Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o maluchach, cz.3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Mar 15, 2013 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu to zdolna masz dziewczynke Smile
a jak staranka? owocne czy nie?;/

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 10:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Starania niestety bez rezultatu.nie mam owulacji juz kilka miesięcy.teraz badania i zobaczymy czym zadziałamy. Lipa Wink
Co do zdolności dzieci to pamiętam chłopczyka który miał ledwo rok a skubany tak gadał...bylam w szoku bo to były normalne mądre rozmowy.on ledwo chodził a mówił Smile

Powrót do góry
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Tosiu,tak wiem,ze trzeba wiedziec,czym szczepic,po porstu nie znalam tych skrotow:))

Zaraz sobie sprawdze co w naszym liscie pisze,co on ma za szczepionke we wtorek.
Oczywiscie wysle N,bo ja nie moge patrzec na to.

Wiecie co,ja nie wiem,czy Jamie wkracza juz w taki wiek,ze robi sie niegrzeczny,czy co? jak czegos nie dostaje,to histeria,ale jaka,az wymioty udaje mi,ja staram sie nie zwracac na to uwagi,bo wiem,ze pozniej bedzie to wykorzystywal,ale wiecie...ojj mowie Wam...a taki grzeczniutki byl:)
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochana bunt przed wami:). Później jeszcze bunt dwulatka, trzylatka.... Etapy nie do ominięcia. Najważniejsze to konsekwencją bo dziecko próbuje swoich sił

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a u mnie na odwrot.. kiedys Zu jeczała, kwekała, wiszczał..a teraz jest grzeczna jak aniołek!
nie do porownania z tym co było pare tyg temu Razz
oby to trwało i trwało.

lala powodzenia! teraz Wy sie troche pomeczycie z buntem Jamiego.

Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U nas ząbkowanie na całego. W ciągu chyba dwóch tygodni wyszły 3 zęby i czwarty w natarciu Smile
Poza tym dobrze Smile Adaś pełza, przymierza się do raczkowania, bardzo dużo rozumie, rozpoznaje zwierzątka w książeczce, potrafi robić papa, przybijać piątkę i pokazuje jak robi rybka Laughing oraz z moją pomocną dłonią jak robi Indianin Laughing
Nie choruje wcale, nie mieliśmy ani razu nawet katarku, także jestem mega zadowolona Smile
---
Oj bunty.... nas też czekają na pewno! Aż trudno uwierzyć, że to grzeczne dzieciątko moje może kiedyś pokazać różki Twisted Evil
Lala, przetrwasz to Cool

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lizelotko to ile zabkow macie? 4?
my raczkujemy od 3 tyg. poza tym Zu wstaje przy meblach i łozku a po podłodze zasuwa jak wyscigowka.. Smile
my katarek miałysmy 1 raz. od tamtej pory spokoj! oby jak najdluzej!

Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind, zęby są trzy takie widoczne już, czwarty zaczyna przebijać dziąsło, pewnie 2-3 dni i wyjdzie.

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozumiem.

lizelotko widze ze profil działa.. tzn suwak Smile
nareszcie , co? Wink

Dodano po 26 sekundach:

teraz widze o ile Adasko starszy od Zu Smile

Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Nie Mar 17, 2013 12:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind, no nareszcie działa, naczekałam się! Evil or Very Mad
Zu i Adaśko to właściwie jak z jednego dnia, te kilka dni to żadna różnica Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41