Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem ze wzwodem/erekcją - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marcinek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 05, 2011 12:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę o odp...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 05, 2011 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze za bardzo przezywasz zblizajacy sie stosunek? dlugo jestescie razem? od jak dawna uprawiacie sex? to dopiero poczatki czy juz długi staz?

Powrót do góry
4now

PostWysłany: Nie Sty 09, 2011 12:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stary...ja mam 20 lat. Miałem taki sam problem jak Ty. Dopóki nie współżyłem mialem przy filmach itp 100% sztywności. Jak zacząłem współżyć to też miałem "flaka". Moja dziewczyna już sie strasznie denerwowała.
Nic Ci dobrego nie poradzę oprócz tego, że musisz sam ciągle próbować z dziewczyna i się nie zniechęcać. A po drugie musisz mieć mega wyrozumiałą dziewczynę.
W moim przypadku po pół roku starania się obu stron(mniej więcej co tydzien) teraz jest wszystko w porządku. Robimy co chcemy i kiedy chcemy.
WYTRWAŁOŚĆI!!!
Powrót do góry
Lukasz20

PostWysłany: Sro Lut 02, 2011 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Też mam podobny problem. Poznałem ostatnio fajna dziewczyne i zaczeliśmy sie spotykac. Pojechałem do niej drugi raz a dokładniej w sobote bo sie umówiliśmy na piwko u niej w domu. Wypiliśmy po 2 piwa poniewaz wiecej nie mogłem poniewaz musiałem pozniej kierowac z powrotem do domu. Pózniej zaczeliśmy ogladac tv i jakoś tak wyszło ze zaczelismy sie namietnie całować az mało co mój sprzet nie wyskoczył ze spodni dodam że po dwóch piwach Wink . Wróciłem od niej o 7 nad ranem i byłem strasznie zmeczony. W niedziele znów sie spotkaliśmy ale już była bardziej goraca atmosfera. Gra wstepna trwała bardzo długo ale było przyjemnie i myślałem ze na tej grze sie skończy lecz ja dalej naciskałem. Zdenerwowany raczej nie byłem lecz gdy przyszło załozyc gumkie ja patrze a on pół przytomny troche zrobiło mi sie głupio i myślałem ze może zaraz powstanie a tu nic dodam że miał byc to mój pierwszy raz jej już nie, ale nigdy na widok ładnej i do tego jeszcze teraz nagiej dziewczyny nie odmawiał on posłuszeństwa. Teraz nie wiem co robić ponieważ sie troche tym przejąłem jakos siedzi to we mnie i nie wiem czy dalej próbować ale jak sie znów nie uda to sie chyba załame w sumie dziewczyna nie była mocno tym zdenerwowana powiedziała no cóż zdarza sie powinienes uprawiac mniej seksu, pomyslałem sobie jak mnie seksu jak to pierwszy raz miał być. Kiedyś wczesniej miałem seks ale oralny to stał na baczność. Nie wiem co teraz robić czy poczekać z tym troche czy może wypić sobie wczesniej piwko, czy to jednak było zmeczenie po sobocie bo sie nie wyspałem za bardzo, czy może udać sie do seksuologa zobaczyc co on mi powie bo już bym nie chciał zeby mi sie cos takiego przytrafiło? Proszę o pomoc
Powrót do góry
tomas_da

PostWysłany: Sro Lut 02, 2011 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Lukasz20

niezalamuj sie czasami tak jest ze sprzet zawodzi niejestesmy przeciez robotami:)powiem ci ze moja pierwsza noc z moja obecna zona wygladala tak samo pol nocy biedna probowala go postawic bez skutku a to nie byla moja pierwsza kobieta. wiec radze ci wracaj jak najszybciej do niej i atakuj:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 02, 2011 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie..Wy faceci nie jestescie robotami.. kobiety musza to zrozumiec ze czasem zołnierz nie wstaje Razz zdarza sie.
a Ty Łukasz musisz sie zrelaxowac, odprezyc i nie myslec o tym Smile bo to w głowie sie tworzy wizja ze "znow nie stanie" i tak sie dzieje Smile pomysl o czyms przyjemnym,moze niech Twoja dziewczyna zajmie sie Toba Smile i wszystko bedzie OK Smile juz po 1 razie chcesz biec do seksuologa? oszalałes ? Razz do niego chodza pary ktorym historia powtarza sie codziennie przez pare m-cy. U Ciebie nie ma takiej potrzeby Smile a skoro po % czujesz ze jest lepiej to moze warto wypic Smile byle nie za duzo bo jak cos "poleci" to ani sie nie obejrzysz jak bedziesz tata Wink Wink

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Czw Lut 03, 2011 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łukasz20 nie przejmuj się tak bardzo, że nie wyszło. Hm po prostu byłeś zmęczony. Może być dużo innych przyczyn, ale i tak wydaje mi się, że to nic złego Smile -może "spanikowałeś", przy następnym razie będzie dobrze Smile. No i nie patrz tak tylko na kobietę, może lepiej będzie działać. Chodzi mi tu o dotykanie miejsc intymnych itp itd. Zresztą sam najlepiej będziesz wiedział, gdy już wszystko się zacznie.. Moją radą jest to, abyś nie myślał o nieudanej próbie podczas przyjemnych chwil Smile

PostWysłany: Czw Lut 03, 2011 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dzieki za rady ale akurat z dotykaniem i całowaniem innych miejsc z mojej strony to nie było problemu w sumie to tylko Ona nie odważyła sie dotknąć mojego "Narzędzia" Smile
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Czw Lut 03, 2011 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lukasz20, dziewczyny tak mają, że bardziej się wstydzą dotknąć "narzędzia" niż mężczyzna dziewczynę w różnych miejscach, znam dużo takich przypadków, więc tym się nie przejmuj, przyjdzie czas za nim się oswoi z tego typu rzeczami Wink
Lukasz20

PostWysłany: Nie Lut 06, 2011 9:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i dzisiaj sie udało, było super. Nawet na koniec jak odjeżdżałem to jeszcze rączką zrobiła mi dobrze Very Happy yeahhh Dzięki za porady
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następny
Strona 18 z 22