Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Postinor- zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
justyna20

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 4:17 pm    Temat postu: Postinor Duo Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.. mam prosbe.. prosze napiszcie jakie miałyscie objawy po tych tabletkach... i ile spozniał sie wam okres? uprawiałam seks w 5 dniu cyklu i zawiodla gumka.. nastepnego dnia zarzyłam postinor duo... i do dzisiaj nie mam okresu... a okres spoznia mi sie ponad 39 dni.... prosze .. czy to normalne po tych tabletkach.. słyszałam ze one maja duzo hormonow .. i one zle wpływaja na cykl.. bo wszystko moze sie rozregulowac... aha w 12 dniu cyklu miałam krwawienie i krwawiłam cały dzien... a potem miałam plamienie... prosze o odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
justyna20

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ech zle napisałam hehe.. okres spoznia mi sie 10 dni;/
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tego leku nigdy nie zażywałam. Ale to, że miesiączka Ci wariuje, to normalne. Nie masz się czym martwić.
Powrót do góry
Mon

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 1:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi po postinorze okes spoznił sie 5 dni, ale słyszałam, ze czasem spoznia sie tez bardziej, to duza dawka hormownu, sadze, ze moze bardzo rozregulowac cykl
Powrót do góry
justyna20

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzis zrobiłam sobie test ciazowy... i wyszedł negatywny:D bardzo sie ciesze z tego powodu... tylko niech mi ktos powie kiedy dostane okres;/? spoznia mi sie z 12 dni;/
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 8:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No... my nie wiemy Very Happy

Czekaj, jeżeli nie dostaniesz przez miesiąc, zgłoś się do lekarza.
Powrót do góry
kiki

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 3:58 pm    Temat postu: Czy Postinor zadziałał? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! postinor zarzylam 15.08 po 17h od wpadki ( pękła nam prezerwatywa...do wpadki zaszlo 2 dni przed okresem czyli w 26 dniu cyklu, no i mysle ze byly to dni nieplodne, ale co do tego to mam watpliwosci gdyz mam nieregularne miesiaczki, no ale to nie jest moj glowny problem... po 7 dniac od zazycia tej tabletki zrobilam test, ktory wyszedl negatywnie a pozniej po dwoch tyg i rowniez wyszedl negatywnie, ale okresu jak nie bylo tak i nie ma, w pon 4.09 minie juz 3 tygodnie i oczywiscie wykonam test. no i moje pyt jest takie czy te testy wykonane po 7 lub po 14 dniach od mozliwego zaplodnienia moa byc juz wiarygodne?oczywiscie poszlabym do lekarza ze swoimi wszytskiki problemami, ale w obecnie przebywam za granica, a ostatnio jak musialam isc po postinor to zaplacilam za wizyte 120 funtow:o nie wspominajac juz o wykupieniu recept, wiec nie moge ze wszystkim biegac tutaj do lekarza bo zbankrutuje, dlatego szukam jakiejs pomocy na forum, dziekuje z gory:) ... teraz troche pobolweaja mi jajniki, tylko tyle:/ prosze o jakas odpwoedz
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zmiany w cyklu miesiaczkowym oraz bóle jajników, po Postinorze, są normalne. Więc nie masz się czego obawiać.

Test ciążowy daje prawidłowy wynik już po 6 dniach od przypuszczalnego zapłodnienia.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postinor zadziałał napewno nie ma możliwości żebyś była w ciąży bo postinor uniemożliwia zagnieżdżenie się jajeczka.

Jednak może rozregulować cykl. To normalne że okres ci się spóźnia, jednak gdyby nie pojawiał się zbyt długo radze zgłosić się do ginekologa i powiedzieć o tym że brałaś postinor.
kiki

PostWysłany: Nie Wrz 03, 2006 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzis zrobilam 3 test, jutro minie 3 tydz od wpadki ( i czy nystatyna mogla jakos wplynac na wynik testu ??).test nic nie wykazal, okresu nadal nie mam, bola mi troche jajniki i piersi, ale to przeciez moga byc rowniez objawy ciazy...poza tym nic sie nie dzieje, prosze o odpowiedz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Następny
Strona 2 z 13