Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 46, 47, 48  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agatka11112

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i mysli ze to mogla byc albo slaba miesiaczka... albo dopiero sie pojawi , mam nadzieje ze to nie jest ciaza...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mazia112

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 11:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny jeśli zdarzyła się wam taka sytuacja z pomyłką bhcg to napiszcie bo nie wiem co mam myśleć Rolling Eyes
Powrót do góry
aziw

PostWysłany: Sro Gru 03, 2008 12:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dziewczyny

mam pytanie, czy wykonanie testu z krwi na beta hCG po czterech tygodniach od stosunku daje wiarygodny wynik. wyszlo mi ponizej 5. czy moge byc pewna ze nie ma ciazy?

bardzo prosze o odpowiedz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Gru 03, 2008 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne ze tak:) ponizej 5 oznacza brak ciazy. wiec spokojnie wszystko jest oki Smile

Powrót do góry
bimbeleq

PostWysłany: Nie Gru 21, 2008 9:34 pm    Temat postu: Hej dziewczyny Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę pomóżcie Sad
Staramy się o dzidzię. Jestem w 25 dc i bezmyślnie poszłam na badanie b-hcg wykazało <1 . Do terminu spodziewanej miesiączki mam jeszcze 4-5 dni. Czy jest jeszcze nadzieja, że jestem w ciąży?
Bardzo proszę o odpowiedź
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Nie Gru 21, 2008 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przykro mi, nie jestes w ciazy...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Gru 21, 2008 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w 25dc nie zajdziesz w ciaze.. Neutral .chyba o tym to wiesz co nie? najlepiej starac sie ok.14-16 dc Smile malutka ma racje wynik ponizej 5 oznacza brak ciazy.

Powrót do góry
bimbeleq

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak myślałam, ze znowu nie wyszło ale nie traciłam nadzieji.
Ja nie chciałam zajsć w ciążę w 25dc. Badanie zrobiłam w 25dc. No nic w następnym cyklu zaczynamy wszystko od nowa Sad

Dodano po 1 minutach:

Tak myślałam, ze znowu nie wyszło ale nie traciłam nadzieji.
Ja nie chciałam zajsć w ciążę w 25dc. Badanie zrobiłam w 25dc. No nic w następnym cyklu zaczynamy wszystko od nowa Sad

Dodano po 3 minutach:

Dzięki za odpowiedzi. Powinnam przestać się tak spinać Smile wtedy będzie łatwiej.
Powrót do góry
beth

PostWysłany: Nie Sty 04, 2009 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich!
Mam pytanko. Zastanawiam się, jak szybko mogę pójść na test HCG? Teoretycznie do zapłodnienia mogło dojść 28.12. (lub 29.12.). Ostatnia miesiączka była 15.12. a moje cykle dopiero od paru miesięcy zaczęły się w miarę stabilizować i trwają ok. 29-30 dni. Czyli stosunek był w 14-15 dniu cyklu. Wydaje mi się, że mogłam wtedy mieć owulację. Czy w takiej sytuacji jeśli zrobię test jutro (czyli w 8. dniu po stosunku), to da on wiarygodny wynik? Wiem, że lepiej poczekać ok. 14 dni, ale wolałabym wiedzieć, a ponieważ można przypuszczać, że miałam owulację w dniu stosunku, to może test coś wykaże?

Dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam!
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sty 04, 2009 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

14 dni od owulacji
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 46, 47, 48  Następny
Strona 34 z 48