Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 12:09 pm Temat postu: |
|
|
Ewela co tu pisac? mamuska nie bedziesz wiec ciesz sie z okresu heh
jesli przy nastepnym okresie bedziesz skrecac sie z bolu to wybierz sie do gina bo jakies tabsy łagodzace pozdroffka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 12:41 pm Temat postu: |
|
|
eh tez sie ciesze naprawde mimo iz meczy mnie ten okropny bol tabletka zadzialala ale mam nadzieje ze nie bede musiala jej juz wiecej brac..pozdrowki i dziekuje za wsparcie noi nastepny mam nadzieje przyjdzie normalnie. A mam jeszcze jedno pytanko: mianowicie ginekolog powiedzial mi jak bylam po escapelle ze powinnam sie u niego pojawic na wizycie kontrolnej (w wsumie nie wiem po co ) czy musze sie stosowac do jego zalecen? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 12:43 pm Temat postu: |
|
|
moze chce Cie przebadac czy cos..nie wiem,ale dla spokoju wpadnij bo potem bedziesz załowała "dlaczego ja nie poszłam,moze cos ze mna nie tak itp" . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 12:46 pm Temat postu: |
|
|
no dobrze to pojde..ale mam nadzieje ze nie chodzilo mu oto zeby sprawdzic czy w ciazy jestem po tej tabsie bo to raczej nie mozliwe jest..dobra swiruje toche przepraszam i dzziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 12:55 pm Temat postu: |
|
|
ginekolog zawsze powie tak jezeli przepisze tabletke "po"... wlasnie chodzi o to ze jakbys nie dostala okresu to moglabys byc w ciazy i musialby to sprawdzic... ale ty mozesz spac spokojnie bo okres dostalas i jest wszystko ok a na wizyte mozesz isc, porpostu dowiesz sie ze w ciazy nie jestes |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 1:07 pm Temat postu: |
|
|
No pituszka niezawsze tak powie mi niepowiedział, nawet mnie niebadał. Poprostu weszłam powiedziałam że mineło tam ileś godzin od stosunku i pękła prezerwatywa i zapytałam czy są jeszcze szanse na jakies wyjście awaryjne a on mi powiedział że niebędzie mnie badał bo szkoda czasu wypisał recepte i kazał biec do apteki. Nic niemówił o wizycie kontrolnej _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wrotka
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Jak widać są lekarze i lekarze;] Ale dobrze jest pójść na wizytę kontrolną, żeby potwierdzić, że wszystko jest ok. A jak drugi okres się bardzo spóźnia to tym bardziej powinno się pójść, co by wykluczyć ciążę, bo znane są przypadki, że ciążą była i okres też ( nikogo nie straszę oczywiście), jednak raczej jest mało prawdopodobne, że weźmie się escapelle w pierwszej dobie, dostanie okresu, a potem się okaże, że jednak jest się w ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 6:00 pm Temat postu: |
|
|
No mam takowa nadzieje ze skoro dostalam okres po escapelle to nastepny okres tez mi przyjdzie.. i ze wszystko jest ok. A do ginekologa umowie sie tylko nie wiem kiedy mnie przyjmie ale zobacze co i jak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
skidoo
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Pamietajcie ze bywaja przypadki rzadkie ale bywaja... ciazy poza macicznej... wlasnie po tabsach "po"... tak tylko pisze aby o tym pamietac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 11:13 pm Temat postu: |
|
|
skidoo, testy ciążowe wykrywają też ciąże pozamaciczne _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|