Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 1:37 am Temat postu: |
|
|
powiem ci co zrobic jak bedziesz w ciazy - isc do ginekologa, przebadac sie i dbac o siebie i o dziecko.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 4:26 pm Temat postu: |
|
|
Kaczuszka pomału zbierasz sobie na bana... po co do cholery piszesz 3 razy mniej wiecej to samo w roznych tematach? kazdy widzial co napisałas w objawach ciazy i wystarczy. Musisz jeszcze skrobac w innych działach? nie rozumiem. Ludzie tu siedzacy nie sa niedorozwinieci i umieja czytac. Nie rob smietnika z forum.
ostrzegam po raz 2gi. i zgadzam sie z Emilka,ze Twoja wiedza jest poznizej runa lesnego, nic nie wiesz o konsekwencjach a pchasz sie do sexu... yhhhh....i takim sposobem małolaty chodza z brzuchami bo "głupie" mysla ze po okresie mozna swobodnie sie sexic... G***o prawda! no to tyle. na koniec dodam ze bez wytrysku i owulacji w ciaze nie zajdziesz. i przeczytaj nasze posty o ciazy i pomysl nast. razem. aha i nie pisz wkołko tego samego,bo bedzie do widzenia.
pzdr.
Temat zamykam, Kaczka zrobiła taki śmietnik ze sama sie gubie, co gdzie jest. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
smutnaxx
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 7:38 am Temat postu: po ilu godzinach wchlaniaja sie tabletki po poronne |
|
|
bylam u ginekologa po te tabletki kazal mi przyjsc do siebie na oddzial bo mila dyzur to mi od razu da jesli mam kase przy sobie wiec poszlam dal mi 4i rozowe tabletki i kazal wziasc 2 teraz i pozniej po 12h kolejne dwie tak zrobilam fatalnie sie czuje jest mi niedobrze nie wiem czy od tabletki czy cos zjadlam i mi zaszkodzilo nie dostalam ulotki wiec nie moge sobie sama poczytac na ten temat dal mi z reki do reki 4 tabletki i tyle po 4 godzinach od wziecia ostatnich tabletek juz nie moglam i zwymiotowalam boje sie ze sie nie wchlonely i nie zadzialaly ... co robic?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 5:22 pm Temat postu: |
|
|
to były tabletki poronne, które są u nas nielegalne czy tabletki ANTYKONCEPCYJNE zastosowane jako metoda yuzpe (gravistat 250)? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|