Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 46, 47, 48  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie są duże szanse na ciążę. a dzwoniłaś do tego laboratorium?
torcik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie Emi, nie dzwonilam bo mysle ze i tak by powiedzieli ze badanie zostalo wykonane poprawnie.Poczekam do konca tygodnia i pojde na krew jeszcze raz bo jedne fakty przecza drugim. Ale tak sie boje ze tego nie da sie opisac. Trzymajcie prosze kciuki:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
paulina123456

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej... Pisałam już tutaj... Ostatnią miesiączkę miałam 12.04... Neutral do tej pory ani widu ani słychu... Robiłam betę i wyszedł brak ciąży... Kilka testów płytkowych tez nic nie pokazało... Betę robiłam po terminie spodziewanej miesiączki w maju... a kochałam się 5 maja... Poszłam do ginekologa, dał mi luteinę na wywołanie miesiączki, ale juz 3 dzien po skończeniu brania i nic... miesiączki nadal nie ma... lekarz nie zauwazył tam ciąży a byłam u niego tydzien temu... jak myślicie, robić jeszcze raz betę w poniedziałek?Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozesz zrobic. wtedy pewnosc w 100% Smile

Powrót do góry
Agniesia79

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie, piszę po raz pierwszy, do tej pory tylko czytałam.
Dziś zrobiłam bHCG, po 18.00 wynik,
już z siebie wychodzę.

Mam część objawów ciąży, ale tyle razy już się zawiodłam, że już prawie widzę ten wynik "<1"
Powrót do góry
kam

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 3:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

minęło 10 dni od ewentualnego zapłodnienia i dziś ide zrobić sobie badanie na beta HCG bo już nie wytrzymam z niepewności. Myslicie ze badanie krwi po takim czasie moze juz wykazac ciąże bądź jej brak?? Wczoraj robiłam test ciążowy, wykazał ze nie jestem w ciąży ale jak dziś spojrzałam na płytke to była ta druga kreska. Już nie wiem co mam myśleć. Pomóżcie!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 8:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciazowy robisz najwczesniej po 12 dniach od stosunku..nie wczesniej! Smile

a bete? zajdz zapytaj- bo ja na 100% nie jestem pewna ale wynik powinien byc prawidłowy.

Powrót do góry
shadi

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dawno mnie tu nie bylo,
Kam pochwal sie wynikiem bety?? Co powiedzieli w laboratorium?
Powrót do góry
Funiak

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co może oznaczać wynik beta HCG równy 7.... jest to około 42 dzień cyklu.

Pozdrawiam
Powrót do góry
shadi

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jakie masz normy na wydruku?? i jakie dlugie masz cykle??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 46, 47, 48  Następny
Strona 12 z 48