Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 10:10 am Temat postu: |
|
|
ja jeszcze nic nie mam...
jakos nie mam humoru na kupowanie.
czasem jestem wesoła, innym razem wqrw*.
bylismy w sklepie, juz miałam w rece białe body w rozmiarze 56 i odłozyłam.
nie wiem czemu.
poczułam ze jeszcze nie czas.
nie wiem co tam u fasolka sie dzieje.wszystko mnie denerwuje i złosci. jeszcze zdaze kupic. moze tez zaczekamy do poznania płci...albo kupowac neutralne kolory.
tak czy siak ja sie wstrzymuje.
byle do poniedzialku. a niech tylko mi babsztyl nie zrobi usg genetycznego to pakuje manatki i uciekam od niej ... ;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 10:27 am Temat postu: |
|
|
Wind USG genetyczne musi CI zrobic, bo to jest takie same USG jak inne tylko musi lekarz zwrocic uwagę na pewne sprawy typu przeziernosc karkowa czy kosc nosowa. Nic sie nie martw bedzie dobrze:) a jak nie zrobi Ci dokladnego USG to idz od razu prywatnie gdzies. Nie zwlekaj.
A co do ciuszkow to masz racje, jak poznasz plec to bedziesz mogla kupowac dowoli:) i masz mnostwo czasu jeszcze. Ja kupowalam pierwsze ciuszki jakos po 22 t.c. a reszte dostalam od kolezanek po ich synkach. Jedyny plus to, że poprałam i poprasowałam odpowiednio wczesnie. Teraz juz bym nie miala siły. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 10:57 am Temat postu: |
|
|
doroti mam nadzieje ze zrobi nie ma wyjscia.
tylko ze w karcie ciazy mam juz wpisane 1 usg w 7tc i co teraz mi wpisze w 13?
ponoc najpierw robi sie w 12,22 i po 30stym ehhh
i to mnie martwi. nie wiem po co wpisywała ten 7tydzien ;/
ehh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 11:10 am Temat postu: |
|
|
E tam bez przesady, jesli jest potrzeba to sie robi czesciej USG, wogole sie tym nie przejmuj, to jest jej zakichany obowiazek. Jak nie bedzie chciala to wymus to na niej, ale mysle ze napewno zrobi.
Daj znac co Ci powie. Napewno bedzie dobrze:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 12:46 pm Temat postu: |
|
|
Wind- zwiewaj od niej jak Ci nie zrobi!! W ogole sie dziwie bo z tego co wiem to w Polsce robia na prawie kazdej wizycie jak nie na kazdej
I to na NFZ. Przynajmniej moje kolezanki tak mialy;) chociaz moja kuzynka w 1ej ciazy miala takiego dupka, ktory jej nie badal ani nic!! Wszystko zalezy od lekarza, eh. My wczoraj bylismu u znajomych co maja 5 tyg corcie, ale cudo!!! Trzymalam ja na rekach, w ogole nie plakala, usmiechala sie do mnie;) trzymala mnie za palec!!! Male cudenko;) smialismy sie, ze u mnie w brzuchu to jej przyszly chlopak;) hihi;)) a ja dzis musze isc do Apple store bo moj telefon poraz 3 splata mi figle!! A tak mi sie nie chce, ale jak bylam paee mcy temu to na miejscu wymienili mi na nowy wiec spoko!! A potem
Z moim N do mieszkanka, ale malowac bedzie on;) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 1:44 pm Temat postu: |
|
|
doroti napisał: | Jak nie bedzie chciala to wymus to na niej, ale mysle ze napewno zrobi. |
i powie 50zł sie nalezy..
pFFF
jesli tak to znajde inny gabinet z lepszym sprzetem.
chyba jakas uprzedzona sie robie..
panikuje i przezywam na zapas..
Dodano po 1 minutach:
Cytat: | Daj znac co Ci powie. Napewno bedzie dobrze:) |
oczywiscie ze dam w poniedziałek sie zamelduje
lalalunia napisał: | Wind- zwiewaj od niej jak Ci nie zrobi!! |
zrobic moze zrobi, ale ja chce miec zdjecie!
mam tylko 1dno i czuje niedosyt. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny tak mnie krzyz nawala ze juz nawet wyjscie do sklepu to problem.... ehhh... odliczam dni i godziny...
Dzis w nocy nie moglam zasnac bo mi tak twardniał brzuch ze myslalam ze zwariuje...mega to nieprzyjemne, ale na szczescie nie boli. Potem mnie zaczał bolec brzuch jak na okres, wiec sie zaczełam zastanawiac, ale jakos nie czułam ze to juz porod...wkoncu w polowie nocy zasnełam...
Mam nadzieje ze cos sie sie szykuje sie do zmian no i ze moj synus niedługo postanowi się ujawnić _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 9:57 pm Temat postu: |
|
|
Oj Doroti moze sie zbliza porod...a raczej na pewno:) wielkimi krokami:)))
ja to w nocy spac nie moge!to jest jakas masakra,bol spojenia plus zeber plus kregoslupa= nieprzespana noc!! ehh... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 10:55 am Temat postu: |
|
|
Lalalunia jedynie co moge ci polecic to cwiczenie kregoslupa, mi to troszke pomaga. Owszem krzyz mnie boli bardziej bo tam najmocniej brzuch ciazy, ale z reszta jest nawet ok.
ja dzis ide do lekarza, mam nadzieje ze doktor mi powie ze to juz niedlugo _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 12:14 pm Temat postu: |
|
|
Koniecznie daj znac Doroti co Ci lekarz powiedzial!!
No ja staram sie robic jakies tam cwiczenia,ale nie jest latwo...a w nocy mnie boli pod brzuchem,ani to bol okresowy,ani ciagnacy,taki dziwny,jak chce wyprostowac nogi,bo czesto spie z podkurczonymi i wtedy sie martwie,ze cos nie tak,ale potrzymam te wyprostowane nogi przez iles tam minut i masuje brzuch i przechodzi...kurcze pod koniec ciazy to juz czlowiek ma dziwne dolegliwosci!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|