Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sex poczas okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sie 15, 2009 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Możesz być spokojna. Dni płodne masz od 8 do 18 dnia cyklu...A to był 4 dzień cyklu...
Iness01

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 15, 2009 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli na 100% nie mogłam zajsć? strasznie się stresuje!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sie 15, 2009 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na100%...

I nie zakładaj kilku identycznych tematów/postów w różnych/tych samych działach. Przeczytaj regulamin!
martha...

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobra, nie myślałam że tu kiedyś napiszę w tym temacie, zawsze sama sobie liczyłam dni płodne i dobrze się w tym orientowałam, ale jakoś się ostatnio pogubiłam i podpowiedzcie mi. Cykle mam co około 27 dni ostatnio miałam @ 1 lipca, kochaliśmy się pod koniec @ mógł to być 5 albo 6 dzień nawet nie pamiętam dokładnie. okres powinnam dostać w piątek ale nie dostałam, tłumaczę sobie to tym że byłam w długiej podróży (około 12h) właśnie w piątek, brzuch mnie troszkę pobolewa jak przed @ ale ogólne samopoczucie jest fatalne, bolą mnie plecy, mam nudności, kręci mi się w głowie, chce mi się spać itp, te objawy trwają jakiś tydzień ale brzuszek pobolewa od piątku. No i teraz oceńcie: ciąża czy przemęczenie?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

martha... jeżeli cykle ci się nie skracają poniżej 27 dni to ciaza wykluczona - i spoznienie jest spowodowane podróżą, wyjazdem. Jeśli jednak zdażają się cykle poniżej 27 dni zrób test ciażowy albo taki dostepni w aptece, albo tez z krwi możliwy do zrobienia w lab. medycznym koszt ok 30 zl.

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... wiesz ostatnio to troszkę zaniechałam z tym liczeniem bo mój luby od roku na obczyźnie więc jak przyjeżdża na urlopy to się nie przejmujemy i zabezpieczamy prezerwatywą, jednakże byłam u niego na wakacjach teraz 7 tygodni i próbowałam coś liczyć ale mogłam się rypnąć w obliczeniach, a nie zabezpieczyliśmy się tego razu bo pomyślałam że jak to ostatni dzień okresu to nic się nie stanie. Jednakże jeśli dzidziuś będzie to wypada się tylko cieszyć, ale czas pokaże Wink
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Być może okres własnie spoznia Ci się z powodu pobytu za granicą, podróżą, zmianą klimatu.

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Gru 28, 2009 8:32 pm    Temat postu: sex w trakcie okresu... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc, jak myslicie czy sex w czasie okresu jest ok? czy mozna zajsc w ciaze gdy uprawiamy sex w czasie okresu bez zabezpieczenia? odp! pozdr Very HappySmile

-------edited by emilka---------
temat przeniosłam do innego działu i tematu
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Gru 28, 2009 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W zaleznosci od dlugosci cyklu. Przy krotkich cyklach ryzyko moze zaistniec. Podaj ilu dniowe masz cykle i czy sa regularne
Inaczej rownie dobrze mozemy wypic kawe i wrożyc z fusów.

Dodano po 1 minutach:

Seks bez zabezpieczenia podczas okresu?! Przeciez to mega niehigieniczne.... Confused Mozna sie nabawic infekcji bardzo szybko....

A nie umieszczaj postow w zlych działach bo robisz syf na forum

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Gru 28, 2009 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nieregularne cylke ale tak mniej wiecej jest to 35 dni czasami mniej
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41