Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem ze wzwodem/erekcją - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gagaga

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 7:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za odpowiedź. U mnie problem tkwi w tym, że właśnie nie wiem jak do niego zagadać, żeby nie poczuł się urażony, bo wiem że reaguje źle na takie rozmowy dotyczące jego członka. Tzn, widze jak mu przykro z tego powodu i mam wrażenie że aż chce mu się płakać mimo że normalnie nigdy nie płacze Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika  
stela

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli lek jest łagodny i nie używa się go non stop i w dużych dawkach, nie powinien uzależnić. Są mężczyźni, którzy mają z tym problemy i bez pomocy raczej ciężko będzie im się obejść.
Powrót do góry
goxa

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja wczoraj trochę szukałam na necie informacji o problemach z erekcją i na onecie pojawił sie dobry artykuł
oto on ---linki spoza biomedical na forum są zabronione. emilka---
a tu jeden mały fragment

Kiedy pojawia się problem, mężczyzna zaczyna się wycofywać, zamyka się w sobie, albo - co gorsza - zaczyna sam się leczyć, przyjmując reklamowane preparaty bez recepty, a choroba rozwija się dalej. Uruchamia się mechanizmy obronne - ucieczkę od współżycia, wyparcie - podkreślił dr Depko.

i chyba jednak coś w tym jest, moim zdaniem. Lepiej iśc do lekarza niż kupować samemu leki na potencję.
Powrót do góry
alann

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 5:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze? Lepiej żeby były takie prochy bez recepty, bo zawsze jest szansa, że pomoże, a tak to pewnie jeszcze więcej ludzi nic by z tym nie zrobiło.
Powrót do góry
goxa

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ponoć starają się aby leki na potencję były w 100% refundowane, myślę ze to będzie najlepsze wyjście, bo do wizyty u lekarza dojdzie a leki nie będą drogie.
Powrót do góry
visenna

PostWysłany: Pon Maj 04, 2009 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o tego typu problemy to jednak dla wielu facetów lepszym rozwiązaniem będzie chyba bezpieczny lek bez recepty. Mój facet gdy zaczęły się problemy za nic nie chciał pójść do lekarza, za to zdecydował się na taki ziołowy lek z apteki. Pomogło, nie zaszkodziło, teraz jest ok, on jest chyba pewniejszy gdy wie, że w odwodzie jest taki środek.
Powrót do góry
pawko

PostWysłany: Pon Maj 04, 2009 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

natalmania napisał:
Nic nie wiem o żadnej maxigrze, a słyszałam, że Penigra jest robiona na bazie naturalnych składników, więc chyba nie powinna zaszkodzić, prawda?

papierosy też są z naturalnych składników, wódka również, czy to znaczy że trzeba te specyfiki stosować jak się tylko chce i że są korzystne dla zdrowia?
Powrót do góry
bodek24

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 10:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pawko napisał:

papierosy też są z naturalnych składników, wódka również, czy to znaczy że trzeba te specyfiki stosować jak się tylko chce i że są korzystne dla zdrowia?

ale co ma piernik do wiatraka?? nie wiem jak z tymi pozostałymi składnikami, ale guaranę stosowałem bezpiecznie bez recepty i bardzo mi pomagała jak miałem trudny projekt. myślę, że z resztą składników jest podobnie... sądzę, że gdyby to był niebezpieczny środek to nie dostałby statusu leku. to bowiem wymaga testów, badań a te by wykluczyły jakieś szkodliwe działania.
Powrót do góry
BooB

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

natalmania napisał:
Nic nie wiem o żadnej maxigrze, a słyszałam, że Penigra jest robiona na bazie naturalnych składników, więc chyba nie powinna zaszkodzić, prawda?

maxigra to polski odpowiednik viagry, bardzo duzo osób ją stosuje i jeszcze nie napotkałem sie na jakies negatywne uwagi, wręcz przeciwnie.

Dodano po 5 minutach:

visenna napisał:
Jeśli chodzi o tego typu problemy to jednak dla wielu facetów lepszym rozwiązaniem będzie chyba bezpieczny lek bez recepty. Mój facet gdy zaczęły się problemy za nic nie chciał pójść do lekarza, za to zdecydował się na taki ziołowy lek z apteki. Pomogło, nie zaszkodziło, teraz jest ok, on jest chyba pewniejszy gdy wie, że w odwodzie jest taki środek.

czasem powod jest w głowie...w sensie w umysle:P wiec wtedy nawet tictaci pomoga jak sie uwierzy. A co to za problem pojsc do lekarza? jest rok 2009 i lekarz to nie wróg i wizyta u niego wcale nie oznacza choroby. Fajnie że pomogło coś bez recepty.
Lek przed lekarzem bierze sie pewnie tez z takiego przeswiadczenia jak w przypadku psychiatry, ze nawet nie wysłucha tylko od razu da tablety. A to tak nie działa. W tej kwestii jedna wizyta u specjalisty moze na dobre zakończyć problem.

Dodano po 4 minutach:

goxa napisał:
a ja wczoraj trochę szukałam na necie informacji o problemach z erekcją i na onecie pojawił sie dobry artykuł
oto on ---linki spoza biomedical na forum są zabronione. emilka---
a tu jeden mały fragment

Kiedy pojawia się problem, mężczyzna zaczyna się wycofywać, zamyka się w sobie, albo - co gorsza - zaczyna sam się leczyć, przyjmując reklamowane preparaty bez recepty, a choroba rozwija się dalej. Uruchamia się mechanizmy obronne - ucieczkę od współżycia, wyparcie - podkreślił dr Depko.

i chyba jednak coś w tym jest, moim zdaniem. Lepiej iśc do lekarza niż kupować samemu leki na potencję.

No jasne że tak! A tak w ogóle, to może trzeba też jakieś urozmaicenia natury emocjonalnej wprowadzić?Very Happy
Powrót do góry
visenna

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz rację, że faceci się boją wizyty u seksuologa i nie jest to fajne. Trzeba drążyć temat bo to przecież żaden wstyd... ale tez chyba nie jest prawdą, że jeśli już problem taki dużego kalibru (że jest potrzebna wizyta) wystąpi to jedna wizyta rozwiąże sprawę! A jeśli problem jest nieduży to wystarczą leki bez recepty... tak mi się wydaje.
Przeciez nie z każdym przeziębieniem latamy do lekarza, bo są bezpieczne leki które nam pomagają...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 8 z 22