Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sprezyna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 11:41 pm Temat postu: |
|
|
Tak Wind na pewno by tak było... ale napisałam że to nie dla mnie, ja nie jestem do nich przekonana i nie będę ich używać, bo mi się to nie podoba. A gdyby takie nosidełka jakie kupywaliśmy do tej pory szkodziły dziecku też by je wycofali, ale mają atesty i według mnie sa wygodniejsze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 11:44 pm Temat postu: |
|
|
a niech juz Ci bedzie nie bede narażała sie ciężarnej.myszy w domu nie potrzebuje heheh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 11:54 pm Temat postu: |
|
|
Wind myszki to jak odmówisz czegoś ciężarnej
U mnie wszystko już gotowe, niuńka kopie bardzo mocno, a ucisk na pęcherz nie daje spokoju. Ale ogólnie jest git, juz niedługo i moje małe szczęście zamiast kopać w brzuszku, będzie kopać w łóżeczku. Aż czasem trudno mi jest w to uwierzyć... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
GosiaczeQ25
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 10:46 am Temat postu: |
|
|
Czesc Laseczki:)Wczoraj bylam u lekarza i mam juz rozwarcie na 1 palec hihihi to chyba juz nie dlugo....Lekarz powiedziala ze w ciagu tygodnia urodze....dzisiaj, zaraz jade do szpitala na ktg...mysle ze mnie tam nie zostawia juz wczoraj w nocy bolal mnie mocno brzuch ale pochodzilam i przestal a dzisiaj juz dobrze wiec niewiem o co chodzi hahaha boje sie bardzo ale juz bym chciala miec to za soba:)Dam znac jak wroce co i jak:)
A Nasza Moni juz pewnie urodziła Colinka małego:*
Buzka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 11:18 am Temat postu: |
|
|
GosiaczeQ ja też miałam trzy dni bóle, a teraz mam mniejsze. Dzisiaj od rana nic się nie dzieje. NIedwno co byłam u lekarza, więc teraz mam troche do wizyty...
A Gosia leciała ci taka galaretka o której kiedyś pisała Monika, że to znak że się wszystko odrywa? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Gosiu powodzenia
sekrecik na bank w hospitalu jest - mam nadzieje ze juz ze swoim synusiem .
Sprezynka wiem ze chodzi o odmawianie ale wole nie narazac sie w kazdym slowa znaczeniu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Przyszykowałam wszystko, nie ma juz niczego czym moge sie zająć jeśli chodzi o maleństwo, więc teraz zaczęłam się bać porodu dla odmiany
To dlatego że nie mam w co rąk włożyć więc intensywniej myślę o tym co mnie czeka... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 4:58 pm Temat postu: |
|
|
wcale sie nie dziwie.sam fakt jest przerazajacy a jak do tego dojda skurczei zabiora na prodowke...Ci wszyscy lekarze wokoł, kroplowki, igły..brrrr ja to wole narazie nie myslec o tym.;/ dlaczego tylko kobiety musza cierpiec (porod?) a faceci to co..od czego sa? od poczecia? to nie fer. hehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 12:27 pm Temat postu: |
|
|
PO chwili przerwy bóle wróciły z podwójną mocą. Całą noc nie pzrespałam, nie pomaga układanie się na żadnym z boków na plecach podkladanie poduszek pod kręgosłup, brzuch czy nogi. No nic. Idzie oszaleć. Chodze i szukam sobie miejsca jak kotka przed powinięciem... Wczoraj zauważyłam że robią mi się kolejne rozstępy, normalnie do kolekcji... Dziewczyny ja już nie daje rady. Gosia ty też masz lub miałaś takie bóle zanim ci się rozwarcie zrobiło? Może mi się właśnie robi?? :> _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 5:58 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny ja juz urodzilam
14 o 8,41 maly wazyl 3900 wzrost 54
obw glowki 36
mialam cesarke bo colinek byl za duzy bole porodowe byly straszne
musilaam wziac zastrzyk w kregoslup bo normalnie chodzilam po scianach takze rodzace uwazajcie w szpitalu lerzalam 6dni dzis wrocilam do domku czuje sie dobrze tylko troszke pobolewa mnie brzuszek tzn szczypia rany mleko odciagam bo mam za male sutki
i malemu ciezko lapac a jaki mam plaski brzuch szok jak pompuje mleko to jestem coraz chudsza kazdy jest w szoku jak mnie widzi
Oki laseczki jutro sie odezwe zdjecia synka sa na -----link usuwam! no przepraszam ale jak zakaz to zakaz nie ma taryfy ulgowej dla nikogo. takie rzeczy prosze podawac na PM---edited by Wind_Of_Hope---
zobaczcie _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|