Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 10:53 am Temat postu: |
|
|
lala no ja zawsze mam pod gorke mi jak to sie mowi zawsze wiatr wieje w oczy
wiem ze jest masa dziewczyn ktore idealnie znosza ciaze, ale szkoda ze ja nie zaliczam sie do tego grona.
modle sie aby wreszcie wraz z koncem 1 trymestru wszystko mineło i zebym zaczeła cieszyc sie rosnacym brzucholem.
lala no widzisz, nie ma to jak PL i do lekarza pojdziesz i obłowisz sie zakupami...
no i we srode dowiesz sie co i jak fajnie.. 29tc to juz sporo tez bym chciała byc 20tyg do przodu
a duzo przytyłas?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 10:57 am Temat postu: |
|
|
Wszystko mi chyba w brzuch poszlo:)) bo mieszcze sie w te same ciuchy,no oprocz spodni:P i tak nosze ciazowe legginsy,bo sa najwygodniejsze na swiecie:))) buzia mi sie zaokraglila,ale nie jest to jakas masakra,widac,ze jestem w ciazy,ale na szczescie nie uroslaaammm az tak bardzo w szerz:)
No podroz mnie przeraza,tzn nie jest zle,ale musimy dojechac do Edynburga,2.5h autobusem,bo od nas nie ma lotow do Polski :/ i wiadomo to czekanie jest najgorsze...nienawidze tego! i w ogole pomimo,ze moge latac samolotem,to mi sie dluzy strasznie,a to tylko 2h lotu...nudzi mi sie tam:D
Bedzie dobrze,3mam kciuki,zeby przeszly Ci te wszystkie dolegliwosci i zebys mogla sie juz cieszyc ciaza tak na maxa:)) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dejzi84
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 11:11 am Temat postu: |
|
|
dziewczyny niewiem co mam zrobic, wzielam o 9 duphaston a o 10 zwymiotowalam. brac jeszcze jedna tabletke czy nie? no i znowu zaczelam plamic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 11:11 am Temat postu: |
|
|
a ja trzymam kciuki za szybka i sprawna podroz do PL
uwazajcie bo u nas zimno
nie wiem jak u WAS _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 11:20 am Temat postu: |
|
|
Dejzi-nie mam pojecia,zadzwon do lekarza i zapytaj!!!
Wind-dzieki:) bede oczywiscie starala sie tu zagladac,a juz na pewbo zajrze jak dowiem sie co i jak u lekarza:))
Tu tez zimno... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 1:38 pm Temat postu: |
|
|
lala a TY czesto jestes w PL?
jak spedzacie swieta?
z rodzinami czy sami? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 2:13 pm Temat postu: |
|
|
dejzi - ja wzięłabym jeszcze jedną, przez godzinę na pewno nie zdążyła się wchłonąć, ale lepiej dowiedz sie u lekarza, tak na przyszłość, co robić w takich sytuacjach!
Wind... a ja od dwóch dni znów mam spokój z mdłościami [/b] _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Wind-przynajmniej 2 razy w roku staramy sie byc w Polsce:) na zime i lato
Dwa lata temu polecielismy 26ego grudnia i zostalismy na Sylwestra,w zeszlym roku mielismy nie leciec,bo bilety na swieta sa strasznie drogie,ale moja mama musiala nas zobaczyc i nam zaplacila:P taki prezent,wiec pojechalismy na 5 dni,ale podroz straszna byla,bo najtansze bulety byly z glasgow do berlina,wiec najpierw wycieczka do glasgow,potem z berlina do trojmiasta,masakra to byla,takze juz nigdy wiecej tak nie zrobie...
W tym roku to wiadomo mnie ju znikt nie wpuscilby do samolotu:D zresztan ie ryzykowalabym:P a poza tym kasa,linie lotnicze strasznie zarabaiaja na biletach w swieta.
24ego spedzimy z naszymi przyjaciolmi,zreszta w uk sie 24ego nie obchodzi,a 25ego z N rodzina:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
|
Powrót do góry |
|