Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wikcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 3:32 pm Temat postu: |
|
|
tylko jest problem bo ja mam nieregularne miesiączki:( i dokładnie nie wiem kiedy mam ta dni... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 3:35 pm Temat postu: |
|
|
Przeczytaj sobie co tam w artykule jest napisane...To chyba nie jest trudne... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wikcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 3:48 pm Temat postu: |
|
|
ale ja mam nieregularne miesiączkę więc dokładnie nie wiem kiedy mam te dni płodne..a Twoim zdaniem lepiej kochać się wprzed miesiączką czy po??
Dodano po 4 minutach:
ok dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 4:13 pm Temat postu: |
|
|
Logiczne że tuż przed... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prokata
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 1:43 pm Temat postu: |
|
|
więc tak po pierwsze krwawienie nie jest zawsze, u niektórych kobiet nie występuje przy przerwaniu błony dziewiczej, generalnie wszystko zależy od organizmu kobiety, niektóre to boli,inne nie odczuwają nic prócz przyjemności. Co do zabezpieczeń-najlepsza jest prezerwatywa i to w dodatku ze środkiem spowalniającym dla niego. Dzięki temu skoro nie miał nigdy dziewczyny,nie dojdzie tak szybko. co więcej są dobre preparaty nawilżające, najlepiej zapytać w aptece, i nie wstydź się! Lepiej raz się zawstydzić i potem mieć udany sex niż nie zrobić nic. może jak wolisz to idź do sex shopu będzie ci łatwiej zapytać o nawilżające preparaty, może do tego zakupisz sobie jakąś fajną bieliznę. co do golenia-to nie przeszkadza, ewentualnie może się facetom nie podobać, ale nie przeszkadza facetom. aaa i powinnaś iść do ginka bo to nie ma znaczenia że jesteś dziewicą. błona dziewica jest rozciągliwa więc w momencie kiedy lekarz jest dobry to na pewno uda mu się ciebie zbadać, a jak się wstydzisz to idź do kobiety, będzie ci prościej. myślę że twój chłopakpowinien sobie poradzić z opanowaniem i włożeniem członka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała1991
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 7:20 pm Temat postu: pierwszy raz ^^ |
|
|
chciałabym przeżyć z moim chłopakiem nasz pierwszy raz. on też tego chce ale ja z tym zwlekam ponieważ niewiele o tym wiem. chciałabym wiedziec kiedy można uprawiać sex żeby nie zajść w ciążę.
czekam na odpowiedź.
pozdrawiam
jeżeli istnieje już temat o takim samym tytule, staraj się do niego dopisywać a nie tworzyć nowy. przyłączyłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarnulka7
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Wedłóg mnie sex można uprawiać zawsze tylko trzeba sie odpowiednio zabezpieczyć żeby pózniej nie było niespodzianki. Jak na pierwszy raz wydaje mi sie odpowiednia bedzie prezerwatywa i najlepiej ze środkiem plemnikobujczym. Nie wiem ile masz lat, i ile lat ma Twój chłopak alle powinna to być wasza wspólna decyzja, nic na siłe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
forumkowiczka
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 8:46 am Temat postu: Re: pierwszy raz ^^ |
|
|
mała1991 napisał: | chciałabym przeżyć z moim chłopakiem nasz pierwszy raz. on też tego chce ale ja z tym zwlekam ponieważ niewiele o tym wiem. chciałabym wiedziec kiedy można uprawiać sex żeby nie zajść w ciążę.
czekam na odpowiedź.
pozdrawiam
jeżeli istnieje już temat o takim samym tytule, staraj się do niego dopisywać a nie tworzyć nowy. przyłączyłam. emilka |
JA również planuje z moim chłopakiem odbyć nasz pierwszy raz, dlategow tym celu ide jutro na wizyte do lekarza po tabletki antykoncepcyjne
Mam nadzieje,ze ta druga wizyta bedzie bardziej udana...
Jesli sie prawidlowo zabezpieczysz to nie bedziesz musiala martwic sie o niechciana ciaze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała1991
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 5:38 pm Temat postu: |
|
|
też myślałam o tabletkach ale mój chłopak się boi o moje zdrowie i o to że później mogę urodzić przez te tabletki chore dziecko. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
forumkowiczka
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 9:26 am Temat postu: |
|
|
Mój chłopak też boi się tego co będzie jak zacznę zażywać tabaletki. On w ogóle nie ma zbyt wielkiego zaufania do nich no ale mi z kolei sama gumka nie gwarantuje pewności. Bardzo dużo osób stosuje tabletki i gdyby one na prawdę miały tak fatalny wpływ na zdrowie i dzieci w przyszłości to z pewnością lekarze by porzed tym bardzo przestrzegali. Conajmniej takie jest moje zdanie.
Za kilka godzin będe po wizycie, a juz tak się denerwuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|