Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przedwczesny wytrysk/za szybki orgazm

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ja23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 22, 2009 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie tak. dalej nie wiem gdzie powinienem pójśc ale wybrałęm seksuologa a do urologa to sam osobiści chce sie wybrac.. jak bede pieniadze bo cała ta sprawa to nie mały wydatek

Dodano po 32 minutach:

ma problemy ze wzwodem i szybkim wytryskiem. seksuolog polecił zrobienie badanie krwi. prosze o komentarz do wyników

glukoza - 86mg/dl
cholesterol całK. 150mg/dl
prolaktyna 9,34 ng/ml
testosterin 8,29 ng/mL
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Paź 22, 2009 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Testosteron - w normie (gorna granica)
Glukoza - w normie (tak w polowie)
Cholesterol - w normie (dolna granica)
Prolaktyna - w normie tak ( troche wiecej niz polowa normy)

Wiec wyniki badan masz OK na moje oko

PostWysłany: Pią Paź 23, 2009 10:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzikuje za pomoc
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 23, 2009 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm skoro wyniki sa ok to w czym tkwi problem;/ Question

Dodano po 54 sekundach:

moze stresujesz podczas kazdego stosunku..?

Powrót do góry
ja23

PostWysłany: Sro Lis 04, 2009 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ze wzwodem moze ostatnio i jest lepiej ale z tym wytryskiem to nie bardzo. jak używam prezerwatyw przedłuzajacych to jeszcze jest dobrze ale jak mam to robic bez to nawet nie ma sensu zaczynac bo juz jest koniec.... i dajej nie wiem co robic skoro wyniki ok sa
Powrót do góry
klementyna

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Was kochani!
Pisałam o naszym problemie już jakiś czas temu. Porblemem była wtedy krew po stosunku u nas obojga. Okazało się, że mój ukochany miał kamienie w nerkach (sprawa została już wyleczona:) ) a ja natomiast miałam wg lekarza otarcia po zbyt długim i intensywnym stosunku. I tu pojawił siękolejny problem. W naszym przypadku stosunek nie może być krótszy. Partner ma przedwczesny wytrysk, niemalże natychmiast po wejściu do pochwy. Ale po nim może się dalej kochać ("nie opada" mu) aż do kolejnego wytrysku, co łącznie daje około 20-minutowy stosunek. A to już dla mnie za długo, bo po około 10 minutach zaczynam odczuwać ból i otarcia, więc po tych 10 minutach mam już dosyć, a partner jeszcze nie skończył. W dodatku nigdy nie miałam orgazmu:(
Nie mamy pojęcia co zrobić. Chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby wydłużyć czas do pierwszego wytrysku, tylko jak? Nie możemy zastosować gumek przedłużających stosunek, bo jestem uczulona na latex...

Jest też duże prawdopodobieństwo, że jestem też uczulona na spermę, ale ciężko stwierdzić. Gumek bezlateksowych nie ma sensu próbować, skoro zaraz po założeniu on będzie miał wytrysk...
Pomóżcie, proszę!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 6:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klementyna napisał:
Nie możemy zastosować gumek przedłużających stosunek, bo jestem uczulona na latex...

mamy XXI wiek Smile sa na rynku gumki dla uczuleniowcow Smile wystarczy poszukac,popytac Smile

Dodano po 55 sekundach:

klementyna napisał:
Gumek bezlateksowych nie ma sensu próbować, skoro zaraz po założeniu on będzie miał wytrysk...

moze i bedzie mial ale przynajmniej Ty nie bedziesz miala uczulenia..wiec Tobie w jakis sposob ulzy.

alergia na sperme? skad ta pewnosc?

Powrót do góry
klementyna

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mówię o pewności, ale o prawdopodobieństwie. Zawsze po stosunku odczuwam pieczenie, swędzenie wewnątrz, ale też na udach, jeśli zostanie tam trochę spermy, dlatego piszę że jest takie prawdopodobieństwo...
Cytat:
moze i bedzie mial ale przynajmniej Ty nie bedziesz miala uczulenia..wiec Tobie w jakis sposob ulzy.

fakt wtedy uczulenia może nie będzie, ale wtedy on po kilku sekundach dojdzie i ze stosuku nici, bo problemem jest jego zbyt wczesny wytrysk...
SadSad

Dodano po 2 minutach:

no chyba że istnieją bezlatexowe gumki przedłużające stosunek?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a tego to nie wiem. musisz poszukac na necie albo popytac w dobrych aptekach - Cefarm itp.

ale pisałas ze po wczesnym wytrysku moze dalej sie kochac z Toba wiec moze nie jest tak zle? w czym tkwi problem? skoro daje rade potem ...

Dodano po 20 sekundach:

ps- czy to Wasze 1wsze doswiadczenia sexualne?

Powrót do góry
klementyna

PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fakt, może kochać się dalej, ale wtedy on potrzebuje naprawdę dużo czasu, by dojść, a ja nie daję rady bo po prostu boli od otarcia. Poza tym to chyba nie jest zbyt prawidłowe, że on tak szybko kończy za 1szym razem, i to też mnie martwi.

W zasadzie to nie wiem, czy można to uznać za nasze pierwsze doświadczenia, bo tak się dzieje już od ponad pół roku, ale tak- jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami.

W czym tkwi problem:
bolało i piekło już od samego początku, ale miałam wtedy nadzieję, że wkrótce się "porozciągam", a on w miarę "treningu" przestanie mieć te przedwczesne wytryski i oboje będziemy czerpać należytą przyjemność z seksu. Niestety od tamtego czasu nic się nie zmieniło, a mnie coraz mniej to sprawia przyjemności, bo boli i przy kolejnych razach wcale nie jest lepiej:(
Robiłam już badania na wszystkie możliwe bakterie, gdzyby, choroby, cytologie, jestem zdrowa jak koń, więc to nie jest problem mojego zdrowia...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 10 z 15