Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 8:05 pm Temat postu: |
|
|
tak _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasias
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Pani z laboratorium powiedziala mi ze moga to byc np zaburzenia hormonalne albo wczesna ciąża, dziwi mnie to pierwsze stwierdzenie, skoro juz przy znacznie nizszym bhcg jest w zasadzie pewnosc ciazy, dlatego zachwiala troszke mna, a bardzo z mezem chcemy miec juz dziecko. Dzis sobota i musze czekac do poniedzialku zanim skonsultuje sie z lekarzem,a to tak dlugo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 10:30 pm Temat postu: |
|
|
bedzie dobrze powodzonka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasias
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 10:38 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za wspacie:)robilismy tez test ciazowy i wyszly dwie kreski, z czego jedna blada aczkolwiek widoczna, co jest rowniez oznaka wczesnej ciazy wiec malo co nie oszalejemy z niecierpliwosci, zeby potwierdzic fakt "pewnej" ciazy za kilka dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
torcik
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 12:23 pm Temat postu: beta hcg, prosze o pomoc |
|
|
Mam PCO, Biore femoston. Staram sie o dziecko gdzies o d 5 lat.Mam pytanie zwiazane z beta hcg. Od polowy cyklu mam nabrzmiale piersi i strasznie bola, urosly o rozmiar (czego nigdy wczesniej nie mialam), wydzieline biala, podwyzszona temperature. Okresu powinnam dostac dwa dni temu tj.15.06. Wczoraj zrobilam test plytkowy, pokazala sie lekko rozowa druga kreska. Pobiaglam zrobic beta hcg. Ale wynik 0,0 czyli brak ciazy. Czy mozliwa jest pomylka w laboratorium bo okresu nadal nie ma, zdaje sobie sprawe ze moga znow to byc jakies zaburzenia:( prosze o pomoc. Czy mozliwy jest wynik 0,0, nigdzie takiego nie widzialm w opisach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 10:33 pm Temat postu: |
|
|
yyy 0.0 dziwne..ja nie słyszałam o takim wyniku... napewno dobrze odczytałas? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
torcik
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 10:54 am Temat postu: |
|
|
Niom napewno dobrze, wyraznie 0,0. Okresu nadal nie ma, wiec zrobilam rano jeszcze jeden tescik i znow rozowa druga kreseczka po 3 minutkach. Nic juz nie rozumiem:( Zostaje mi tylko czekac i bic sie z myslami..bede tym razem mama czy jeszcze nie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 8:32 pm Temat postu: |
|
|
hmmmm wybierz sie do lekarza. dziwne ze bhcg nie wykryło moze za wczesnie?! ile dni mineło? kiedy powinnas miec @? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 10:28 pm Temat postu: |
|
|
kurde, ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do tego laboratorium i się zapytała, czy to przypadkiem nie jakaś pomyłka _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
torcik
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Okresu powinnam dostac w niedziele 15.06, a beta hcg robilam w poniedzialek tj.16.06 rano. Wyszlo 0,0 dzis jest 4 dzien po terminie miesiaczki ktorej nadal nie ma. Wczoraj zrobilam kolejny test plytkowy i nadal jasna druga kreseczka, chociaz ciemniejsza od tej pierwszej. Piersi nadal nabrzmiale i wieksze. Poczekam do soboty i jeszcze raz zrobie badanie krwi. Najgorsza ta niepewnosc bo juz nic z tego wszytskiego nie rozumiem:( Wynik 0,0 dobil mnie totalnie i wtedy juz stracilam cala nadzieje na to ze wreszcie sie udalo i bede mamusia:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|