Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu(part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
doroti

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Gru 02, 2011 9:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej laseczki:)

Ja dalej w całości...byłam wczoraj na badaniach, wszystko jest bardzo dobrze, szyjka nadal zamknieta - brak jakiejkolwiek gotowosci do porodu. A wiec czekam niecierpliwie nadal, moze sie cos ruszy wkoncu. W poniedzialek znowu ide na badania.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Gru 02, 2011 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doroti i wyjdzie tak ze urodzi sie w Mikołajki Wink
a co z cisnieniem??

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
doroti

PostWysłany: Pią Gru 02, 2011 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cisnienie jest juz ok, to jakies chwilowe skoki były. Mam nadzieje ze jednak przed mikołajkami Smile

PostWysłany: Sob Gru 03, 2011 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doroti-gratuluje ukonczenia 40 tyg ciazy:))
Teraz czekamy na Kubusia:)))

Ja sluchajcie wybieram sie na basen i jacuzzi dzis:)
Mam nadzieje,ze nie zlapie infekcji! ale kurcze bylam w hiszpanii,kapalam sie codziennie po tysiac razy w basenie i morzu i bylo ok,to mam nadzieje,ze tu bedzie ok,szczegolnie,ze ide do dosc porzadnego miejsca.
Czuje,ze musze,ze odciaze kregoslup itp i dobrze mi to zrobi,zreszta kocham basen:) bede jak wieloryb tam,ale co tam:D haha!!
A do jacuzzi wygrzac sie i pomasowac,oczywiscie o ile woda nie bedzie za goraca:)

CO u Was?

PostWysłany: Sob Gru 03, 2011 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lalalunia dziekuje Smile tak patrze na ten suwaczek i mowie do Kubusia, ze ta ludzka istota to mogłaby juz wyjsc na światlo dzienne:)

czekam...czekam..czekam dalej...coz zrobic Smile skurczy brak a ja powoli trace cierpliwosc.....

Lala uwazaj na jacuzzi bo tam z reguły jest dosc ciepla woda, powyzej 37st. celcjusza wiem ze nie powinno sie siedziec.....

PostWysłany: Sob Gru 03, 2011 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem,wiem Doroti...sprawdze temp najpierw zanim wejde:)) bylam w nim na poczatku ciazy i byla woda ok,wiec zobacze:))) jesli bedzie cieplejsza niz jak nalewam do wanny to po prostu pojde tylko na basen:)))

No nie dziwie sie,ze tracisz cierpliwosc!!! czemu dzidizuchy nie moga sie rodzic tak jak termin nakazuje,hihi:P
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Gru 04, 2011 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lalunia może odpuść sobie jacuzzi ??? wylęgarnia bakterii i woda za ciepła. Dla ciężarnych nie wskazane ...fuj. Mówię Ci to bo masę razy badałam wodę jacuzzi...

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Nie Gru 04, 2011 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosia-za pozno:D
Bylam:P
Weszlam na sekunde,zeby wygrzac plecki,pomasowac plecki i stopki i wyszlam...chociaz przyznam,ze woda wcale nie byla goraca,byla taka jaka nalalabyms obie w wannie:P
Ja ODPUKAC nigdy nie mialam TAM zadnych infekcji,po pobycie w Hiszpanii tez mi sie nic nie dzialo,wiec mam nadzieje,ze nic mi nie bedzie....szczeolnie,ze naprawde potrzebowalam tego relaxu,pierwszy raz od tygodni spalam w nocy jakos lepiej,te miesnie i kosci tak nie bolaly:))

Poza tym ufam temu klubowi( cale szczescie ja nie placilam za wejscie,bo mnia nie stac nawet) az czuc cholerem bylo i to konkretnie Smile

Dziewczyny,mecze sie z zajadem z prawej strony( nie mylic z opryszczka) juz probowalam wszystkiego,witamine B mam e swoich witaminkach ktore biore,a ona jest odpowiedzialna za to cholerstwo i wsciekam sie,bo to dalej jest i nie chce zniknac...jakies pomysly?
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Gru 04, 2011 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masc cynkowa Smile
ja smarowałam na skwarke i pomogło.
mozesz jesc duze ilosci bananow Smile tez powinno ulzyc.

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Gru 04, 2011 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To,że pachnie chlorem o niczym nie świadczy a już na pewno nie o czystości Wink. Chlor jest zawsze mniej lub bardziej wyczuwalny. Jeśli mocno czuć ale naprawdę mocno tzn ,że zalecone było kompleksowe odkażanie bo.... Very Happy . Mniejsza z tym. JA nie polecam zdrowym a co dopiero ciężarnym kobietom.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 24 z 41