FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
doroti
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Wind firma Canpol - od 8-10 zł za sztukę mysle ze nie sa zbyt drogie, potem mozna je spokojnie wyrzucic:) moje sie okropnie porozciagały ale przynajmniej mi wygodnie
Zresztą sama zobaczysz jak Ci brzusio urośnie to bedziesz mysłała tylko o tym, żeby Ci było wygodnie i zeby maluszka w brzuszku nic nie uciskało
Lalalunia mi sie nic nie wyswietla, a jak sie juz coś wyświetli to wyłaczam i po sprawie:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 2:30 pm Temat postu: |
|
|
JA chodziłam całą ciąże w stringach ...choć pod koniec kupiłam sobie fikuśne bokserki coby mi w pupcię nie wiało a było ziiimmmnoo. Majtek ciążowych nie miałam bo naprawdę fajnie sprawdzały się te boksereczki. Są fajne , sexi a do tego ciepłe więc można jakoś przeżyć . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 2:44 pm Temat postu: |
|
|
Mi sie wlacza raz na jakis czas o dobija mnie bo jak klikam na krzyzyk to idzie mi do tej strony,a okienko dalej zaslania mi obraz!! no nic...
Mi sie boxerki zawijaly strasznie pod brzuchem:D dlatego wygodnie mi w takich wycietych fajnych i beda tez na po ciazy,wiec spoko:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 2:49 pm Temat postu: |
|
|
NIe no pewnie to wszystko też zależy od wielkości brzuszka i od jego umiejscowienia . Ja miałam dosyć wysoko więc nie było problemu ze zwijaniem majteczek. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 2:52 pm Temat postu: |
|
|
No tak,to na pewno ma znaczenie:)))
Sluchajcie ja mam sterte prania do prasowania na gorze dla malego i tak mi sie nie chce,nienawidze prasowac:( nie wiem od czego zaczac!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 3:15 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu jak sie jest szczupłym i nie tyje duzo w ciazy to sobie mozna tak chodzic, no ja niestety sporo przytyłam a z niskiej wagi tez nie startowalam, wiec nosilam to co wygodne a nie seksowne. Seksowne to bede nosic jak juz sie pozbedne tych wszystkich kilogramow:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Wiecie co? ja nie wiem ile przytylam,bo nie waza tu na kazdej wizycie i w Polsce jak bylam na wizytach to tez mnie nie wazyli,ale ciesze sie,bo sie przynajmniej nie zalamie,hehehe:D
Ale ciuchy nosze w tym samym rozmiarze caly czas,jedynie to tshirty sa za krotkie przez brzuszek,a ja musze nosic bluzki itp za tylek,bo mam porblem z tymi nerkami. Jedynie co to kurtke kupilam wieksza,bo stwerdzilam,ze w grudniu i styczniu to bede miala beben:D hihi:D
i nosze tylko legginsy ciazowe,nawe nie przymierzalabym sie do probowania jeansow moich hihi:D zreszta legginsy takie wygodne:) a na zime kupilam sobie z H&M mama cieplejsze:) i bede je tez nosic po ciazy:) niech jest pas na brzuchu,moze szybciej zejdzie ) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 5:42 pm Temat postu: |
|
|
A ja zrobiłam sobie ostatnio pakietowe zakupy ciążowe
Znalazłam taką ofertę w necie, dziewczyna sprzedawała wszystkie swoje ubrania ciążowe. W moim rozmiarze, wszystkie kupione w Stanach, średnio za sztukę około 25-28 zł.
Zakupiłam u niej trzy śliczne, eleganckie i bardzo wygodne sukieneczki, jedną spódnicę, dwie śliczne bluzeczki i jedne jeansy z pasem oczywiście
Jestem mega zadowolona, bo rzeczy są śliczne, wyglądają jakby nie były w ogóle używane, są wygodne i do tego zapłaciłam niewiele ))
Mój mąż powiedział, że zrobimy wszystko, żeby mi było mega wygodnie, ale żebym i mega ładnie i elegancko wyglądała
Na pewno będę jeszcze coś kupować jak mi brzuszek będzie rósł, i nie tylko brzuszek zapewne ale w sukienki zawsze wejdę Tylko spodnie kupiłam jedne tylko, chociażdziewczyna miała więcej, bo przecież mogę urosnąć i mogą zrobić się za ciasne, więc teraz nie ma sensu więcej kupować
A stringów nie lubię i noszę tylko jak muszę, jak mam jakieś cienkie, prześwitujące spodnie, albo dopasowaną kieckę. Ale nie lubię ich bardzo.
Dziewczyny, powiem Wam jeszcze, że złamałam swoje postanowienie i zaczęłam kupować rzeczy dla maluszka Leci mi już 11 tydzień, jakoś tak czuję, że już będzie dobrze wszystko, a jak tylko się tak poczułam, od razu zaczęłam buszowanie w niemowlęcych ciuszkach ) _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 5:53 pm Temat postu: |
|
|
No i super deal Lizelotka:)) moim zdaniem warto wygladac ladnie w ciazy,zyjemy na szczescie w czasach gdzie ladnie,modnie i wygodnie jest mozliwe:)))
Ojj zlamalas sie:) ale to dobrze z jednej strony:) ja czekalam do 20ego tygodnia,ale moja mama na przyklad nie,nie sluchala sie mnie,ze ma nie kupowac do polowkowego i kupowalam duzo wczesniej:)
Ja poprasowalam,ale material baldachimowy zostawilam N,bo to jest dlugie,duze i ja juz sily nie mialam:D _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 6:20 pm Temat postu: |
|
|
No złamałam się Lala
Trudno, widać tak miało być
Ja też nienawidzę prasować i nigdy tego nie robię na raz, zawsze tylko to co akurat zamierzm założyć. Na szczęście M sam sobie prasuje też według tych samych założeń co ja
No, ale jak będzie dzidzia, to pewnie trzeba będzie przynajmniej dziecięce ciuszki prasować na raz, brrr _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|