http://www.biomedical.pl/forum/-vp95123.html#95123

Wyjaśnię Ci wszystko

Powrót do góry
wiki86

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu ja tam tak za bardzo nie rozumiem! jeśli byś miała chwilkę to napisz mi tak po krótce co powinien jej lekarz zalecać!!!! bo on to mi się wydaje że tylko jest na pieniążki chętny a wogóle jej nie pomaga,tylko cały czas te tabletki antykoncepcyjne przyjmuje!
A jak Tosiu maleństwo????Daje mamusi popalić czy grzeczna jest:) Ale fajnie wam się udało na święta już z ZuziąSmile a ja prawidłowo jutro powinnam mieć laparoskopie,ale jakieś punkty z nfz im się skończyły na ten rok i przyjmują tylko nagłe przypadki,a mój termin przełożyli na 25 lutego!
Powrót do góry
wiki86

PostWysłany: Sro Gru 23, 2009 12:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Tobie i całej Twojej rodzinie życzę !!!!
Dziewczyny Zdrowych Wesołych i aby nasze największe marzenia w końcu się spełniłySmile))
Powrót do góry
G

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Walczyłam z pcos i innymi problemami związanymi z bezpłodnością,znalazłam dobrego lekarza i udało się.
W obu ciążach miałam torbiel na jajniku,pierwszą ciążę poroniłam(nie z powodu torbieli),drugą mimo torbieli dziecko rozwijało się dobrze,a torbiel do 4 miesiąca sama się wchłonęła Smile
Wrzuć na luz,znajdź odp.lekarza,zrób badania i mam nadzieję,że się uda.
Powrót do góry
SSylwusia1

PostWysłany: Sro Sty 27, 2010 11:32 am    Temat postu: NOWINA! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć a jednak się udało!!!14 tydzień! Pozdrawiam!
Powrót do góry
Pufka

PostWysłany: Sro Sty 27, 2010 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A u jakiego lekarza się leczysz G? Ja z ginekologów polecam dr Łukaszuka z Gdańska.
Powrót do góry
mka

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 12:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratulacje kochana dbaj o siebie. pozdrawiam
Powrót do góry
ktos23

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 8:40 pm    Temat postu: problemy z zajściem w ciąże Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej moze tutaj ktos mi pomoze.staramy sie z chlopakiem od kilku miesięcy o dzieko i nam nie wychodzi.mam bardzo regularne miesiączki,wiem kiedy mam owulacje,wiec sie przytulamy 2-3dni przed i w trakcie i po.i nic:(ewentualnie jakie badania powinnam wykonac.

---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Regulamin!---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 22 z 41