Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 12:11 pm Temat postu: |
|
|
jest duże prawdopodobieństwo, że dostaniesz jakiegoś plamienia, ale może byc mniej obfite niż po całym opakowaniiu _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciociaklociazosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie, Bralam przez 3 miesiace tabletki antykoncepcyjne. PO pewnych pertubacjach z moim bylym facetem przestalam je brac to bylo tak. Sierpien miesiaczka od 21 do 25. Tabletki wziete. Ostatni stosunek z tym facetem 29wrzesnia. odstawienie nastapilo 5.09 a 8.09 miesiaczka wymuszona... do 11.09 trwala i zrobilam test nastepnego dnia ale nie na porannym moczu. Jedna kreska wyszla. Pozniej mialam tak z tydzien brazowe plamienia a nastepnie geste biale uplawy. Teraz czekam na miesiaczke i nie wiem czy mam sie obawiac.
Glupia..Teraz nie wiem czy mam liczyc miesiaczke by wystapila juz i czy mam sie jednak denerwowac, ze moge byc w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 2:26 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli stosunek był bez zabezpieczenia, to ciąża jest możliwa ale to, że miesiączki nie ma może wynikać równie dobrze z tego, że organizm musi wrócić do normalnego funkcjonowania _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciociaklociazosia
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 2:27 pm Temat postu: |
|
|
bralam 3 dni juz tabletki antykoncepcyjne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 8:30 pm Temat postu: |
|
|
to ja nie rozumiem... odstawiłas je czy zaczęłas brać? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
beataadam
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 9:13 pm Temat postu: |
|
|
jestem facetem, moja żona brała tabletki prawie 5 lat, ale w sobotę rano mi powiedziała że je odstawia w czwartek miała ostatni dzień miesiączki i w piątek powinna wziąć tabletką no lae już nie wzieła, na a w sobotę późno wróciliśmy do domu i w zasadzie w nocy z soboty na niedzielę daliśmy czadu , oj co za noc, poszliśmy na całość, i mam pytanie w związku z tym czy mamy dużą szansę na ciążę czy raczej nie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 11:24 pm Temat postu: |
|
|
Zależy... nie wiadomo kiedy wróci jej owulacja. Proponuję wykonać test za 14-16 dni _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciociaklociazosia
|
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 2:02 am Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | to ja nie rozumiem... odstawiłas je czy zaczęłas brać? |
bralam od 26.09 do 5.09, 5wrzesnia nastapilo nagle glupie odstawienie
bylam na skraju zalamania i tak wyszlo przez glupote |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 9:31 am Temat postu: |
|
|
no to teoretycznie szanse na ciazę są, aczkolwiek nie są one wielkie ze względu na to, że już kilka dni brałaś tabletki (ale niestety nie wystarczająco dużo, aby być pewnym że ciąży z tego nie będzie). proponuję wykonać test min 14 dni od stosunku _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mitek1171
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 10:19 pm Temat postu: okres. |
|
|
Moja dziewczyna po trzech miesiacach brania tabletek odstawila je ostatni okres(ten z odstawienia tzn krwawienie) miala 30 września kiedy powinien tzn teoretycznie byc nastepny? Okolo.. bo ile czasu potrzebuje organizm na powrócenie do normy swojej? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|