Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Paznokcie - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 08, 2008 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi się też nie zdarza. Może nakłądasz za durzo lakieru? Albo masz obtłuszczone paznokcie od kremu?
Lady_a

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 9:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obtłuszczonych od kremu na pewno nie mam bo zawsze przed nałożeniem lakieru myję ręce. A czy za dużo nakładam, hmm, nie wiem, chyba nie.
A Wy jakich lakierów używacie??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja akurat mam nałożone lakier firmy joko i jest ok. A czekasz aż wyschną zanim nakładasz drugą warstwe? A no i ile warstw nakładasz?
Lady_a

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja robię tak, najpierw nakładam warstwę utwardzacza (bezbarwny), czekam aż wyschnie i nakładam warstwę lakieru. Znowu czekam aż wyschnie i nakładam drugą warstwę lakieru (jakoś do jednej nie mogę się przekonać, zawsze zostają jakieś smugi, niedomalowania).
Powrót do góry
Kala2277

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 5:12 pm    Temat postu: Lamanie sie paznokci. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc ostatnio zauwzylam ze coraz czeciej lamia mi sie pznokcie w nietypowych miejscach np:w polowie na koncach paznokcia z obu stron i mam problem z ich obcieciem poniewarz jak troche obetne to boli mnie to poniewaz jest to warstwa podskurka paznokcia.Co jest tego powodem i czy sa na to tabletki??czekam na odpowiedz pomozcie mi Smile Smile Smile
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powody mogą być różne, wystarczy, że nie masz jakiegoś składnika w diecie. Ja osobiście polecam zrobienie podstawowych badań i ewentualnie jakieś tabletki ze skrzypem. Mnie pomogła również odżywka Nail Tek Smile
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 9:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Możesz brać Skprzypowitę- tam jest dużo wartościowych składników, a oprócz tego cynk.
Powrót do góry
ewelina15253

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Mar 05, 2009 11:42 pm    Temat postu: Łamiace sie paznokcie- odzywki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heej wszystkim Smile mam pytanie dotyczace odzywek do paznokci.
Nie moge nigdy trafic na odpowiednia, ktora by sprawila (oczywiscie nie od razu) ze moje paznokcie sie nie lamia ani nic z tych rzeczy.
Czy ktos z was zna sprawdzona odzywke?
Powrót do góry
daffi

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 11:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajny jest jedwab do paznokci ,wzmacnia i wygładza płytkę
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wedlug mnie wszystkie odzywki to jest mocno przereklamowana sprawa. Zadna mi nie pomogla. Ale tabletki skrzypowita pomagaja Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 3 z 7