Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu(part.8)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LALA trzymaj się dzielnie. Pewnie już tulisz maluszka Wink)

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeju, nie było mnie parę dni tylko, a tu się tyle działo....
Lala, mam nadzieję, że trzymasz juz w ramionach maluszka Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
lalalunia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie trzymam!! Ale wszystko
Ok!!! Zbadala mnie polozna i oswiadczyla ze nie potrzebuje tego krazka z hormonem;) hurra bo 3 cm rozwarcia jest;) dzidzia w porzadku, monitoruja caly czas;) zrobila znow masaz i rozciagnela i wiecej wod polecialo, jezu ale sie ze mnie lalo, litrami, wszystko
Mokre!!!! Polozna powiedziala ze teraz to bedzie leciec duzo rzeczy ze mnie!!! Skurcze sie zaczely. Byly regularne teraz znow nie... Czekam az mnie przeniosa do oddzielnego pokoju, tam
Gdzie sie rodzi, zbadaja mnie i sie okaze czy trzeba oxy czy nie...i czy chce znieczulenie... Ale polozna powiedziala ze dzielna jestem i sobie radze;) aha wody nie sa zielone jak cos;)
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzisz Wink. Dzielna babeczka z Ciebie. 3 cm...to jeszcze troszkę choc jak ja przyjechałam do szpitala bez skurczy to miałam ponad 4 cm. po godzinie było dobre 7cm i po dwóch 10cm rozwarcia. Więc życze Ci tak szybkiego porodu . Czy weźmiesz znieczulenie to zależy od Ciebie. Jesli uważasz ,że dajesz rade to lepiej nie korzystaj z tego dobrodziejstwa . Jednak jesli wiesz,że Cie przerośnie ból to nie ma na co czekać. Trzymam kciuki....oj spać nie będe mogła Wink

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 25, 2012 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala powodzenia!
Ty to uzalezniona od forum jestes Razz
hehehe
super szpital ze dostep do neta jest!!!

jejku... jak tyylko urodzisz to zasypie Cie masa pytan Smile

boze.. teraz ja w kolejce... i TY Lizelotko..
ja juz panikuje Sad
ehhhh
tak sie tego boje ze nie moge spac po nocach Sad

Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Czw Sty 26, 2012 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lala, to mamy tu wieści z pierwszej linii frontu Smile
To wspaniale, że wzystko jest dobrze, oby tak alej, trzymam kciuki! Smile

Wind, no my mamy jeszcze troszkęczasu, nie panikuj już teraz, bo co będzie potem? Nie opanujemy Cię tutaj Wink

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Sty 26, 2012 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe
lizelotka napisał:
Wind, no my mamy jeszcze troszkęczasu, nie panikuj już teraz, bo co będzie potem? Nie opanujemy Cię tutaj

ja juz tak mam Razz
panikuje za wczasu.
jak naczytałam sie przez co przechodzi lala to az mnie ciary przeszły.
najbardziej boje sie i wstydze tego ze nie wyproznie sie do konca i bedzie klops Neutral
a nie daj Boze jeszcze maz ze mna bedzie to juz wogole chyba spłone ze wstydu Sad
zebym miała pewnosc ze bede "czysta" to moze i strach byłby mniejszy Sad
a tak?
nawyobrazam sobie Bog wie czego i przezywam.
wiem ze sa jakiestam wlewy,ale co mam sama sobie je zrobic? czy w szpitalu poprosic?
sa wogole jeszcze lewatywy?
----

Lala czekamy na Was!
pewnie juz tulisz synka!!!
szczesciaro!

Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Czw Sty 26, 2012 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind, ja tam nie słyszałam, żeby lewtywy wyszły "z użycia" Smile Ale teraz można się na nią nie zgodzić, a kiedyś chyba robili rutynowo.
Tosia chyba kiedyś pisała, że można też skorzystać z jakichś czopków glicerynowych, czy czegoś takiego.
Pewnie jak już będziesz rodzić nie będziesz się zupełnie tym przejmować, będziesz tylko myśleć o tym, że Cię boli i żeby było szybciej, i żeby z dzieciątkiem było ok Smile

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Sty 26, 2012 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lizelotko moze i masz racje.
na dzien dzisiejszy to bardziej martwie sie niemiła niespodzianka Razz

Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Pią Sty 27, 2012 2:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaka znowu niemiła niespodzianka, Wind?? Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 17 z 41