Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sex poczas okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ehh

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 11, 2007 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh wiec tak.... piescilismy sie z dziewczyna w 3-4 dniu jej cyklu ktory ma od 26-28 dni....zazwyczaj 28.... no i miala wtedy okres i tampona a ja przez chwile piescilem ja penisem miedy wargami sromowymi....nie doszlo wiec do 'calkowitej penetracji' nie bylo tez wytrysku ale boje sie ze cos wycieklo itd

myslicie ze ciaza jest mozliwa??? Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Lis 11, 2007 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelina podczas krwawienia nie mozna zajsc w ciaze...

ehh nie ma takiej mozliwosci zeby dziewczyna byla w ciazy Wink
Powrót do góry
Justynka!!

PostWysłany: Wto Lis 13, 2007 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Was Kobietki,
mam pytanie..
ciekawi mnie to czy przy współzyciu począwszy od 1 dnia @ i tak przez 8 dni przytulanka możliwe jest jakie kolwiek zajście w ciążę? oraz czy zaraz po zapłodnieniu temperaturka wzrasta czy też nie koniecznie?
Bardzo bym chciała uzyskać na moje pytanie odpowiedzi:)
Mój M przyjechał z zagranicy i tak wyszło, ze kochalismy się tylko właśnie wtedy gdy wypadła @ i później przez pare dni:) Ale zawsze to jakaś nadzieja, warto ją mieć
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane mamusie i te spragnione fasolki:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lis 13, 2007 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justynka!! jesli masz okres to nie mozesz zajsc w ciaze SmileSmile nie ma bata. od tego sa dni płodne i owulacja,a poprzez okres zostaje usunieta komorka jajowa wraz z krwia Wink. musicie sie przytulac ok.14 dnia cyklu( jesli cykl masz 28dniowy). Wtedy bedzie napewno wieksza szansa na poczecie. pzdr. Wink Laughing

Powrót do góry
mocca

PostWysłany: Sro Gru 19, 2007 1:12 am    Temat postu: Seks podczas miesiączki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie ... być moze juz je powtorze. Czy mozna kochac się pod koniec miesiączki? W moim wypadku w 5 dzien od rozpoczęcia krwawienia???

-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu tematu

---edit by Wind_Of_Hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów.
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Gru 19, 2007 1:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To zależy od Ciebie a nie od odpowiedzi na forum.

Powrót do góry
dagmara565

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 9:42 pm    Temat postu: czy mozna zajsc w ciaze w pierwszym dniu miesiaczki? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisze male sprostowanie do mojej sytuacji. Jak juz wspomniałam mam nieregularne cykle a w 24 dniu cyklu współrzyłam w sunie tego dnia juz mialam male plamienie. Czy mozna zajsc w ciaze w pierwszym dniu miesiączki? Wczoraj skonczył mi sie okres a dopiero dziś boli mnie w podbrzuszu. I dopiero dzisiaj czuje że bolą mnie piersi. A przypominam ze przed tym okresem nic mnie nie bolało.

-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i przyłączyłam do tematu pokrewnego
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no w pierwszym dniu miesiaczki nie zjadziesz w ciaze... jezeli kochalabys sie w ostatni dzien a krwawienie by sie skonczylo - z tego co piszesz moasz te krotkie cykle to wtedy bylo by juz jakies tam ryzyko ale w pierwszy dzien nie ma takiej mozliwosci Smile
Powrót do góry
ona_

PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 11:19 pm    Temat postu: Czy podczas okresu można zajść w ciążę?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie. Kochałam się z chłopakiem w 2 dniu okresu i nie wiem jaka jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze. Ostatni cykl mial 26 dni, tyle ze polowie grudnia przestalam brac tabletki antykoncepcyjne i zastanawiam sie czy to ma jakis wplyw na to kiedy wystepuja dni plodne???Czy organizm juz wrocil do normalnego przebiegu cyklu??Prosze was o szybka odpowiedz.

----edited by emilka----
temat został przeniesiony do odpowiedniego działu i tematu
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Lut 28, 2008 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona a zabezpieczyliscie sie czy nie??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 25 z 41