Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Flashq a masz juz duze doswiadczenie seksualne czy jestes ze tak powiem poczatkujacy? Jesli dopiero zaczynasz to napewno stres (nawet jesli go nie czujesz) daje o sobie w ten sposob znac. Znaczenie ma tez czy czesto i regularnie kochasz sie z partnerka. Sumujac jesli dopiero "zaczynasz" to mysle ze jest to normalne, jesli jednak masz juz duze doswiadczenie, czesto kochasz sie z partnerka to radzilabym udac sie do specjalisty _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Deryk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 12:27 am Temat postu: Wytrysk po minucie |
|
|
Witam!
Mam 20 lat i problem z wytryskiem. Dochodzi on po minucie a nawet niewiem czy wcześniej.
W wieku 17 lat byłem z dziewczyną i miałem ten sam problem.
Obecnie jestem w drugim związku dwa lata i nic się nie zmieniło.
Gdy się kochamy czuję, że już nie wytrzymam długo i dochodzi do wytrysku.
Zależy mi aby swojej pratnerce sprawiać przyjemność tymbardziej, że się bardzo kochamy.
Proszę o pomoc.
przenioslam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
meryl
|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 8:14 pm Temat postu: |
|
|
Poczytaj powyższe posty - dużo domowych sposobów, większość pewnie nie skuteczna, ale można spróbować. Osobiście radziłbym ci, żebyś porozmawiał z seksuologiem. Jesteś młody i na pewno taka rozmowa przyda ci się i zaowocuje cudownym seksem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fluff
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 12:23 pm Temat postu: |
|
|
Zawsze dobrze pomówić z kimś kto wie lepiej Ale problemem może być zbyt wysoki poziom podniecenia, a z tym można walczyć... Trzeba dojść do wprawy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sebastian23
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 11:17 pm Temat postu: Szybki wytrysk - pomocy |
|
|
witam mam 23 lata i poważny problem. bardzo szybko dochodze do wytrysku. nawet po minucie. do kolejnego stosunku moze dojsc za ok. 30 min i znowu jest to samo. i to w prezerwatywie. a czesto sie zdaża ze juz w grze wstepnej dochodzi do orgazmu lub ledwo wejde bez prezerwatywy i juz jest koniec. gdyby tego było mało to wzwód nie zawsze jest pełny. POMOCY
temat przeniosłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sebastian23
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 7:17 pm Temat postu: |
|
|
prosze o porade .czy jest coś w aptece co moze pomóc by dochodzić dłużej? czekam na posty ludzi którzy mieli podobny problem i sie go pozbyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 8:02 pm Temat postu: |
|
|
Sebastian23a poczytałeś cały ten temat?
z tego co się orientuję to ludzie opisywali metody radzenia sobie z tym.
co do leków- nie wiem czy takie istnieją.
może wiagra - ale ona raczej powoduje wzwód niż dłuższy stosunek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anonimowy1983
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 10:36 pm Temat postu: Problem z przedwczesnym wytryskiem |
|
|
Poznałem dziewczynę z którą jestem już od jakiegoś czasu i coraz częściej dochodzi między nami do coraz to bardziej intymnych zbliżeń. Wkrótce czuje, że zakończy się to seksem i z tego powodu nabieram pewnych obaw. Czuje do niej coś wyjątkowego i szanuję tą osobę, chcę także by czuła się przy mnie wyjątkowo itp. Kiedy dojdzie między nami do zbliżenia chciałbym, by ta chwila zapadła nam obu długo w pamięci. Jednak im bliżej tego nabieram coraz więcej obaw.
Nie uprawiałem seksu od dłuższego czasu, moja partnerka także. Boje się, że po prostu to wszystko zepsuje przedwczesnym wytryskiem. Moje obawy nie wynikają tylko i wyłącznie z powodu, że mój okres absencji był dość długi, ale także z tego że nawet kiedy współżyłem w miarę regularnie seksualnie miałem problem z przedwczesnym finiszem.
Problem dotyczy szczególnie kiedy uprawiam seks w prezerwatywie. Mój członek staje się bardzo bardzo wrażliwy. Wystarczy dosłownie kilka lub kilkanaście ruchów by zakończyć sprawę. Dla tego nigdy nie lubiłem prezerwatyw. Sytuacja wyglądała troszkę inaczej kiedy uprawiam seks bez zabezpieczenia.
Myślę, że wytrysk u mnie następuje stanowczo za szybko. Chciałbym dać rozkosz także mojej partnerce a nie tylko sobie jednak nie jetem w stanie. Przeraża mnie myśl kiedy wyobrażę sobie chwilę kiedy między mną i moją dziewczyną dojdzie do seksu a ja zakończę to w 30 sek psując cały romantycy wieczór.
Powtarzam, zawsze miałem problem z przedwczesnym finiszem, nawet kiedy współżyłem regularnie. Czy jest jakiś sposób na mój problem? jakaś maść lub cokolwiek.
Dziękuje za pomoc.
temat przeniosłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 11:06 pm Temat postu: |
|
|
anonimowy1983 być może pomoże np przerwanie na chwile stosunku gdy będziesz czuł że dochodzisz, np zmiana pozycji... chwilowe zaprzestanie, ochłonięcie... powinno to pomóc...
Jednak tak czy siak radziłabym udać się do specjalisty. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sebastian23
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:21 pm Temat postu: |
|
|
napiście prosze czy są jakieś leki badz suplementy diety bez recepty które mogą podnieść zdolności mężczyzny w czasie seksu.Późniejszy wytrysk, twardszy penis itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|