Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
prinsess
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 12:41 pm Temat postu: Re: Czy można zajść w ciąże kochając się podczas okresu |
|
|
Dosiaczek19860317 napisał: | Mam problem kochałam się w drugi dzień okresu bez zabezpieczenia , niestety okres mi się spóźnia i boję się że jestem w ciąży . Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ,. Proszę o szybką odpowiedź .A po za tym mam jeszcze ból brzucha jak podczas okresu . Czy mogłam zajść w Ciąże. |
Mam bardzo podobny problem,okres spoznia mi sie juz o tydzien,a zazwyczaj byl regularny 28-30dni. kochalam sie z facetem ostatnio tez w czasie okresu (3dnia)ale z gumka. wydaje mi sie ze wszysko bylo pod kontrola,ale teraz tak sie stresuje ze nie moge sobie przypomniec. dzien po tej akcji mialam okropne problemy z pecherzem,non stop biegalam do kibelka i pieklo mnie. Przez pare dni zazywalam Urinal i bylo w porzadku. nie wiem czy mozna wogole laczyc te dwa fakty. Denerwuje sie tym bardziej ze juz nie jestem z tym facetem i stracilam z nim kontakt. nie wiem juz czy to stres w ciagu ostatniego miesiaca ,czy teraz to ze nie mam okresu. Pomozcie!! Moze przesadnie panikuje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 2:01 pm Temat postu: |
|
|
Skoro cykle masz co 28-30dni to w trakcie okresu w ciaze nie zaszlas, chyba, ze okres bardzo sie wydluzyl. Poza tym kochaliscie sie z prezerwatywa. Uwazam, ze mozesz spac spokojnie. Jak sama piszesz w ciagu ostatniego miesiace mialas duzo stresow, wiec najprawdopodobniej to jest przyczyna spozniajacego sie okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prinsess
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 2:14 pm Temat postu: |
|
|
gumka gumka,nigdy nic niewiadomo,zreszta mi wtedy do glowy nie przyszlo by sie upewnic ze wszystko ok. troszke mnie uspokoilas,bo normalnie wariuje juz. Wlasnie sobie obrzydzilam seks na kolejne kilka lat,szybki durny romans z facetem ktory okazal sie dwulicowy swina i nerwy jak nigdy w zyciu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Skoro cykle masz takie jak piszesz to w Twoim przepadku dni plodne przypadaja ok.14 dnia cyklu, nie trzeciego (w trzecim dniu sie kochalas). Zabezpieczyliscie sie, prezerwatywa nie pekla, wiec bedzie dobrze. Uwierz mi, w ciaze nie jest tak latwo zajsc, wiec sie nie nakrecaj Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malicious1989
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 3:03 pm Temat postu: POMOCY!!! |
|
|
Cześć, wczoraj kochałam się z moim partnerem, nie miał on zabezpieczenia, więc musiałam to zakończyć ręką, co spowodowało, że miałam spermę na ręce. Potem poszłam się ubrać....boje się, że na moje majtki mogła zostać przeniesiona sperma i może dojść do zapłodnienia...czy to w ogóle możliwe??? Proszę o pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prinsess
|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 11:48 pm Temat postu: nadal nic :( |
|
|
mija kolejny dzień(10ty) a okresu jak nie było tak nie ma... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Zrob w razie czego test ciazowy, albo z krwi, bo rozne przypadki chodza po ludziach Aha, przede wszystkim przestan o tym myslec, bo te nerwy tylko opozniaja okres. Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bankomat2
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 10:23 pm Temat postu: seks podczas okresu-Pytanie |
|
|
Witam
znowu się tu pojawiam, mam problem, ostatnio w 5 dniu okresu miałam stosunek przerywany z moim mężczyzną i teraz wiadomo zastanawiam się czy mogłam zajść w ciążę. Okres skończył mi się w 6 dniu.
Cykle mam 30 dniowe- dzisiaj jest 17 dzień cyklu i od kilku dni tak strasznie mnie bolą jajniki i dół brzucha i pewnie dlatego mam wątpliwości, czy to owulacja? Obserwuje śluz i powiem szczerze może z dwa razy udało mi się wypatrzyć taki ciągnący jak białko jaja kurzego, a tak to jest mokro i więcej mam takiego białego lepiącego, ale nie rozciągliwego śluzu.
To teraz podpowiedzcie, co sądzicie?
Właściwie ten stusunek przerywany to trwał chwilke, potem założyliśmy gumke i do końca kochaliśmy się z gumką. Zaznaczam, że gumka nie pękła ani nie zsuneła się. Doradźcie mi, bo jestem jakaś nie spokojna przez ten ból jajnków i podbrzusza.
Mogłam zajść w ciąże?
temat przenosze do pokrewnego---pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 10:47 pm Temat postu: |
|
|
moglas ale nie zaszlas |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bankomat2
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje za odpowiedź, troche mnie to pocieszyło, ale strasznie kiepsko się czuje, brzuch mnie cały czas pobolewa i dzisiaj caly dzień mnie mdli, zastanawiam się czy to przypadkiem nie jakaś grypa żołądkowa, albo poprostu z tych nerwów mam takie jakieś dziwne samopoczucie.
Jakby ktos jeszcze zechaciał się wypowiedzieć odnośnie mojego problemu to będę wdzięczna. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|