Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Sebastian23 poszukalam w internecie i znalazlam tabletki zwane CORrige A, aczkolwiek nie wiem na ile to jest skuteczne i sprawdzone. Tabletke zazywa sie 1h przed stosunkiem - 45 tabletek - ok 80 zl. Ja szczerze mowiac nie jestem zwolenniczka takich sposobów przedłużania stosunku. Radziłabym się udac z tym problemem do specjalisty i aby to specjalista przepisał odpowiednią terapię.
Jeszcze jedna możliwość, i tą radzę zastosować - użyć prezerwatywy durex performa - należą do kategori easy on czyli łatwiej się nakładają. Zawierają benzokainę, umieszczoną na końcu prezerwatywy, pozwala ona na opóźnienie wytrysku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ja23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 7:48 am Temat postu: DO JAKIEGO LEKARZA SIE ZGłOSIć?????????? |
|
|
mam problemy ze wzwodem i zbyt szybkim wytryskiem. mam 23 lata i pytam Was do jakiego lekarza mam sie zgłosić seksuologa czy urologa. odpiscie szybko
temat przeniosłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 8:39 am Temat postu: |
|
|
wg mnie urolog _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ja23
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 10:04 am Temat postu: |
|
|
w najblizszych dniach chce sie udać do kogos z nich i dalej nie mam przekonania do kogo
Dodano po 10 godzinach 42 minutach:
na innym forum polecili bym poszedł o seksuologa... tu do urologa ... wiec dalej nic nie wiem. ktoś pomoże konkretnie?prosze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 10:42 am Temat postu: |
|
|
Moze idz do jednego a potem do drugiego. Ktorys z tych dwoch jest napewno odpowiedni.
Albo jeszcze inaczej... idz do rodzinnego i moze on cie dalej pokieruje. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 5:32 pm Temat postu: |
|
|
no właasnie nie ma co sie pytac po forach.. najlepiej idz do rodzinnego a ten juz Cie nakieruje w odp miejsce. i potem daj znac co powiedzial..tzn gdzie skierował.. jestem ciekawa kto mial racje..ktore forum _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 12:52 am Temat postu: |
|
|
moim zdaniem najpierw urolog - sprawdzi czy pod względem prostaty, gruczołu krokowego jest wszystko ok a w dalszej kolejności seksuolog _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martini2
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Zacznę od tego, że bardzo bardzo kocham mojego faceta. Mamy jednak jeden problem- on za wcześnie konczy. Po pierwszym razie, wiedziałam, ze trzeba bedzie nad tym "popracowac".. ponoć rozmowa nic nie kosztuje, ale zdobyc sie na nia też nie jest łatwo. W każdym razie, doprowadziła do tego, ze bardziej sie stara ale.. skutki niestety nie sa takie, jakich bym oczekiwała. wiem, że Jemu bardzo zależy na moim zadowoleniu, a mnie na tym, by nie urazić Jego ego..? mhm
jakieś metody, tajemne sposoby? coś poradzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ja23
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 7:26 pm Temat postu: |
|
|
odpisuje by powiedzieć co wkoncu zrobiłem. poszedłem do seksuologa ale nie kontaktowałe sie z rodzinnym. przepisał jakies drogie tabletki i wysłał na badania krwi. czekam na wyniki ale i tak do urologa zamierzam sie wybrać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 8:22 am Temat postu: |
|
|
a widzisz..jednak do urologa trzeba bylo isc;] no nic. powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|