Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 46, 47, 48  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak
kasias

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 8:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pani z laboratorium powiedziala mi ze moga to byc np zaburzenia hormonalne albo wczesna ciąża, dziwi mnie to pierwsze stwierdzenie, skoro juz przy znacznie nizszym bhcg jest w zasadzie pewnosc ciazy, dlatego zachwiala troszke mna, a bardzo z mezem chcemy miec juz dziecko. Dzis sobota i musze czekac do poniedzialku zanim skonsultuje sie z lekarzem,a to tak dlugo
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bedzie dobrze Smile powodzonka Exclamation Exclamation

Powrót do góry
kasias

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za wspacie:)robilismy tez test ciazowy i wyszly dwie kreski, z czego jedna blada aczkolwiek widoczna, co jest rowniez oznaka wczesnej ciazy wiec malo co nie oszalejemy z niecierpliwosci, zeby potwierdzic fakt "pewnej" ciazy za kilka dni
Powrót do góry
torcik

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 12:23 pm    Temat postu: beta hcg, prosze o pomoc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam PCO, Biore femoston. Staram sie o dziecko gdzies o d 5 lat.Mam pytanie zwiazane z beta hcg. Od polowy cyklu mam nabrzmiale piersi i strasznie bola, urosly o rozmiar (czego nigdy wczesniej nie mialam), wydzieline biala, podwyzszona temperature. Okresu powinnam dostac dwa dni temu tj.15.06. Wczoraj zrobilam test plytkowy, pokazala sie lekko rozowa druga kreska. Pobiaglam zrobic beta hcg. Ale wynik 0,0 czyli brak ciazy. Czy mozliwa jest pomylka w laboratorium bo okresu nadal nie ma, zdaje sobie sprawe ze moga znow to byc jakies zaburzenia:( prosze o pomoc. Czy mozliwy jest wynik 0,0, nigdzie takiego nie widzialm w opisach.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyy 0.0 Neutral Shocked dziwne..ja nie słyszałam o takim wyniku... napewno dobrze odczytałas? Confused

Powrót do góry
torcik

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niom napewno dobrze, wyraznie 0,0. Okresu nadal nie ma, wiec zrobilam rano jeszcze jeden tescik i znow rozowa druga kreseczka po 3 minutkach. Nic juz nie rozumiem:( Zostaje mi tylko czekac i bic sie z myslami..bede tym razem mama czy jeszcze nie..Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmmm wybierz sie do lekarza. dziwne ze bhcg nie wykryło Neutral moze za wczesnie?! ile dni mineło? kiedy powinnas miec @?

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde, ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do tego laboratorium i się zapytała, czy to przypadkiem nie jakaś pomyłka
torcik

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okresu powinnam dostac w niedziele 15.06, a beta hcg robilam w poniedzialek tj.16.06 rano. Wyszlo 0,0Sad dzis jest 4 dzien po terminie miesiaczki ktorej nadal nie ma. Wczoraj zrobilam kolejny test plytkowy i nadal jasna druga kreseczka, chociaz ciemniejsza od tej pierwszej. Piersi nadal nabrzmiale i wieksze. Poczekam do soboty i jeszcze raz zrobie badanie krwi. Najgorsza ta niepewnosc bo juz nic z tego wszytskiego nie rozumiem:( Wynik 0,0 dobil mnie totalnie i wtedy juz stracilam cala nadzieje na to ze wreszcie sie udalo i bede mamusia:(
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 46, 47, 48  Następny
Strona 11 z 48