FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 11:13 am Temat postu: |
|
|
Jajecznicę smażę na suchej patelni lub na parze. Jesli juz podałaś jajo to czego sie teraz obawiasz? Jesli nie wystapiła alergia to jest ok i smiało jajeczniczkę jej mozesz dać. Nie zniechęcaj sie po pierwszym wypluwaniu. Dziecko przecież nie zna wszystkich smaków i konsystencji.
Co do staranek...cały czas trwaja ale jak widać bez rezultatów. Nie ma jajeczkowania w ogóle więc lipa _________________ Jestem mamą ))
Ostatnio zmieniony przez tosia81 dnia Pon Lut 11, 2013 10:08 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 4:19 pm Temat postu: |
|
|
Ja do jajecznicy dodaje troszke maselka:)
JA wczoraj zobaczylam gluta u Jamiego,przyrzekam Wam prawie sie poplakalam! Od razu akcja,kropelki,masc na klatke piersiowa,nawilzacz powietrza,wit c dostaje codziennie i odpukac,na szczescie nic nie ma.
Pogoda nie sprzyja,naprawde,dzis nawet z nim nie wyszlam,zeby nie ryzykowac.U nas raz piekne slonce,a za chwile deszcz i wiatr. Masakra.
Chce wiosneeeeeee!!!!!
Łobuz,podziwiam CIe,ze w ogole pojdziesz do otwartej trumny,ja bym nie dala rady.
Pamietam jak zmarl moj dziadek,moj naukochanszy dziadek,mialam lat 9,prawie nic nie rozumialam,moj tata z babcia nie chcieli otwartej trumny,a nawrt jakby chcieli,to ja wiem,ze nie moglabym.Oczywiscie wiem,ze to zalezy od czlowieka,takze podziwiam CIe!!
3maj sie kochana!!! Wszyscy sie trzymajcie! Sciskam wirtualnie:* _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
|
Powrót do góry |
|