Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu(part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Gru 04, 2011 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na szczescie nie jestem sklonna do infekcji:P mam nadzieje!Smile) przezylam dwa tygodnie w Hiszpanii kapiac sie to przezyje i tutaj:)
Oby Smile a naprawde relxu mi bylo trzeba:)

Wind-dzieki za CYNK Smile juz mam dosyc tego zajada wstretnego,a bananow to jem duzo:)
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala mam nadzieje ze pomoze.
ja wolałabym miec zajada niz skwarke Neutral
no ale to było dawno temu.
oby nie wrociło Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
doroti

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny!

Trzymajcie kciuki bo w srode rano ide do szpitala - mam byc na czczo> Doktor bedzie wywolywal ejsli sie cos z szyjką ruszy, a jesli nie to bedzie cesarka... Tak czy inaczej trzymajcie mocno kciuki co by sie wszystko udalo i zeby synus zdrowiutki byl:)

dziekuje, odezwe sie jak juz bede w domku Smile

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doroti, na pewno będzie wszystko dobrze, a synek będzie zdrowy! Trzymam kciuki mocno! Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powodzenia i lekkiego porodu!
a ja mam pytanko:
czy Was tez pobolewało podbrzusze w 2 trymestrze?
ja od wczoraj miewam takie bole przypominajace okres, trwa pare sekund i puszcza.. nie wiem czy to normalne Sad czy mam sie martwic?...
dodam ze po obu stronach pobolewa..

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 8:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doroti-3mamy kciuki:) wszystko bedzie dobrze:) pojdzie lekko i gladko:) odezwij sie koniecznie i pochwal maluchem!!Smile))

Wind-mnie bolalo podbrzusze,jak na okres,nie pamietam kiedy przeszly mi te bole,jakos chyba do 18 tyg je mialam....

Oby mi zeszlo to cholerstwo,bo mam dosc,a pogoda nie pomaga,bo zimno strasznie!!!

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind, ja ma takie bóle właściwie codziennie i to czasami po kilkadziesiąt minut...

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
doroti

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 10:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny od wczoraj wieczor boli mnie brzuch a dzis mi odszedl wkoncu czop sluzowy Smile jest nadzieja ze sie samo ruszylo wkoncu i moze do jutra mi sie zrobi jakies rozwarcie Smile brzuch mnie caly czas pobolewa ale nie odczuwam skurczy, oby do nastepnego ranka poszlo szybciej i moze doktor mi powie ze juz jest szansa na naturalny porod.... Smile
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 11:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to juz blizej niz dalej Smile
w takim razie wracajcie szybko Smile

Lizelotko i co nie martwisz sie? myslałam ze tylko ja je mam Neutral bierzesz jakies tabsy?

moze to ma zwiazek z macica?
eh nie wiem sama.
dzisiaj jest lepiej..

wczoraj czułam jak maluch fruwał w swoim krolestwie a dzis juz cisza..
szkoda Razz fajne uczucie

Dodano po 1 minutach:

a mam jeszcze 1 pytanie:
macie robiony posiew moczu czy go sie wykonuje tylko jak sam mocz wyjdzie źle?

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 12:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO to już tuż tuz.
Wind...zależy jakie masz skierowanie i jakie laboratorium je wykonuje . Zazwyczaj jeśli sam mocz wychodzi dobrze to posiewu nie robią bo i po co? Szkoda kasy dla nich. Jednak moja mama zawsze robi mocz i odrazu posiew bo z doświadczenia wie ,że sam mocz jeśli jest czysty nie świadczy ,że jest faktycznie ładny. No ale zazwyczaj jeśli jest ok normalny mocz to posiew nie powinien wyjść zly. Mama robi takie badania tylko dzieciaczkom bo najbardziej one narażone są na infekcje

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 25 z 41