Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Odstawienie pigulek

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Paź 08, 2009 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest duże prawdopodobieństwo, że dostaniesz jakiegoś plamienia, ale może byc mniej obfite niż po całym opakowaniiu
ciociaklociazosia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie, Bralam przez 3 miesiace tabletki antykoncepcyjne. PO pewnych pertubacjach z moim bylym facetem przestalam je brac to bylo tak. Sierpien miesiaczka od 21 do 25. Tabletki wziete. Ostatni stosunek z tym facetem 29wrzesnia. odstawienie nastapilo 5.09 a 8.09 miesiaczka wymuszona... do 11.09 trwala i zrobilam test nastepnego dnia ale nie na porannym moczu. Jedna kreska wyszla. Pozniej mialam tak z tydzien brazowe plamienia a nastepnie geste biale uplawy. Teraz czekam na miesiaczke i nie wiem czy mam sie obawiac.
Glupia..Teraz nie wiem czy mam liczyc miesiaczke by wystapila juz i czy mam sie jednak denerwowac, ze moge byc w ciazy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli stosunek był bez zabezpieczenia, to ciąża jest możliwa ale to, że miesiączki nie ma może wynikać równie dobrze z tego, że organizm musi wrócić do normalnego funkcjonowania
ciociaklociazosia

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bralam 3 dni juz tabletki antykoncepcyjne
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 8:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja nie rozumiem... odstawiłas je czy zaczęłas brać?
beataadam

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem facetem, moja żona brała tabletki prawie 5 lat, ale w sobotę rano mi powiedziała że je odstawia w czwartek miała ostatni dzień miesiączki i w piątek powinna wziąć tabletką no lae już nie wzieła, na a w sobotę późno wróciliśmy do domu i w zasadzie w nocy z soboty na niedzielę daliśmy czadu Embarassed , oj co za noc, poszliśmy na całość, i mam pytanie w związku z tym czy mamy dużą szansę na ciążę czy raczej nie.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zależy... nie wiadomo kiedy wróci jej owulacja. Proponuję wykonać test za 14-16 dni Smile
ciociaklociazosia

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 2:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
to ja nie rozumiem... odstawiłas je czy zaczęłas brać?

bralam od 26.09 do 5.09, 5wrzesnia nastapilo nagle glupie odstawienie
bylam na skraju zalamania i tak wyszlo przez glupote
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 9:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to teoretycznie szanse na ciazę są, aczkolwiek nie są one wielkie ze względu na to, że już kilka dni brałaś tabletki (ale niestety nie wystarczająco dużo, aby być pewnym że ciąży z tego nie będzie). proponuję wykonać test min 14 dni od stosunku
mitek1171

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 10:19 pm    Temat postu: okres. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna po trzech miesiacach brania tabletek odstawila je ostatni okres(ten z odstawienia tzn krwawienie) miala 30 września kiedy powinien tzn teoretycznie byc nastepny? Okolo.. bo ile czasu potrzebuje organizm na powrócenie do normy swojej?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 12 z 21