Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Twety
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 12:42 pm Temat postu: |
|
|
a sprobuj ciepla oliwa mi pomogla na dodatek mozna zawsze podwedzic mamie troche normalnego oleju roslinnego. Podgrzewa sie ja troszeczke i naklada na paznokcie wacikami do uszu. Ciepla oliwa olej pomaga tez na rzesy np jako ochrona przed przebarwieniami od tuszu. zauwazcie ze jak sie uzywa tuszu do rzes to koncowki robia sie jasniejsze. rozdwajajace sie panokcie moga byc takze przyczyna nieprawidlowosci w macierzy paznokcia np wycinajac lub odpychajac skorki moglas ja naruszyc i paznokcie moga byc pofaldowane najgorsze sa te w poprzek co oznacza czasami choroby watroby albo inne ciezkie choroby ukladow. te podluzne oznaczaja ze mialas np angine grype lub inne wirusowate choroby. co do paznoci dobre sa wlasnie tez tabletki ktore dzialaja od srodka skrzypowita jest swietna lub teraz sa te nowe tabletki do paznokci skory i wlosow polecam niepamietam nazwy. ale w aptece popytaj. takie tabletki sa cudowne gdyz poprawiaja wszystko zaczynajac od paznokci poprzez skore i na kazdym wlosku konczac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
masia21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 5:19 pm Temat postu: Przebarwienia i łamliwośc paznokci |
|
|
Powiedzcie mi dlaczego mam dziwne przebarwienia na paznokciach? Są od żółtych po szare, strasznie nieestetycznie to wyglada wobec tego maluje paznokcie , choc wiem ze to im moze zaszkodzic jeszcze bardziej. No ale jak mam chodzic z takimi pazurkami??? W dodatku strasznie sie rozdwajaja , mam jakby podwojny koniec paznokcia....Pomozcie. Znacie jakies dobre, aczkolwiek nie drogie odzywki itp.
Temat ZNOWU przenioslam do juz istniejacego. NIE ZAKLADAJ NOWYCH TEMATÓW JESLI PODOBNE JUZ ISTNIEJĄ!
Mala_Mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
elekti
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 12:19 pm Temat postu: |
|
|
spróbuj robić kąpiel paznokci w żelatynie, nie jest to zbyt skomplikowane wystarczy przygotować żelatynę według przepisu i moczyć w niej paznokcie przez 20 minut, może to robić codziennie efekt będzie szybszy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pannaZmokrąGłową
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 11:39 pm Temat postu: |
|
|
jeśli ciągle malujesz paznokcie, to to może byc powodem ich słabej kondycji.. rób sobie przerwy- i wtedy gdy masz niepomalowane paznokcie wcieraj w nie kremy nawilżające.
jeśli używasz ciemnych lakierów, to zawsze najpierw nakładaj bezbarwną bazę. jeśli malujesz ciemnym lakierem bezpośrednio na paznokcie, to potem żółkną..
a na rozdwajające końce paznokci mi pomogła zmiana kształtu wcześniej miałam "kwadratowe" paznokcie i ciągle mi się łamały i rozdwajały, zmieniłam na "migdałki" i problem zniknął |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia29
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie Belissa jest super, paznokcie i włosy się wzmocniły. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maleńkamyszka
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 11:51 am Temat postu: paznokcie |
|
|
wiecie moze gdzie mozna kupic zestaw do robienia stempelkow na paznokcie?/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gargulinka
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 1:30 pm Temat postu: |
|
|
a czy ktoś z was wie coś a manicure japońskim, ostatnio spotykałam się z tą nazwą. podobno regeneruje paznokcie. nigdy wcześniej o tym nie słyszałam czy faktycznie jest taki dobry? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
groszek23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 1:17 pm Temat postu: |
|
|
Byłam i polecam. Bardzo wzmacnia paznokcie i sprawia że paznokcie ładnie lśnią. Polega na wcieraniu past w płytkę paznokciową i chyba dzięki temu tak regeneruje paznokcie ja byłam na całej serii zabiegów w ----------- i miałam po niej paznokcie bardzo twarde i mocne.
Forum to nie miejsce na reklame. Nazwę salonu usuwam.
Mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kika75 Zbanowany
|
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 5:16 pm Temat postu: kapsułki na włosy i paznokcie |
|
|
kapsułki żelowe migliorin –suplement diety zmacnia włosy i paznokcie kto używa i czy pomagają ????
temat przenosze w odpowiednie miejsce
Mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksi77
|
Wysłany: Sro Paź 23, 2013 8:18 am Temat postu: |
|
|
Na wzmocnienie paznokci polecam także Vitapil A te przebarwienia na paznokciach to prawdopodobnie od częstego ich malowania lakierami o ciemnym kolorze bez używania pod nie bazy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|