Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ja23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 10:27 pm Temat postu: |
|
|
nie nie tak. dalej nie wiem gdzie powinienem pójśc ale wybrałęm seksuologa a do urologa to sam osobiści chce sie wybrac.. jak bede pieniadze bo cała ta sprawa to nie mały wydatek
Dodano po 32 minutach:
ma problemy ze wzwodem i szybkim wytryskiem. seksuolog polecił zrobienie badanie krwi. prosze o komentarz do wyników
glukoza - 86mg/dl
cholesterol całK. 150mg/dl
prolaktyna 9,34 ng/ml
testosterin 8,29 ng/mL |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Testosteron - w normie (gorna granica)
Glukoza - w normie (tak w polowie)
Cholesterol - w normie (dolna granica)
Prolaktyna - w normie tak ( troche wiecej niz polowa normy)
Wiec wyniki badan masz OK na moje oko _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ja23
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 10:31 am Temat postu: |
|
|
dzikuje za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 3:35 pm Temat postu: |
|
|
hmm skoro wyniki sa ok to w czym tkwi problem;/
Dodano po 54 sekundach:
moze stresujesz podczas kazdego stosunku..? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ja23
|
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 12:07 pm Temat postu: |
|
|
ze wzwodem moze ostatnio i jest lepiej ale z tym wytryskiem to nie bardzo. jak używam prezerwatyw przedłuzajacych to jeszcze jest dobrze ale jak mam to robic bez to nawet nie ma sensu zaczynac bo juz jest koniec.... i dajej nie wiem co robic skoro wyniki ok sa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klementyna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Witam Was kochani!
Pisałam o naszym problemie już jakiś czas temu. Porblemem była wtedy krew po stosunku u nas obojga. Okazało się, że mój ukochany miał kamienie w nerkach (sprawa została już wyleczona:) ) a ja natomiast miałam wg lekarza otarcia po zbyt długim i intensywnym stosunku. I tu pojawił siękolejny problem. W naszym przypadku stosunek nie może być krótszy. Partner ma przedwczesny wytrysk, niemalże natychmiast po wejściu do pochwy. Ale po nim może się dalej kochać ("nie opada" mu) aż do kolejnego wytrysku, co łącznie daje około 20-minutowy stosunek. A to już dla mnie za długo, bo po około 10 minutach zaczynam odczuwać ból i otarcia, więc po tych 10 minutach mam już dosyć, a partner jeszcze nie skończył. W dodatku nigdy nie miałam orgazmu:(
Nie mamy pojęcia co zrobić. Chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby wydłużyć czas do pierwszego wytrysku, tylko jak? Nie możemy zastosować gumek przedłużających stosunek, bo jestem uczulona na latex...
Jest też duże prawdopodobieństwo, że jestem też uczulona na spermę, ale ciężko stwierdzić. Gumek bezlateksowych nie ma sensu próbować, skoro zaraz po założeniu on będzie miał wytrysk...
Pomóżcie, proszę! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 6:33 pm Temat postu: |
|
|
klementyna napisał: | Nie możemy zastosować gumek przedłużających stosunek, bo jestem uczulona na latex... |
mamy XXI wiek sa na rynku gumki dla uczuleniowcow wystarczy poszukac,popytac
Dodano po 55 sekundach:
klementyna napisał: | Gumek bezlateksowych nie ma sensu próbować, skoro zaraz po założeniu on będzie miał wytrysk... |
moze i bedzie mial ale przynajmniej Ty nie bedziesz miala uczulenia..wiec Tobie w jakis sposob ulzy.
alergia na sperme? skad ta pewnosc? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
klementyna
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 7:09 pm Temat postu: |
|
|
nie mówię o pewności, ale o prawdopodobieństwie. Zawsze po stosunku odczuwam pieczenie, swędzenie wewnątrz, ale też na udach, jeśli zostanie tam trochę spermy, dlatego piszę że jest takie prawdopodobieństwo...
Cytat: | moze i bedzie mial ale przynajmniej Ty nie bedziesz miala uczulenia..wiec Tobie w jakis sposob ulzy. |
fakt wtedy uczulenia może nie będzie, ale wtedy on po kilku sekundach dojdzie i ze stosuku nici, bo problemem jest jego zbyt wczesny wytrysk...
Dodano po 2 minutach:
no chyba że istnieją bezlatexowe gumki przedłużające stosunek? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 11:12 pm Temat postu: |
|
|
a tego to nie wiem. musisz poszukac na necie albo popytac w dobrych aptekach - Cefarm itp.
ale pisałas ze po wczesnym wytrysku moze dalej sie kochac z Toba wiec moze nie jest tak zle? w czym tkwi problem? skoro daje rade potem ...
Dodano po 20 sekundach:
ps- czy to Wasze 1wsze doswiadczenia sexualne? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
klementyna
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 6:05 pm Temat postu: |
|
|
fakt, może kochać się dalej, ale wtedy on potrzebuje naprawdę dużo czasu, by dojść, a ja nie daję rady bo po prostu boli od otarcia. Poza tym to chyba nie jest zbyt prawidłowe, że on tak szybko kończy za 1szym razem, i to też mnie martwi.
W zasadzie to nie wiem, czy można to uznać za nasze pierwsze doświadczenia, bo tak się dzieje już od ponad pół roku, ale tak- jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami.
W czym tkwi problem:
bolało i piekło już od samego początku, ale miałam wtedy nadzieję, że wkrótce się "porozciągam", a on w miarę "treningu" przestanie mieć te przedwczesne wytryski i oboje będziemy czerpać należytą przyjemność z seksu. Niestety od tamtego czasu nic się nie zmieniło, a mnie coraz mniej to sprawia przyjemności, bo boli i przy kolejnych razach wcale nie jest lepiej:(
Robiłam już badania na wszystkie możliwe bakterie, gdzyby, choroby, cytologie, jestem zdrowa jak koń, więc to nie jest problem mojego zdrowia... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|