Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
edziag
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 2:53 pm Temat postu: Objawy Ciąży - beta hcg |
|
|
Witam!!! Proszę o pomoc. W tym tygodniu byłam na badaniu beta HCG i wynik mam 22,35. wcześniej robiłam test i wyszły dwie kreski. A od dwóch dni miałam plamienia a dzis nawet krwanienia ale nie żeby mi krwawiło jak przy okresie tylko za każym razem jak jestem w toalecie i zrobie siku. Powiedzcie mi bo zgłupiałam. Jestem w ciąży czy nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 4:01 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie jesteś w bardzo wczesnej ciąży. może idź do lekarza, powiedz o wyniku bety i testach ciążowych i o tym plamieniu _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edziag
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 4:14 pm Temat postu: |
|
|
Teraz to plamienia to mało powiedziane. Zapomniałam dodać ze boli mnie w podbrzuszu jak przy okresie. Dzwoniłam do mojego ginekologa i kazał mi zwiększyć dawke duphastonu do 4 dziennie. Mam stracha że nic z tego nie będzie.
----
Jest możliwe że moge mieć okres w czasie ciąży??
posty połączyłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 5:26 pm Temat postu: |
|
|
normalnego okresu nie. moim zdaniem zagraża Ci poronienie, więc bierz duphaston i odpoczywaj _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwiapoziomka
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 8:23 pm Temat postu: |
|
|
witam.mam jeszcze jedno pytanko.co oznacza cps-479.925 .
robilam rowniesz dzis test ciazowy i wyszedł pozytywny wiec nie wiem juz sama co mam myslec.
---
pani emilko widze ze masz troche wiedzy na ten temat.
posty połączyłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 10:19 pm Temat postu: |
|
|
yyy cps to mi się kojarzy z oceną wydolności krążenia płodu.. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edziag
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 10:55 am Temat postu: |
|
|
emilka, mam jeszcze jedno pytanko. Dzisiaj to już leci ze mnie jak przy okresie. Czy to już po mojej ciąży?? Dzwoniłam drugi raz do mojego ginekologa wczoraj wieczorem i powiedział że mam jeść te tabletki i po południu przyjść do niego z wynikami badań i zrobi USG to mi powie o co chodzi. Powiedz mi czego moge się spodziewać po wizycie u ginka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwiapoziomka
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 4:20 pm Temat postu: |
|
|
witam odebrałam dzis wynik 54.1.mysle ze to ciaza. ale sama nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac bo w tym roku w marcu urodziłam syna.w sumie mam ich juz trzech. czy ten wynik oznacza ciaze i ciekawe który to tydzien .pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 4:27 pm Temat postu: |
|
|
sylwiapoziomka, no przyrost prawidłowy jak na ciążę... jakiś 3 ew. początek 4 tygodnia ciąży. ciesz się, może tym razem bedzie dziewczynka ;) gratuluję i zazdroszczę :)
edziag, nie wiem, ale trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze. napisz co się działo po wizycie u lekarza _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edziag
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 8:17 am Temat postu: |
|
|
emilka, byłam u lekarza i okazało sie że to jednak to mikroporonienie (nie wiem czy dobrze pisze) ale w każdym bądź razie nie zostane jeszcze mamą. Mam teraz jakiś lek antykoncepcyjny na przywrócenie wszystkiego do normy i mogę zacząć się znów starać się o bobaska w przyszłym miesiącu. javascript:emoticon('') A za 10 dni mam powtórzyć bete czy spadła prawidłowo do 1 albo 0. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|