Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anioolek_15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 10:20 pm Temat postu: Poronienie, ile krwi? |
|
|
Poronienie? W których tygodniach ciąży może dojść najwcześniej do poronienia? I kiedy poroni się w pierwszych tygodniach ciąży to kobieta traci dużo krwi, czy mało?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
anioolek_15 napisał: | Poronienie? W których tygodniach ciąży może dojść najwcześniej do poronienia? I kiedy poroni się w pierwszych tygodniach ciąży to kobieta traci dużo krwi, czy mało?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. |
Czy ktoś móglby znać odpowiedź na to pytanie? to dla mnie bardzo ważne.
Proszę...
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 8:49 pm Temat postu: |
|
|
Aniolek skoro nikt nie odpowiada to widocznie nie wie... idz sie ginekologa i sie zapytaj. napewno Ci pomoze. od tego przeciez jest. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Bo ja czytałam już wiele artykułów na ten temat, że niektóre kobiety będąc w pierwszych tygodniach w ciąży i tracąc dziecko o tym nawet nie wiedzą. Stąd moje pytanie. No ale dziekuję. _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 12:29 pm Temat postu: |
|
|
no to prawda. dlatego kazde krwawienie utrzymujace sie dluzszy czas powinnas skonsultowac z lekarzem. w ciazy co najwyzej pojawiaja sie plamienia...
a najniebezpieczniejszy jest 1wszy trymestr. jesli w ciagu tego czasu nic sie nie wydarzy to malenstwo powinno juz byc bezpieczne. co nie znaczy ze nie trzeba uwazac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 12:57 pm Temat postu: |
|
|
Ja dwa dni temu na bieliznie zauwazyłam krew, pomyslałam że to początek okresu, ale okres to nie był, wczoraj wieczorem znów zauważyłam krew na bieliźnie i znów pomyślałam ze to okres, dzisiaj rano patrzę i okresu nie mam. O czym mogą świadczyć takie plamienia? Strasznie się boję _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 1:48 pm Temat postu: |
|
|
moje pytanie: jestes w ciazy? ze wogole takie pytania masz? doszlo do wytrysku w dni płodne? zalezy w ktorym dniu cyklu jestes, byc moze te plamienia to owulacyjne??? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy jestem w ciąży... I właśnie że doszło do wytrysku, i to było w połowie cyklu, tylko nie wiem na 100% czy wtedy miałam dni płodne.
Nigdy wcześniej nie zdarzały mi się te plamienia, a normalnie powinnam juz mieć okres, tym się narazie nie przejmuję, bo przecież naturalnie że może mi się spóźnić... Tylko te plamienia naprawdę niepokoją mnie. _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 1:55 pm Temat postu: |
|
|
a test robiłaś? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 1:56 pm Temat postu: |
|
|
zrob test po upływie 12 dni od stosunku. wynik bedzie wiarygodny.
wogole to nie jest miejsce na tego typu rozmowy,wiec przeniesmy sie do "objawy ciazy - temat specjalny- part.11". lub pisz na PM, ten temat zalozyłas o poronieniu wiec nie mieszajmy 2ch spraw. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Już tam napisałam wiadomość i tu ten temat zakończę. _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|