Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 2:46 pm Temat postu: |
|
|
jesli sa regularne to mysle ze powinno byc ok. Plemniki nie wytrwaja do owulacji. Ale zawsze moze Ci sie przesunac cykl np przez stres i wiele innych czynnikow a co za tym idzie i owulka i wtedy moze byc niespodzianka. Dlatego musisz uwazac. Najlepiej jest sie kochac na kilka dni przed okresem bo wtedy to juz dawno po dniach plodnych i widzisz ze sluz jest nieplodny wiec masz pewnosc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikulska
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 11:19 pm Temat postu: |
|
|
Moj cykl trwa przewaznie 30-31dni.... miesiaczka 4-5dni... czy kochajac sie 4 dni po miesiaczce moglam zajsc w ciaze??? Moje cykle sa regularne i jeszcze jedno czy zmiana otoczenia ma jakis wplyw na moj cykl i przesuniecie sie dni plodnych???... bardzo prosze pomozcie!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alex:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 9:26 am Temat postu: |
|
|
Watpie ze moglas.
RAczej powinnas miec wtedy dni nieplodne.
Podalas za malo info.
Czy bylo z zabezpieczeniem czy była erekcja itp.
Zmiana otoczenia czyli klimatu tak?
Klimat ma duzy wplyw na zaburzenia jesli chodzi o miesiaczke.
Jesli miesiaczka wypadnie Ci w innym terminie to wiadomo ze dni plodne tak samo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikulska
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 12:16 pm Temat postu: |
|
|
miesiaczka skonczyla mi sie dzien przed wyjazdem za granica....do stosunku doszlo kiedy za granica bylam zaledwie pare godzin zabezpieczenia nie bylo i moze to sie wydac smieszne ale wedlug mnie do wytrysku nie doszlo a raczej jestem tego pewna na 90% ....
Dodano po 5 minutach:
ale najbardziej chodzi mi o to ze jestem w ciazy ale tak naprawde chodzi mi o to kiedy moglam zajsc bo stosunek (ten po okresie o ktory pytam) odbylam w czasie kiedy praktycznie rozstalam sie z moim chlopakiem glupia chwila zapomnienia, teraz z moim chlopkiem wrocilismy do siebie i okazalo sie ze jestem w ciazy a ja nie mam 100% pewnosci z tego co pisalam powyzej w stosunku po miesiaczce jestem prawie pewna ze nie doszlo do wytrysku a z moim chlopakiem jak sie kochalismy to nie raz konczyl we mnie wlasnie juz po tamtym zajsciu dlatego musze wiedziec czy moglam zajsc w ciaze po miesiaczce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 1:23 pm Temat postu: |
|
|
o matko.
komplikacja jak bermudzki trojkat.
wiec tak.skoro nie bylo zabezpiecznia mozliwe ze cos moglo sie "ulać"ze tak brzydko powiem.No ale skoro jest pewna na 90% ze nie bylo erekcji to to juz jest Twoje osobiste odczucie.Wiec sama musisz do tego dojsc.
Hm ale z tej zagmatwanej sytuacji wg mnie podkreslam WG mnie wychodzi na to ze owszem moglas zajsc.A raczej zaszlas skoro wiesz ze jestes w ciazy.emmm O-o
Hm a btw to z tego co ja tu zrozumialam to wychodzi na to ze rozstalas sie z chlopakiem wyjechalas za granice odbylas stosunek z jakims innym chlopakiem twierdzac ze nie moglas z nim zajsc w ciaze bo wytrysku nie bylo.Potem wrocilas do bylego odbyliscie stosunek gdzie on konczyl w Tobie i zadajesz sobie pytanie czy mozesz byc w ciazy z tamtym co zrobilas za granica czy z tym chlopakiem z ktorym wrociliscie do Siebie.uffffffff. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikulska
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 2:20 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie o to chodzi !!!!
chodzi o to czy tak jak napisalam moglam zajsc w ciaze 3-4 dni po miesiaczce z tego co mi juz napisalas to zmiany klimatu maja wplyw na dni plodne ale stosunek odbyl sie dokladnie po paru godz pobyt tam wiec czy te pare godz tez juz mogly wplynac na moj organizm??? zawsze wydawalo mi sie ze tyle wiem o dniach plodnych i wogole a jak wychodzi nie wiem nic ((((
Dodano po 2 minutach:
no i ztego gdzie wszedzie wyczytalam i z mojej wiedzy ktora jak sie okazalo jest jaka jest przy moim regularnym okresie nie wypadalyby mi jeszcze dni plodne a po tym calym incydencie za granica kochalam sie z moim chlopakiem ktory konczyl ZAWSZE we mnie i chodzi mi tylko o jedno czy PO MIESIACZCE JEST DUZE PRAWDOPODOBIENSTWO ZE ZASZLAM CZY RACZEJ NIE ((( skoro wychodziloby ze dni plodne wyszlyby mi pozniej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 2:48 pm Temat postu: |
|
|
he.Podkreslam ze zmiany klimatu nie wyplywaja na dni plodne tylko na miesiaczke i jej cykl co przyczynia sie do zmian daty dni plodnych.
Watpie zeby po paru godzinach twoj organizm az tak szybko zareagowal.
Jesli zaraz po okresie wyjechalas to normlanie liczysz nawet po tych paru godzinach tak samo czy mialas dni pl czy niepl.
Wiec jesli normalnie zaraz po okresie mialas dni nieplodne to wtedy za granica uprawiajac stosunek normalnie mialas dni NIEPLODNE.
Czyli wychodzi na to ze moglas zajsc w ciaze ze swoim chlopakiem z ktorym sie rozstalas a potem wrocilas do niego.
A nie z tym z zagranicy w dodatku argumentami potwierdzajacymi jest to ze Twoj chlopak konczyl w Tobie a z tamtym nie doszlo do wytrysku a Ty mialas dni nieplodne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikulska
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 4:07 pm Temat postu: |
|
|
NO racja.... przeciez logicznie rzecz biorac....jestem tak ta sytuacja zestresowana... dzieki za pomoc!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 5:22 pm Temat postu: |
|
|
nmzc:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iness01
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Hej. kochałam sie ze swoim chlopakiem w 4 dniu okresu, przeważnei trwa on u mnie 4-5 dni. cykle mam regularne 28-29dni. Mój facet we mnie skończył i obawiam się że moge być w ciąży, czy mogłam zajść? 13 dnia cyklu pojawił mi się gęsty biały śluz, często zaczynają mi sie tak dni plodne, chociaz nei wiem w tym przypadku jak to mam odebrać. może ktoś potrafi rozwiać moje wątpliwości? czekam na odpowiedz! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|