Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem z okresem - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Sty 15, 2011 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CZasami owulacja sie opóźnia stąd wydłużenie cyklu. Jeśli zdarza sie to sporadycznie to nie ma obaw . Jednak zawsze jest konieczność udania się do lekarza. czasami takie wydłużające się cykle to poczatek problemów np. pco, torbiele itd. Lepiej sprawdzić niż się później męczyć

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
awaria

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 15, 2011 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak moge obserwowac dni dloodne i nie plodne czy lepiej brac jakies tab anty ??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 15, 2011 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli zdarzaja sie wahania to ciezko jest okreslic dni niepłodne i płodne. musisz dodatkowo zabezpieczac sie bo nie wiesz kiedy owulka nastapi. poobserwuj organizm przez kolejne 3cykle i wtedy zobaczysz jak sie waha..czy blizej 30 czy 40.

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przy tak rozchwianym cyklu nie ma szans na określenie dni płodnych i niepłodnych. NAjlepiej obserwować śluz

Powrót do góry
Nefratisa

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 10:55 am    Temat postu: problem z okresem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, mam od ponad pół roku problem z okresem, ogólnie jest tak że pojawia się mniej więcej nie spóźniony ale siedzi we mnie i nie chce się wydostać dopiero po kilku dniach wydobywa się taka zakrzepła brzydko pachnąca krew a potem znowu po około 2 dniach leci już normalna i boli mnie brzuch, teraz bardzo spóźnił mi się okres aż 6 dni i wiem że jest krew, ale nic nie leci, nie mam w ogóle skurczów, dodam że jeszcze przez dłuższy czas około 1,5roku leci mi mleko z prawej piersi ale jak ją nacisnę i tylko troszkę. Czy któraś z Was miała takie objawy?? dodam że wcześniej z 2 lata temu brałam tabletki antykoncepcyjne rigevidon
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mleko?
a co Ty masz dziecko i karmisz piersia?
moze to nie mleko a jakas ropna wydzielina?
dlaczego nie pojdziesz z z tym do gin?

Powrót do góry
Nefratisa

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie mam dziecka, pytam bo mój ginekolog niestety to cham na niczym się nie zna a nie stać mnie na prywatną wizytę.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o kurcze, to zmien na innego. przeciez lekarz to nie wiezienie Smile. idz do kogos poleconego Smile
skoro nie masz dziecka a cieknie Ci z piersi jakas wydzielina to musi to zobaczyc ginekolog a ze Twoj nie wywiazuje sie ze swoich obowiazkow to musisz isc do rodzinnego i ten powinien Ci dac skierowanie do gin Smile. napewno radze nie lekcewazyc objawow. no i z tym okresem cos trzeba zrobic...

Powrót do góry
ona77

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 8:44 am    Temat postu: ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skierowanie do ginekologa od lekarza rodzinnego ?? (po co ????)
najlepiej znalezc lokalne forum i po opiniach innych dotrzec do dobrego lekarza
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36, 37  Następny
Strona 34 z 37