Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Paznokcie - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sarsaparilla

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 28, 2016 1:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może spróbuj Semilac Vitamin 10 in 1 lub oliwki do manicure?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kojotka
Spamer

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 10, 2016 10:41 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Problemy paznokci dość często wiążą się z niedoborem witamin. W domu można o nie zadbać dzięki oliwie z oliwek oraz soku z cytryny. Bardzo fajne porady jak o nie odpowiednio zadbać macie tu [zakaz umieszczania linków na forum] . Mnie osobiście bardzo pomogły i już teraz wiem jak odpowiednio o nie zadbać.
Powrót do góry
Carletka

PostWysłany: Czw Gru 01, 2016 3:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie góruje Sally Hansen. Lubie ich odżywki. Ostatnio stosuję nail rehab i z dnia na dzień widze jak moje paznokcie sa mocniejsze i wyglądają lepiej.
Powrót do góry
kaffka

PostWysłany: Pon Maj 15, 2017 10:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sobie kupiłam zestaw Régénérée Nail Therapy z mollon, jak robię przerwę w hybrydach to go stosuję, paznokcie mam mocne i dobrze wyglądają, nie łamią się
Powrót do góry
Userka

PostWysłany: Pią Maj 25, 2018 9:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moze zrob sobie szybką kuracje eveline 8 w 1? Ona podobno na dluzsza mete nie jest za bardzo polecana bo po jakims czasie moze bardziej zaszkodzic niz pomoc Very Happy ale jesli sie ja stosuje zgodnie z zaleceniem producenta czyli dwa tygodnie to naprawde paznokcie rosną blyskawicznie
Powrót do góry
katarzynad

PostWysłany: Pon Mar 25, 2019 10:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na problemy z paznokciami mi osobiście pomógł skrzyp polny, który dodatkowo wpływa dobroczynnie na włosy i skórę.
Powrót do góry
zielona90

PostWysłany: Wto Wrz 24, 2019 8:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli interesują Was sprawdzone sposoby na wzrost paznokci to koniecznie zajrzyjcie na stronę https://easynails.pl/szybszy-wzrost-paznokci-sprawdzone-sposoby/. W internecie można znaleźć wiele przydatnych, praktycznych porad na ten temat.
Powrót do góry
rozan

PostWysłany: Czw Paź 10, 2019 8:07 am    Temat postu: Re: Paznokcie - temat zbiorczy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

FoLiA® napisał:
Mam problem, mam dosyc ladne paznokcie i byly by ladniejesze... ale nie chca mi rosnac:/ uzywalam juz wszelakich lakierow, ale moze jest cos co mi brakuje np: jakies witaminy w owocach np: w jablkach czy cos?
uwielbiam malowac pazorki i ladnie wyglada to na moich, nie mam zbyt krotkich paznokci mam moze 3 mm za opuszek, ale dalej ani rusz:(
Witam może witaminki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7