Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pierwszy raz

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fever

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Maj 14, 2009 12:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

forumkowiczka napisał:
Mój chłopak też boi się tego co będzie jak zacznę zażywać tabaletki. On w ogóle nie ma zbyt wielkiego zaufania do nich no ale mi z kolei sama gumka nie gwarantuje pewności. Bardzo dużo osób stosuje tabletki i gdyby one na prawdę miały tak fatalny wpływ na zdrowie i dzieci w przyszłości to z pewnością lekarze by porzed tym bardzo przestrzegali. Conajmniej takie jest moje zdanie.
Za kilka godzin będe po wizycie, a juz tak się denerwuje

Powodzenia - nie ma się czego bać Wink !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Czw Maj 14, 2009 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
chciałabym wiedziec kiedy można uprawiać sex żeby nie zajść w ciążę.

są metody naturalne: mierzenie temperatury i obliczanie dni płodnych. jednak żeby to skutkowało musisz mieć regularne cykle, poza tym nawet lekkie przeziębienie, stres czy wyjazd może rozregulować cykl.
nie lepiej zabezpieczyć się w lepszy (w sensie bardziej pewny) sposób?
no chyba, że tak jak pisałam wcześniej masz bardzo regularne cykle.
Smile

forumkowiczka napisał:
Za kilka godzin będe po wizycie, a juz tak się denerwuje

i jak było? lepiej?
Powrót do góry
kasiaa1

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 19, 2009 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A my ustaliliśmy wspólnie, że zaczekamy do ślubu, ale wiecie co jest najlepsze? Prawie każdy uważa, że mamy "to" już za sobą i nie chcą wierzyć, że my jeszcze nic. Często gdzieś razem wyjeżdżamy i nieraz była okazja, ale zawsze jakoś udawało się nam powstrzymać, choć bywa z tym coraz trudniej i są takie chwile, że chciałabym ulec. Nie ukrywam tego, że on mnie bardzo pociąga i jest w stosunku do mnie bardzo czuły i opiekuńczy a ja nieraz traktuję go jak powietrze i on mi ostatnio powiedział, że ja widocznie przez cały rok mam okres, bo wtedy zero ochoty na czułości Laughing
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 19, 2009 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pogratulowac Smile

Powrót do góry
kasiaa1

PostWysłany: Wto Maj 19, 2009 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind of hope dziękuję. Zawsze sobie powtarzam, że nikt mnie nie będzie szanował jeśli sama nie będę się szanować. A wiecie co kiedyś usłyszałam? Jakiś gość w tv przekonywał, że warto kochać się przed ślubem, bo trzeba przeprowadzić "jazdę próbną" a jeśli się tego nie zrobi, to później można się rozczarować. Tylko czy jest się z kimś tylko i wyłącznie dla seksu? Nawet jeśli by się okazało, że mamy z tym jakieś problemy, to przecież nagle się nie odkocham, więc czegoś tu nie rozumiem. Ja Romusiowi pozwalam na conieco i nigdy nie musiałam go hamować, bo on wie na ile może sobie pozwolić a że czasem przymknę oko, to jest nam baaaardzo milutko. Któregoś razu zdecydowaliśmy się na wspólną kąpiel i pomimo tego, że oboje byliśmy nadzy, to do niczego nie doszło i to jest największy dowód miłości jak dla mnie. Oczywiście że mniej lub bardziej odważne pieszczoty mamy w swoim repertuarze, ale zawsze jest ta umowna granica, której nie przekraczamy Very Happy Romcia zaliczam do cyckolubów, bo mógłby się do nich kleić 24h/dobę, ale to jest baaaardzo milutkie Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 19, 2009 7:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe to tak jak luby naszej Pituszki Razz tez istny cyckofil Razz
dobrze ze Wam jest dobrze Smile ja tam nie mam nic do tego, wasza indywidualna sprawa.
przynajmniej ten 1 raz bedzie z ukochanym facetem z ktorym byc moze zostaniesz do konca zycia Smile i to jest warte czekania Very Happy

Powrót do góry
kasiaa1

PostWysłany: Wto Maj 19, 2009 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind jest dobrze, choć i burze się zdarzają a ja ciskam gromami, ale generalnie się dogadujemy i tak sobie myślę, że za słodko też nie może być, bo gdy wszystko przychodzi zbyt łatwo, to partnerzy zaczynają się coraz mnie starać a więź słabnie
Powrót do góry
agatka222

PostWysłany: Pon Cze 01, 2009 2:44 pm    Temat postu: 1 raz Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej wszystkim mam pewien problem i prosze o porade.zamierazm niedlugo wyjechac z moim chlopakiem pod namiot i przezyc swoj 1 raz.zastanawiaja mni etylko warunki higieniczne pod namiotem;/ niebd tam prysznica, wanny bedziemy strudzeni mozemy nie pachniec najpiekniej i vzy w takiej sytuacji seks moze sie udac?i to jeszcze pierwszy?

---edit by Wind_of_hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem, Temat przenosze w odp miejsce
Powrót do góry
ElWiRkAx33

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 12:04 am    Temat postu: Historyjka:) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem młodą osóbką.... mam 15 lat, dziś uprawiałam sex z chłopakiem z którym jestem od 2 dni ale znaliśmy się już wcześniej. W moim przypadku było bardzo przyjemnie - troszkę krwi i zero bólu. Miejsce zaciszne i bardzo fajne.... Łąka Rolling Eyes ....! Może i jestem głupia ale jakoś tak wyszło, bardzo tego chciałam i było naprawdę fajnie do momentu kiedy gumka była cała, pękła przy stosunku .... Lipa Crying or Very sad Musieliśmy przystać jedynie na sexie oralnym. Jestem po okresie i mam nadzieję że w czas wyją swojego członka Wink Na początku bałam się i myślałam że w moim przypadku ból będzie niesamowity... Ale widać myliłam sięSmile Jedynie kocyk na tym ucierpiał- cały w spermie...... <33 !!! Ale było warto Razz !!
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 1:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

15 lat... No tak Neutral Fajki i alkohol sprzedają to czemu nie spróbować seksu? Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następny
Strona 7 z 11