Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 10:23 am Temat postu: |
|
|
feel me jeszcze raz sie zapytasz a Cie zbanuje!
głuchy jestes czy jaki?
NIE MA SZANS NA CIĄŻĘ!!!!!!!!!!
dotarło? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
feelme
Wysłał podziekowań: 7 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 11:49 am Temat postu: |
|
|
ja tylko pytam czy slyszalyscie kiedykolwiek o takim przypadku ;p oj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
feelme
|
Wysłany: Nie Paź 09, 2011 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Ciekawe jak doszło do tego zapłodnienia przez palec.
No i przestraszyłaś mnie xD
Hm... Ale jesli dlonie się ma suche, wytarte, to istnienie jakiekolwiek ryzyko podczas brzydko pisząc "palcówki"? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Paź 09, 2011 5:28 pm Temat postu: |
|
|
feelme ostatni raz odpowiadam . Kolejne tego typu pytania kwitowane będą ostrzeżeniem. Ile można??
Niby czym ma zapłodnić podczas palcówki? Plemniki z palca nie wychodzą , prawda??
JAk Ci jaśniej napisać? Musi być sperma i śluz płodny . Współżycie z finałem w środku lub ewentualnie u ujścia pochwy i tyle. Zapłodnienie przez palcówkę nie istnieje . Ewentualność jest tylko jedna ...jeśli wytrysk nastąpił na ręce i bezpośrednio robiona jest palcówka. Wtedy jakieś ryzyko istnieje.
Jaśniej się nie da.
KONIEC TEMATU _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pikaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 24, 2011 6:43 pm Temat postu: Czy mogę być w ciąży? |
|
|
Witam Was wszystkich
Jestem tu nowa.Założyłam konto na tej stronie ponieważ widzę że jest tu miła atmosfera i sądzę że osoby stąd mi pomogą
No więc tak...Razem z chłopakiem uprawiamy petting itp.Nie ma żadnego seksu analnego,a tym bardziej klasycznego.No więc ostatnio,a dokładnie w piątek 21.10.11 się trochę bawiliśmy,no i On spuścił mi się na nogi.Wytarłam to chusteczką,On również.potem dotykałam kołdry itp i poszłam do łazienki i dotknęłam się po łechtaczce.Nie możliwe żebym zaszła w ciążę prawda? albo kilka dni przed tym,mój chłopak spuścił mi się na brzuch,no i trochę poleciało na majtki,ale na gumkę,wysoko,to też nie możliwe prawda? wszystko zawsze wycierane jest chusteczką i myte wodą.więc nie ma możliwości zajścia prawda?tak samo ocierał się członkiem o moje miejsca intymne ale nie miał tego 'płynu'. wiem że to głupie pytania,mój chłopak zapewnia mnie że nie ma takiej możliwości ale ja jestem już psychiczna,za dużo się naczytałam już ;/ proszę o odpowiedź,i proszę o zachowanie powagi.
z góry dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Paź 25, 2011 10:57 am Temat postu: |
|
|
Pikaa napisał: | Nie możliwe żebym zaszła w ciążę prawda? |
nie.
Pikaa napisał: | albo kilka dni przed tym,mój chłopak spuścił mi się na brzuch,no i trochę poleciało na majtki,ale na gumkę,wysoko,to też nie możliwe prawda? |
jesli dostało sie do pochwy a TY miałas płodny sluz to szanse na ciaze sa. wcale nie musi byc wytrysk w srodku. wystarczy zdrowe nasienie i płodny sluz i owulacja oczywiscie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pikaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 25, 2011 3:55 pm Temat postu: |
|
|
nie mogło się dostać bo było wytarte od razu,nie było szans na to.wpadam w panikę już
Dodano po 2 minutach:
ale skoro było wytarte od razu chusteczką to chyba nie?...ja jestem przed okresem jeszcze bo mam problemy z tarczycą.więc przed okresem są chyba dni niepłodne?każdy mówi co innego...
Dodano po 16 minutach:
[quote="tosia81"]feelme ostatni raz odpowiadam . Kolejne tego typu pytania kwitowane będą ostrzeżeniem. Ile można??
Niby czym ma zapłodnić podczas palcówki? Plemniki z palca nie wychodzą , prawda??
JAk Ci jaśniej napisać? Musi być sperma i śluz płodny . Współżycie z finałem w środku lub ewentualnie u ujścia pochwy i tyle. Zapłodnienie przez palcówkę nie istnieje . Ewentualność jest tylko jedna ...jeśli wytrysk nastąpił na ręce i bezpośrednio robiona jest palcówka. Wtedy jakieś ryzyko istnieje.
Jaśniej się nie da.
nie było przy pochwie,było na gumce od gaci,wytarte od razu chusteczką.no i kropla na udzie,ale to jeszcze dalej i też było wytarte natychmiast. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 12:57 pm Temat postu: |
|
|
Pikaa napisał: | nie było przy pochwie,było na gumce od gaci,wytarte od razu chusteczką.no i kropla na udzie,ale to jeszcze dalej i też było wytarte natychmiast. |
Pikaa, w takim razie nie ma szans na ciążę. Nasienie musi dostać się do pochwy, żebyś mogła zajść w ciążę, z tego co piszesz u Ciebie nie miało takiej możliwości, więc ciążą nie jest możliwa. _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
feelme
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 7:18 pm Temat postu: |
|
|
dzien przed okresem nie moze byc plodnego sluzu? |