Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 8:15 am Temat postu: |
|
|
Obys miala racje kochana;))) znow ogladalam porodowke;) 3 porody, dwa z nich rewelka, rodzily pierwszy raz, spokojne, jedna z nich w basenie, to na co ja licze;)) trzecia, z nia gorzej, panika, darla sie, nie sluchala poloznej, a potem przepraszala;)
Dodano po 7 godzinach 58 minutach:
Nie spie od okolo 3!! Masakra!!! Ledwo zyje!!! nie moglam zasnac,a to goraco,a to stres,ze malenstwo mal ruchliwe...wstalam,napilam sie zimnej coli z puszki,pomoglo...maly zaczal skakac wrecz...na moja niekorzysc,lezac na prawym boku,czulam jego nozki,niewygodnie jak cholera,polozylam sie na lewym boku,stopki na zebrach,jezu ale bol...na plecach spac nie mohe,bo niewygodnie,brzuch ciagnie...latam do toalety co sekunde na siku!!! NAwet jak zrobie to za minute wracam z powrotem....zaczelam sobie chodzic po mieszkaniu,jest 6 rano,a ja zjadlam sniadanie...poslalam sobie w duzym pokoju na sofie,polozylam recznik i ceratke w razie czego i postaram sie zasnac,ale nie wiem,czy mi to wyjdzie...byle nie panikowac!!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 10:44 am Temat postu: |
|
|
ja tez źle spałam.
nieywgodnie mi jest.
czuje jak przesuwa sie wszystko z 1 boku na drugi.
na plecach jak leze - czuje ulge ale na krotko i tak wkołko.
do tego nawiało mi w głowe i znow boli ale nie tak jak pare tyg temu.
a mało tego boli mnie tam na dole, w macicy..
mam nadzieje ze wszystko jest ok :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 1:12 pm Temat postu: |
|
|
Wind bezsennosc w ciazy to normalka. Ja mialam rozne etapy,na poczatku spalam,potem nie,potem znow mi sie super spalo i tak na zmiane...jeszcze niedawno bylo rewelacyjnie...teraz juz niestety nie!!
A tam na dole to Cie bedzie bolalo,ciagnelo...zobaczysz w 8-9 miesiacu jaka masakra bedzie:) dont worry! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 4:51 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny
Wind nie zapomnialam, tylko czasu brak! \maluch ma problemy brzuszkowe i niestety jak spi to ja wtedy szaleje zeby cokolwiek zrobic, albo sama spie.Teraz jestem u rodzicow wiec mam chwilke odsapki, dziadkowie i ciocie sie zajmuja
Ogolnie to jest ok, ale juz sie nie moge doczekac az mu sie brzuszek ureguluje.... i spanie w nocy
Pozdrawiam Was i trzymajcie sie, Lalalun ia nie martw sie tak wszystko bedzie dobrze zobaczysz:) Wind sliczny brzuszek i jaka kresa ci sie robi, bedzie ciemna tak jak u mnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Hej Doroti )
Dobrze,ze u Was ok:) a problemy z brzuszkiem skoncza sie na pewno...a co konkretnie,kolki? zapracia?
Musi sie uregulowac,chociaz domyslam sie,ze meczace to jest,ale na pewno przejdzie:)))
Staram sie nie zamartwiac:)))
Ja wlasnie po kapieli,wypilingowana,ogolona,teraz czas na kolejny relax i czekanie:D _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 5:27 pm Temat postu: |
|
|
doroti napisał: | Wind sliczny brzuszek i jaka kresa ci sie robi, bedzie ciemna tak jak u mnie |
dzieki
a zeszla Ci po porodzie czy nie?
lala TY tez masz?
oj sobota coraz blizej.
trzymajcie kciuki za wizyte i płec _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 5:28 pm Temat postu: |
|
|
Mam,mam...nie dosc,ze kreche od gry do saaameg dolu,t owlosioy brzuch jak u malpki:D 3mamy kciuki wind:* _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 5:30 pm Temat postu: |
|
|
hhaha
to pewnie ja tak samo bede miała, juz na poczatku zauwazyłam ze pojawiło sie wiecej włoskow, a jak maluch sobie pływa to one stają dęba smiesznie to wyglada. jak zołnierze na bacznosc ,
lalalunia napisał: | 3mamy kciuki wind:* |
tylko mocno! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 5:37 pm Temat postu: |
|
|
mocno,mocno ))
no ja to nie wierze jaka owlosiona jestem:P zawsze bylam,ale teraz to juz szok!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 7:17 pm Temat postu: |
|
|
Wind odpisze wieczorem jak Zu pójdzie spać.
Dziewczyny ja jestem brunetką więc wiadomo włosy sa bardziej wyraziste ale w ciąży nogi depilowałam raz na dwa tygodnie bo w ogóle włosy nie rosły. Mówią,że niby na dziewczynkę tak jest i odwrotnie. Cudny był to czas...golenie raz na dwa tygodnie i to były takie cienkie włoski _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|