Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 12:42 pm Temat postu: |
|
|
forumkowiczka napisał: | Mój chłopak też boi się tego co będzie jak zacznę zażywać tabaletki. On w ogóle nie ma zbyt wielkiego zaufania do nich no ale mi z kolei sama gumka nie gwarantuje pewności. Bardzo dużo osób stosuje tabletki i gdyby one na prawdę miały tak fatalny wpływ na zdrowie i dzieci w przyszłości to z pewnością lekarze by porzed tym bardzo przestrzegali. Conajmniej takie jest moje zdanie.
Za kilka godzin będe po wizycie, a juz tak się denerwuje |
Powodzenia - nie ma się czego bać ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 1:06 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | chciałabym wiedziec kiedy można uprawiać sex żeby nie zajść w ciążę.
|
są metody naturalne: mierzenie temperatury i obliczanie dni płodnych. jednak żeby to skutkowało musisz mieć regularne cykle, poza tym nawet lekkie przeziębienie, stres czy wyjazd może rozregulować cykl.
nie lepiej zabezpieczyć się w lepszy (w sensie bardziej pewny) sposób?
no chyba, że tak jak pisałam wcześniej masz bardzo regularne cykle.
forumkowiczka napisał: | Za kilka godzin będe po wizycie, a juz tak się denerwuje |
i jak było? lepiej? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiaa1
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 4:26 pm Temat postu: |
|
|
A my ustaliliśmy wspólnie, że zaczekamy do ślubu, ale wiecie co jest najlepsze? Prawie każdy uważa, że mamy "to" już za sobą i nie chcą wierzyć, że my jeszcze nic. Często gdzieś razem wyjeżdżamy i nieraz była okazja, ale zawsze jakoś udawało się nam powstrzymać, choć bywa z tym coraz trudniej i są takie chwile, że chciałabym ulec. Nie ukrywam tego, że on mnie bardzo pociąga i jest w stosunku do mnie bardzo czuły i opiekuńczy a ja nieraz traktuję go jak powietrze i on mi ostatnio powiedział, że ja widocznie przez cały rok mam okres, bo wtedy zero ochoty na czułości |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 6:50 pm Temat postu: |
|
|
pogratulowac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiaa1
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 7:23 pm Temat postu: |
|
|
Wind of hope dziękuję. Zawsze sobie powtarzam, że nikt mnie nie będzie szanował jeśli sama nie będę się szanować. A wiecie co kiedyś usłyszałam? Jakiś gość w tv przekonywał, że warto kochać się przed ślubem, bo trzeba przeprowadzić "jazdę próbną" a jeśli się tego nie zrobi, to później można się rozczarować. Tylko czy jest się z kimś tylko i wyłącznie dla seksu? Nawet jeśli by się okazało, że mamy z tym jakieś problemy, to przecież nagle się nie odkocham, więc czegoś tu nie rozumiem. Ja Romusiowi pozwalam na conieco i nigdy nie musiałam go hamować, bo on wie na ile może sobie pozwolić a że czasem przymknę oko, to jest nam baaaardzo milutko. Któregoś razu zdecydowaliśmy się na wspólną kąpiel i pomimo tego, że oboje byliśmy nadzy, to do niczego nie doszło i to jest największy dowód miłości jak dla mnie. Oczywiście że mniej lub bardziej odważne pieszczoty mamy w swoim repertuarze, ale zawsze jest ta umowna granica, której nie przekraczamy Romcia zaliczam do cyckolubów, bo mógłby się do nich kleić 24h/dobę, ale to jest baaaardzo milutkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 7:26 pm Temat postu: |
|
|
hehe to tak jak luby naszej Pituszki tez istny cyckofil
dobrze ze Wam jest dobrze ja tam nie mam nic do tego, wasza indywidualna sprawa.
przynajmniej ten 1 raz bedzie z ukochanym facetem z ktorym byc moze zostaniesz do konca zycia i to jest warte czekania _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiaa1
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 7:41 pm Temat postu: |
|
|
Wind jest dobrze, choć i burze się zdarzają a ja ciskam gromami, ale generalnie się dogadujemy i tak sobie myślę, że za słodko też nie może być, bo gdy wszystko przychodzi zbyt łatwo, to partnerzy zaczynają się coraz mnie starać a więź słabnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agatka222
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 2:44 pm Temat postu: 1 raz |
|
|
hej wszystkim mam pewien problem i prosze o porade.zamierazm niedlugo wyjechac z moim chlopakiem pod namiot i przezyc swoj 1 raz.zastanawiaja mni etylko warunki higieniczne pod namiotem;/ niebd tam prysznica, wanny bedziemy strudzeni mozemy nie pachniec najpiekniej i vzy w takiej sytuacji seks moze sie udac?i to jeszcze pierwszy?
---edit by Wind_of_hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem, Temat przenosze w odp miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ElWiRkAx33
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 12:04 am Temat postu: Historyjka:) |
|
|
Jestem młodą osóbką.... mam 15 lat, dziś uprawiałam sex z chłopakiem z którym jestem od 2 dni ale znaliśmy się już wcześniej. W moim przypadku było bardzo przyjemnie - troszkę krwi i zero bólu. Miejsce zaciszne i bardzo fajne.... Łąka ....! Może i jestem głupia ale jakoś tak wyszło, bardzo tego chciałam i było naprawdę fajnie do momentu kiedy gumka była cała, pękła przy stosunku .... Lipa Musieliśmy przystać jedynie na sexie oralnym. Jestem po okresie i mam nadzieję że w czas wyją swojego członka Na początku bałam się i myślałam że w moim przypadku ból będzie niesamowity... Ale widać myliłam się Jedynie kocyk na tym ucierpiał- cały w spermie...... <33 !!! Ale było warto !! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 1:18 am Temat postu: |
|
|
15 lat... No tak Fajki i alkohol sprzedają to czemu nie spróbować seksu? |