Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sex poczas okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 1:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka ja bym nawet powiedziala ze szans wogole nie ma Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i ja tez tak uwarzam Smile
Powrót do góry
Kazuko

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 8:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest taka sytuacja. kobieta zostaje zgwałcona ostatniego dnia okresu (trwał on 7dni). cykl trwa 30 dni, jest regularny, w tym ostatni okres był spóźniony o tydzień. od czasu zgwałcenia a zarazem ostatniego dnia okresu powinna już dostać okres a jednak się spóźnia już 3 dzień. dodam że ginekolog powiedział jakieś półtora roku temu że może mieć w przyszłości problem z zajściem w ciążę z powodu zbyt dużego testosteronu. czy przy tak długim cyklu, podczas okresu jest możliwość zajścia w ciąże? proszę o odpowiedź...
Powrót do góry
lika007

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 12:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Z moim chłopakiem kochaliśmy się w 4 dniu mojej miesiączki, która trwa zazwyczaj 5-6 dni. Mam dosyć regularne cykle, trwające mniej więcej 26 dni. Problem w tym, że nie zabezpieczalismy się podczas stosunku, ale on nie skończył we mnie. Boję się, że moge być w ciąży..jakie jest na to prawdopodobieństwo? Proszę o odpowiedzi.. Sad
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zadanie praktycznie żadne
anna198019

PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie prawda że podczas mieiączki nie można zajść w ciąże.mam pięcio letnią córkę . byłam pewna że to prawda ,że podczas okresu nie można zajść w ciąże bo słuchałam właśnie takich głupich porad.każda z nas jest inna tak samo jak każdą ciąże się przechodzi inaczej.bardzo kocham swoje córki .ale nie wypieram się że za każdym razem wpadłam.
Powrót do góry
Justynka!!

PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anna198019 masz całkowita rację.
to zalezy od długości cyklu, wiadomo, że może zdażyć się tak, że nawet najbardziej regularnemu organizmowi zdażyć się może mała odchyłka od normy i pyk okres - czasem płodnym:)
Może zdarzyć się nawet tak, że jeśli w poprzednim cyklu nie wystąpiła owulacja to czas plodny jest praktycznie od początku nowego cyklu,dlatego nie ma rzeczy niemozliwych.
lika007 przy tak krótkich cyklach powinnaś uważac bo owulacja mże wystapić szybciej.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anna a to zalezy od Twojego cyklu. jesli miałas je bardzo krotkie i nie regularne to oczywiste jest ze mozna zajsc w ciaze ale jesli ma sie cykle rowno co 28 dni to ja bede sie upierała przy swoim Razz nie raz zdarzyło mi sie kochac podczas okresu- fakt nie najprzyjemniejszy moment ale wiem ze nie zajde- nie pomyliłam sie jak widac. a mineło juz 5 lat. tak samo przed okresem zajsc nie mozna Smile --podkreslam tylko regularne cykle --

Powrót do góry
Dosiaczek19860317

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 12:50 pm    Temat postu: Czy można zajść w ciąże kochając się podczas okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sad Mam problem kochałam się w drugi dzień okresu bez zabezpieczenia , niestety okres mi się spóźnia i boję się że jestem w ciąży . Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ,. Proszę o szybką odpowiedź .A po za tym mam jeszcze ból brzucha jak podczas okresu . Czy mogłam zajść w Ciąże. Question Question Question Question Question Question
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdarza sie, ze mozna zajsc w ciaze podczas okresu, ale tylko w przypadku jesli masz bardzo krotkie cykle. Chyba, ze przesunela Ci sie owulacja, ja tak wlasnie mam. Ile trwaja cykle u Ciebie (od pierwszego dnia miesiaczki do pierwszego dnia nastepnej miesiaczki)? Ile dni minelo od stosunku? Zrob test ciazowy najwczesniej 12-14 dni po stosunku. Brak okresu moze byc rowniez wynikiem stresu,choroby,brania antybiotykow, takze spokojnie. Zrob test jesli minelo min. 12 dni od stosunku lub idz na badanie krwi Wink
Powodzenia Smile Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 29 z 41