Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Postinor- zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 1:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem ci co zrobic jak bedziesz w ciazy - isc do ginekologa, przebadac sie i dbac o siebie i o dziecko....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kaczuszka pomału zbierasz sobie na bana... Twisted Evil Twisted Evil po co do cholery piszesz 3 razy mniej wiecej to samo w roznych tematach? kazdy widzial co napisałas w objawach ciazy i wystarczy. Musisz jeszcze skrobac w innych działach? nie rozumiem. Ludzie tu siedzacy nie sa niedorozwinieci i umieja czytac. Nie rob smietnika z forum.
ostrzegam po raz 2gi. i zgadzam sie z Emilka,ze Twoja wiedza jest poznizej runa lesnego, nic nie wiesz o konsekwencjach a pchasz sie do sexu... yhhhh....i takim sposobem małolaty chodza z brzuchami bo "głupie" mysla ze po okresie mozna swobodnie sie sexic... G***o prawda! no to tyle. na koniec dodam ze bez wytrysku i owulacji w ciaze nie zajdziesz. i przeczytaj nasze posty o ciazy i pomysl nast. razem. aha i nie pisz wkołko tego samego,bo bedzie do widzenia.
pzdr. Cool

Temat zamykam, Kaczka zrobiła taki śmietnik ze sama sie gubie, co gdzie jest.

Powrót do góry
smutnaxx

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 7:38 am    Temat postu: po ilu godzinach wchlaniaja sie tabletki po poronne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bylam u ginekologa po te tabletki kazal mi przyjsc do siebie na oddzial bo mila dyzur to mi od razu da jesli mam kase przy sobie wiec poszlam dal mi 4i rozowe tabletki i kazal wziasc 2 teraz i pozniej po 12h kolejne dwie tak zrobilam fatalnie sie czuje jest mi niedobrze nie wiem czy od tabletki czy cos zjadlam i mi zaszkodzilo nie dostalam ulotki wiec nie moge sobie sama poczytac na ten temat dal mi z reki do reki 4 tabletki i tyle po 4 godzinach od wziecia ostatnich tabletek juz nie moglam i zwymiotowalam boje sie ze sie nie wchlonely i nie zadzialaly ... co robic?? Sad
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 5:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to były tabletki poronne, które są u nas nielegalne czy tabletki ANTYKONCEPCYJNE zastosowane jako metoda yuzpe (gravistat 250)?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strona 13 z 13