Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 12:54 pm Temat postu: |
|
|
lala uff to dobrze
oby wszystko było dobrze..
mam tyle znajomych ktore nie doczekały sie maluszka ze az mnie strach ogarnia
a ja o dziwo wstaje o 7. ale za to sen mnie zmaga o 19
jakie to uczucie jak dzidzia kopie ?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Wind mnie tez to przeraza...dlatego nawet nie chce o tym myslec:(((( dlatego musze przestac sobie wkrecac...lekarze mowia,zdrowa jestes,dziecko zdrowe i to sie liczy!!!!
Mnie wlasnie troche kopie teraz...dziwne uczucie,na poczatku ja to opisywalam jakby ''prad mnie popiescil '' od srodka:))
potem takie laskotki...teraz juz jest mocniej i nie wiem jak to opisac takie pukanie mocne...co bedzie potem to nie wiem:D hihi:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 1:46 pm Temat postu: |
|
|
Wind 7 tydzien jest jak najbardziej odpowiedni juz powinno byc ładnie slychac bicie serduszka:)
Mysle ze to nie ma znaczenia u ilu lekarzy byłas,wazne ze byłas pod kontrola lekarza wogole. Ale moja dobra rada staraj sie chodzic do jednego lekarza bo kazdy lekarz roznie prowadzi ciaze i maja troszke inne zalecenia i moim zdaniem lepiej jak sie chodzi do jednego. Mysle ze nawet na NFZ dasz rade to zrobic tylko sie umawiaj do tego do ktorego zaczniesz chodzic
A wiesz co ruchy dziecka to jest cos niesamowietego:) ja jestem zafascynowana swoim brzuchem i tym co sie teraz dzieje w srodku:) caly brzuch mi faluje a ja czuje cudowne ruchy w srodku czasem takie delikatne przelewanie z boku na bok a czasem jak przywali z nozki to potrafi zabolec:) ale to i tak cudowne:)
Wind zadzwon sobie do Urzedu Miasta w swoim miescie i dowiedz sie czy zmiana lekarza ma znaczenie czy nie. Wiesz jak to jest zawsze najlepiej u zrodła sie dowiadywac:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 2:06 pm Temat postu: |
|
|
Ja juz nie moge sie doczekac jak mi bedzie brzuch falowal:)) ale to jeszcze pewnie z dobre pare tygodni co? Teraz jest 23 tydzien...na razie dalej czuje kopniaki w dole brzucha,czasem ale rzadko wyzej:))
A ja siedze i mecze teorie na prawko...to jest takie nudne,ze nie moge!!!! jeszcze po angielsku,hihi:D _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 2:09 pm Temat postu: |
|
|
A ja w przyszłym tygodniu jade kupowac z moim mężusiem łóżeczko i wózek i cała reszte wyprawki i wszystkiego co nam bedzie potrzebne:) na wozek i łozeczko czeka sie ok 4 tygodni wiec trzeba to wczesniej zrobic.
Juz sie nie moge doczekac:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 2:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja wozek kupie w Polsce:) takze jak polece pod koniec pazdziernika to pojdziemy z moim N i z moja mama i kupimy:) wiem mniej wiecej jaki chce,jaka firma,ale musze sie modelom przyjrzec:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 2:23 pm Temat postu: |
|
|
A jaka firme sobie wybrałas? My zdecydowalismy sie na Jedo 4Fyn Classic. WYdał nam sie najciekawszy, jeden z najlżejszych i ogolnie cenowo tez niezle. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Doroti jedo to cudne wózeczki . Ja miałam jedo bartatinę i byłam zachwyciona _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Zdecydowaliśmy sie na taki kolor. Myslicie ze ladny?
Uploaded with ImageShack.us _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 3:01 pm Temat postu: |
|
|
My na emmaljunge :)chce albo granatowy albo czerwony...jak poznam plec to sie zdecyduje:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|